View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wrap kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:08 pm Post subject: jak rozchodit ET data nonstop s CT70 přes USB |
|
|
Rok jsem vcelku spokojeně používal Eurotel Data Nonstop přes Siemens S55, než mi ukradli notebook i s mobilem. Teď jsem od Eurotelu dostal nový CT70, koupil jsem USB kabel Fontastic DATSIECX65USB, obojí bylo bez software. Stáhl jsem si MPM pro řadu x65 a dostupný ovladač pro kabel, ale PC a mobil na sebe nevidí. Kde seženu odpovídající software? Díky předem za radu. |
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 9:58 pm Post subject: Re: jak rozchodit ET data nonstop s CT70 přes USB |
|
|
wrap wrote: | Rok jsem vcelku spokojeně používal Eurotel Data Nonstop přes Siemens S55, než mi ukradli notebook i s mobilem. Teď jsem od Eurotelu dostal nový CT70, koupil jsem USB kabel Fontastic DATSIECX65USB, obojí bylo bez software. Stáhl jsem si MPM pro řadu x65 a dostupný ovladač pro kabel, ale PC a mobil na sebe nevidí. Kde seženu odpovídající software? Díky předem za radu. |
No a nainstaloval si aj Siemens GPRS Modem Assistant??? Alebo ak chces rucne tak nainstalujes modem bud GPRS via IRDA alebo GPRS via COM podla toho cez co ides v nastaveni modemu potom ako inicializacny prikaz AT+CGDCONT=1, "IP","internet" (nevie ci to plati aj v CR)... A vytvris nove pripojenie k netu cez sprievodcu a jedine co nastavis je vytacane cislo a to *99***1# a ostatne nechaj tak... V mobile nic nenastavuj iba APN a to podla operatora na SR je to internet ale v CR si zisti... Takto je to v SR dufam ze pomohlo...
 |
|
Back to top |
|
 |
Bee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:01 pm Post subject: Re: jak rozchodit ET data nonstop s CT70 přes USB |
|
|
...inak ten GPRS Modem Assistant musis nainstalovat tak ci tak... inak nebudes mat ovladac pre modem... Bez toho ti ho vzdy najde ako Siemens S45 a ked ti ho bude hladat aj tak takto tak zmen potom rucne na tie typy co som pisal... |
|
Back to top |
|
 |
wrap kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat May 21, 2005 10:24 pm Post subject: problém je asi ve spojení kabelem |
|
|
Podařilo se mě s vypůjčeným kabelem k x55 bezproblémů pomocí MPM a Modem Assistans nainstalovat a rozchodit to s mým druhým telefonem M55. Nový CT70 při testu rozpozná nový kabel DCA540, ovladače na kabel jsou nainstalované, ale přesto PC telefon nerozezná - jakoby by nebyl připojen, navíc to s novým kabelem nevidí na USB a nabízí to možnosti pouze COM1 nebo COM2 - to bude asi ta chyba, ale nevím co s tím. |
|
Back to top |
|
 |
Guest15 věrný diskusník

Joined: 12 Jan 2005 Posts: 469 Location: Frýdek-Místek (malé velkoměsto kousek od Ostravy :)
2061.00 SMM
|
Posted: Sun May 22, 2005 9:41 am Post subject: |
|
|
Hele ja vim ze je to OT ale prosimte mohl bys udelat FF sve CT70 chtel bych si to hodit do svy C65ky, mohl bys?  _________________ Motorola T2288 -> Siemens MT50 -> Siemens CT65 -> Siemens C65 -> Siemens S65 -> Siemens SX1 konečně |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|