View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 03, 2005 4:09 pm Post subject: Smazal sem si melodii,drobnost |
|
|
Ahoj. Poridil sem si kabel ke svymu M55 a delal sem si v nem misto pro novy hry,melodie,obrazky a tak,takze sem mazal starsi veci a omylem sem smazal melodii,kterou mi tam nahrali v obchode po reklamaci,zrejme s novejsim firmwarem 11.Vlastne byli dve na zapnuti a vypnuti mobilu. Jmenovali sem onmelody a offmelody. Urcite tyhle melodie taky jeste nekdo mate ze jo? Ja ji pouzival jako melodii pri zpravach (nic lepsiho na ne nemam). Kdo ji ma ozvete se mi,ze byste mi je poslali na email. Diky.
A jeste vlastne,mam problemy s nacitanim adresare. Siemens Data Suite mi vzdycky hodi error,to sami program SiMoCo,ten teda spis vytuhne. Kde je zas chyba?
Diky _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Back to top |
|
 |
Jaromír Malich (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 6:17 am Post subject: |
|
|
Ahoj,napiš mi svůj mail na adresu [email protected] a já ti to pošlu,mám je obě ve svým M55 v.10. _________________ Siemens S75 fw.47; Memory Card Kingston 256 MB ; DCA 510 ; HHS 700 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|