clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Generování kódů pro x65 s fw36 a vyšším
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Generování kódů pro x65 s fw36 a vyšším
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kacer
kolemjdoucí

Založen: 18. 10. 2004
Příspěvky: 25

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 10:01 pm    Předmět: CX70 Odpovědět s citátem

Plati toto vse i pro CX70?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá květen 27, 2005 10:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozrejme.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 6:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A uz to negdo zkousel ? Ja totiz rozebral M65 a zkousel jsem to a teda bez úspěchu !!!

M65 rozebraná
Papua 0.3.1a - boot ???

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hynal
badatel
badatel

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 193

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pjootr napsal:
A uz to negdo zkousel ? Ja totiz rozebral M65 a zkousel jsem to a teda bez úspěchu !!!


Jo ja sem to rozdelaval taky, ale jak sem to zozdelal, tak me bylo receno, ze na aji na generovani kodu musi byt servisni kabel a ten ja sem zrovna nemel.

Jakejs tam pouzil odpor?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hynal napsal:
Jo ja sem to rozdelaval taky, ale jak sem to zozdelal, tak me bylo receno, ze na aji na generovani kodu musi byt servisni kabel a ten ja sem zrovna nemel.

Jakejs tam pouzil odpor?

Takze ja to zkousel se seriovym kabelem x55 předělaným na x65 (2x15kOhm) CX65 fw.25 normalne jde patchovat. A odpory sem zkousel 10, 30 ohm potom 10 kohm. Jo a nic !!! a Papua 0.3.1a

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pjootr napsal:
Hynal napsal:
Jo ja sem to rozdelaval taky, ale jak sem to zozdelal, tak me bylo receno, ze na aji na generovani kodu musi byt servisni kabel a ten ja sem zrovna nemel.

Jakejs tam pouzil odpor?

Takze ja to zkousel se seriovym kabelem x55 předělaným na x65 (2x15kOhm) CX65 fw.25 normalne jde patchovat. A odpory sem zkousel 10, 30 ohm potom 10 kohm. Jo a nic !!! a Papua 0.3.1a

To je divny. Pokud nedelas nic s testpointem spoji se telefon?
Napr. tlaciko 10 na tomto obrazku
http://www.siemensmania.cz/contents/images/_333_1Papua17_upr.png
se spoji s founem a prejde do servisniho modu. (telefon se rosviti a na modre plose je napis "SERVICE MODE")

Krome toho bych na tento neuplnej kabel (s odpory na zmateni nepritele) moc nesazel. Patchovani je trosku neco jinyho, nez komunikace se samotnym procesorem bez flash (testpoint)

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:
To je divny. Pokud nedelas nic s testpointem spoji se telefon? se spoji s founem a prejde do servisniho modu. (telefon se rosviti a na modre plose je napis "SERVICE MODE")

Krome toho bych na tento neuplnej kabel (s odpory na zmateni nepritele) moc nesazel. Patchovani je trosku neco jinyho, nez komunikace se samotnym procesorem bez flash (testpoint)


1. Jo pokud nedam odpor dostanu telefon do Serv.modu
2. Mno taky me to napadlo, ale proto se ptam estli nema negdo podobnou zkusenost. Mrknu po netu a objednám DCA-510 teda jestli ho sezenu do 400Kc vc. postovneho

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V kabli by som problem nehladal...ten upraveny by nemal robit problemy.Zaujimaje vsak je,ze to nejde ani cez testpoint....
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po květen 30, 2005 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
V kabli by som problem nehladal...

Mne napadlo ze v navodu je pouzitej Papua 0.2.6 a ja na to sel s 0.3.1a ale to se mi zda jako uplna Blbost !
No tož nebudu páčovat Crying or Very sad

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
N3o21_
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 31, 2005 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ted sem to zkousel, a nejede :/ vygeneruju IMEI, HWID, a nic vic.
Do servisniho modu se dostanu, ale proste mi to envygeneruje kody Sad co stim?
Návrat nahoru
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 31, 2005 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

N3o21_ napsal:
Ted sem to zkousel, a nejede :/ vygeneruju IMEI, HWID, a nic vic.
Do servisniho modu se dostanu, ale proste mi to envygeneruje kody Sad co stim?

Ale navod je spravne. Tady

Unlock and repair x65 v41 series 100% tested


vsichni chrochtaj (anglicky) jak to krasne funguje.

Krome toho jsem o servisnim modu psal jen jako o castecnem testu kabelu. Telefon s testpointem nesmi nabehnout do servisniho modu. Pokud pouzijes testpoint tak se z flash nespusti ani bootloader a pouziva se pouze minimalni podpora naprogramovana primo v procesoru. To je duvod, proc je v Papua nutno zapnout cekani (zavedeni loaderu, pak cekej a kdyz je po cekani odpojen testpoint, lze cist z Flash) a take duvod proc telefony s Flash chipem od AMD (napis na Flash) jsou podporovany od Papua v 3.3.0 starsi verze podporuji pouze chipy Intel
Loader, ktery se zavede do RAM totiz nema zadnou podporu bootloaderu z Flash.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
N3o21
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 04. 07. 2004
Příspěvky: 914

5892.50 SMM
PříspěvekZaslal: út květen 31, 2005 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Very Happy tj sice hezky, ale me to stejne nefunguje. udelam testpoint, a vygeneruje se mi jen IMEI a HWID. nic vic se nedeje!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 01, 2005 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:

Ale navod je spravne. Tady

Unlock and repair x65 v41 series 100% tested

Krome toho jsem o servisnim modu psal jen jako o castecnem testu kabelu. Telefon s testpointem nesmi nabehnout do servisniho modu. Pokud pouzijes testpoint tak se z flash nespusti ani bootloader a pouziva se pouze minimalni podpora naprogramovana primo v procesoru. To je duvod, proc je v Papua nutno zapnout cekani (zavedeni loaderu, pak cekej a kdyz je po cekani odpojen testpoint, lze cist z Flash) a take duvod proc telefony s Flash chipem od AMD (napis na Flash) jsou podporovany od Papua v 3.3.0 starsi verze podporuji pouze chipy Intel
Loader, ktery se zavede do RAM totiz nema zadnou podporu bootloaderu z Flash.


Zkusim to tedy jeste jednou s Papua 0.3.3 a jestli to nepujde tak se tes .... Twisted Evil

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 01, 2005 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

N3o21 napsal:
Very Happy tj sice hezky, ale me to stejne nefunguje. udelam testpoint, a vygeneruje se mi jen IMEI a HWID. nic vic se nedeje!!

Jakou verzi Papua pouzivas ?

_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka12
kolemjdoucí

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 01, 2005 3:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi dělám něco blbě, ale načte mě to jen IMEI a HDIM a to pouze při zapnutém mobilu. Když je mobil vypnutý tak se opakuje hláška, kde jde přečíst na konci mode. FW byl 43 a dal jsem 41. Nižší nejde. MT C65. :cry:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 4 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group