clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Generování kódů pro x65 s fw36 a vyšším
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Generování kódů pro x65 s fw36 a vyšším
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Oliwer
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 8:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jo jsem na tom presne kdyz uvedu telefon do TEST MODE tak nactu jen IMEI jinak stale nemohu nic vycist arve to na konci neo o mode. Kurna kdyby to psalo alespon anglicky Rusky jsem se ucil ale ne techniku. Ucili jsme se guljat v parke......
Oliver
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:

Ale navod je spravne.


Pozor! Tento postup nefunguje na S65! Testpoint pro tento telefon je jiny. Viz forum kam odkazujes wink
Návrat nahoru
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Question Question Question Question Question Už se někomu podařil TestPoinT na x65 Question Question Question Question Question
_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka12
kolemjdoucí

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nenašel by se někdo, kdo by doplnil návod. Není mě jasné zda má být telefon zapnut před testpointem. Když je vypnutý tak nic, když spojím testpoint tak se vypne a načte pouze IMEI a HDIN.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka12
kolemjdoucí

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Když propojím testpoint telefon se okamžitě vypne. V informacích z programu je toto:
Model: SIEMENS C65 50 ig4
Telefon v normálním módu
IMEI: XXXXXXXXXXXXXX
Bezpečnost: Uživatelský mód
HWid: 327
Napětí baterie 3846 mV
Chyba přechodu do režimu BRB!
Čtení kódů funguje do 36 verze
Není odpověď z telefonu!
Prověřte číslo portu, kabel, telefon, mód!

Už jsem z toho blázen!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka12
kolemjdoucí

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

](*,) :shock: :D
[color=red][size=18]Tak vy mě asi neporadíte co?[/size][/color]
Ale už to mám. Když mě řeknete jak sem poslat obrázky, tak tu zítra (vlastně už dnes) máte funkční návod.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka12
kolemjdoucí

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 11:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:oops:

Je tam napsáno smajlíky: POVOLENY - NEBO NÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hynal
badatel
badatel

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 193

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 10:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirka12 napsal:
Když mě řeknete jak sem poslat obrázky, tak tu zítra (vlastně už dnes) máte funkční návod.


Tak to mam radost Smile Ja sem to taky zkousel, ale myslel sem, ze na vygenerovani kodu nemusi byt jeste servisni kabel, takze sem byl neuspesny.
Jestli ti jde o ty fotky, tak je musis uploadnout nekam na net a dat sem treba odkaz. Nebo me je muzes poslat a ja je nekam dam.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOne
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 30. 10. 2004
Příspěvky: 495
Bydliště: Trutnov-takový relativně velký,avšak nudný město...(50 km od Hradce Králové na sever)

2073.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heh,tak jak teď vidim,tak jsem mel dost velky stesti,protoze po opravě telefonu mi tam dali fw 43 a nový IMEI(vymena desky). tenhle clanek jsem ani necet a rovniou jsem dal winswup... v pohode a ted vidim,co se mi mohlo stat! Anxious
_________________
Rentgenovali jsme mu hlavu, ale naštěstí jsme v ní nic nenašli.

Sony Erikson Ká sedmset padesát i


...->Alcatel 302->Nokia 3310->Siemens M65->prodán->Sony Ericsson K750i

Linux for Humans....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger MSN Messenger
jirka12
kolemjdoucí

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jestli ti jde o ty fotky, tak je musis uploadnout nekam na net a dat sem treba odkaz. Nebo me je muzes poslat a ja je nekam dam.[/quote]

Napiš mě adresu, já ti to pošlu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hynal
badatel
badatel

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 193

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 04, 2005 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Email poslan pres SZ.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirka12 napsal:
Nenašel by se někdo, kdo by doplnil návod. Není mě jasné zda má být telefon zapnut před testpointem. Když je vypnutý tak nic, když spojím testpoint tak se vypne a načte pouze IMEI a HDIN.

NE. Telefon je vypnuty, propojite testpoint, zmacknete cteni v Papua, cervene tlacitko na telefonu. Papua vypise, ze ceka 2 sekundy a behem teto doby testpoint odpojite. Pak Papua precte kody.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirka12
kolemjdoucí

Založen: 09. 04. 2005
Příspěvky: 16

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 05, 2005 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V návodu je ale chyba. První krok je na poslední záložce. Autorovi jsem už poslal postup.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirka12 napsal:

Ale už to mám. Když mě řeknete jak sem poslat obrázky, tak tu zítra (vlastně už dnes) máte funkční návod.


Obrazky na foru? Treba takle:
http://www.uploadimages.net/

Pozor! Kod ktery tato webova stranka generuje pro vkladani patche na forum je nepresny. Je treba umazat uvozovky.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 06, 2005 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jirka12 napsal:
V návodu je ale chyba. První krok je na poslední záložce. Autorovi jsem už poslal postup.


Který krok?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 5 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group