clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Generování kódů pro x65 s fw36 a vyšším
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Generování kódů pro x65 s fw36 a vyšším
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 05, 2005 8:04 am    Předmět: Re: update Odpovědět s citátem

kormidelnik napsal:
napise mi "Software update denied by mobile" Tak ja vazne nevim na tohle jsem laik, ale foun uz jsem 5x rozebiral mam pocit ze trestpoint jsem udelal dobre.. fakt nevim.. :-X


Opovídal jsem již kousek výše:
"Po hlášce o 2 s je potřeba aby se vyčetly IMEI a ESN. Pokud se neobjeví pod hlášením o době pauzy, nic se neprovedlo. Pravděpodobně nemáš přesně odpor na cestě testpointy. Poprvé se mmi to podařilo taky až asi na podesáté."

Teprve po vyčtení IMEI a ESN na poslední záložce se přenesou na druhou záložku a pokračuješ v generování, už neděláš vyčtení z telefonu.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
signy13
kolemjdoucí

Založen: 29. 06. 2005
Příspěvky: 23

79.98 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 10, 2005 1:58 pm    Předmět: Re: update Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:

"Po hlášce o 2 s je potřeba aby se vyčetly IMEI a ESN. Pokud se neobjeví pod hlášením o době pauzy, nic se neprovedlo. Pravděpodobně nemáš přesně odpor na cestě testpointy. Poprvé se mmi to podařilo taky až asi na podesáté."

Tohle se mi povedlo taky az na X-ty pokus a mam dojem, ze problem byl v tom, ze jsem neoddelal odpor dostatecne rychle.

Jinak poprve jsem si pri tom testpointu umrtvil mobil - pomohl az servis, vymenili zakladni desku - jako bych si tam neco odpalil pri demontazi... Embarassed
Ted se mi to povedlo bez problemu, jen po pripojeni testpointu a stisku Do job se musi velmi rychle (mene nez 1s?) stisknout cervene tlacitko a jakmile se objevi hlaseni o 2s tak hned oddelat odpor a pak se kody ukazaly pod hlasenim o 2s...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
muco
badatel
badatel

Založen: 06. 01. 2005
Příspěvky: 112
Bydliště: Pov.Bystrica

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2005 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:
Jeste nejaky informace kde jsou testpoity na obrazcich (aktualne C65,CX65,M65,S65,SL67,SK65,C70,CX70 atd) jsou zde:
http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=10831

Na testpoint pre S 65 potrbujem DIODU ako je to na obrazku alebo ODPOR ako to je pre CX a M? Akosi ma to zamotalo, s tej rustiny som uz vysiel. d'oh!

_________________
+ 512 MB HAMA
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 11, 2005 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spravím testpoint aj ak sa neviem dostať do service modu?
_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
HenX
táta fóra
táta fóra

Založen: 09. 10. 2004
Příspěvky: 1172
Bydliště: Český Těšín Telefon:Siemens C75

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 22, 2006 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a co tam mam nastavit kdyz mam to Papua CZ?

Díx My-C60

_________________


***Sony Ericsson K750i*** The best mobile!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky Yahoo Messenger
GUFFy
kolemjdoucí

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 25
Bydliště: Velké Karlovice

9.92 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 04, 2006 9:13 pm    Předmět: Problem s testpointem-error Odpovědět s citátem

Taky mám problém s testpointem.
Udělal jsem vše podle návodu, ale když se po spojení ukáže 2s pauza, tak se po chvili napise nacitani informaci z tel. a pak nejaky error.
Když testpoint odpojím, napíše se ID:00090 a když ne tak ID:00000.

Telefon mám m65 s blíže neurčeným FW, ale asi vyšším než v36.

BTW: záhadně umřela při výměně displeje a teď AMRBootCore pise "Bootcore damage or not freezed". d'oh!
a abych nezapoměl, tak TP jsem dělal s 39ohm odporem.

Pomozte prosím, co s tím mám dělat? Pray

Výpis PU:
Autostart...
Přenos boot...
BOOT vyplněn...
Pauza 2 sec...
Získání informací...
Neznámá flash (ID:0090) nebo:
1) Nesprávná práce s TP.
2) Nejsou všechna spojení PMB a flash.
3) Chybná flash-paměť.
4) Chybné jiné zařízení telefonu.
5) Chybný kabel (adaptér).
Boot otevřen.

_________________
http://www.sweb.cz/guffy.guf

C25 -> ME45 -> M65 + DCA-540(-> redukce na sluchátka) + DCA510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 5:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kto smazl ten clanek ? ,.,.potrebuju nasimulovat stisk cerveneho tlacitka u M65 a nevim ktere piny mam spojit
Rolling Eyes

_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SPIKEBOY
čestný člen
čestný člen

Založen: 30. 05. 2006
Příspěvky: 2742
Bydliště: NZ, Slovensko

98063.28 SMM
PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

O čom ? Ten článok je tam.

Arrow http://www.siemensmania.cz/contents/images/_409_tp_cx_m_s_65.jpg

Btw je to druhý kontakt z ľava (horný so spodným).

_________________
SM
Podpořte SiemensManii|C35i-S65|Pravidlá SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
palucko
I <3 emo
I <3 emo

Založen: 30. 05. 2007
Příspěvky: 2100
Bydliště: Pezinok (SK)

15737.46 SMM

Příspěvky na SM: 1016,-
PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2008 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sorry prohlizec mi nezobrazil fotografie a ani popisky ,.,.jen to šousti kolem Rolling Eyes
_________________
Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Smile Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gremlin
kolemjdoucí

Založen: 17. 08. 2005
Příspěvky: 19
Bydliště: SR - Piešťany

50.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 12:58 pm    Předmět: Pomoc z testpointom cx65 hlasi chybu imei Odpovědět s citátem

Dlho som tu na fóre nebol...

Mám CX65 má zhruba 4 roky, samozrejme po tuningu ako mam v podpise, ale minulý týždeň iba pípla a chcípla, proste klasická smrť siemensa.

No ibaže dnes som sa dostal k oprave. Mám zálohu komplet fullflash s pred 3 rokov, len problém je v tom, že po pre inštalovaní windows došlo k zmazaniu kódov na spojenie s Vklay 3.3. A teraz keďže sa nemôžem spojiť s Vklay neobnovím telefón.
Ďalší problém v programe winswup my nejde naflashovať žiadna verzia skúšal som aj verziu 16, 25, 43, 50 no pri každej vypisuje Error on waiting for Ack EOT.
Cez PapuaUtils som sa snažil spraviť TestPoint,



po spojení s PapuaUtils som prešiel na záložku 2 a tam my nejde vypočítať Skey ani Bkey píše nasledovné:



Prosím pomoc bola by škodka vyhodiť takýto kúsok. ďakujem všetkým za nápady

_________________
C35i@S35i -> A50@C45 -> ST55@ST60 -> CX65@CX70 (môj miláčik) + Elf loader 1.8 + MP3 + 51 patchov (22 vlastných)
Ericsson K610@W660 -> K530@W660 + 7 Elfov + 48 patchov + 32 Flash menu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 13, 2010 9:21 pm    Předmět: Re: Pomoc z testpointom cx65 hlasi chybu imei Odpovědět s citátem

Pouzi najnovsiu papua
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group