View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ŠpagY kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 12:05 am Post subject: odstránenie údajov v okne Prijaté |
|
|
Čaute. rozhodol som sa hodiť si na CX65 FW25 - FW50 a otestovať ho. už po prečítaní x diskusií vlastne stále neviem, či je to dobrá voľba...
mám 50 ešte len 3tí deň, ale problém ktorý som si všimol je, že mi maže údaje z okna Prijaté, aj keď tam mám nastavené aby nemazal vôbec. príde mi hovor, zobrazí sa tam údaj, po prijatí ďaľšieho hovoru, alebo správy sa celé okno vyčistí.. nestretol sa niekdo s tím istým problémom?
a taktiež mi trochu vadí, že v hlavnom okne, keď si dám obrázok do pozadia, tak sa mi roztiahne na celú obrazovku a zakryje dolnú a hornú lištu... síce som tu čítal názory aké je to dobré, ale nie je na to nejaký patch, prípadne voľby k tomu aby mi tam tá lišta ostala? _________________ -:ŠpagY:-
motorola > nokia >
siemens [ CXT65 > FW 16 - 25 - 50 ]
_________________ |
|
Back to top |
|
 |
Mikeee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 6:04 am Post subject: |
|
|
C65@FW50
Tak ja jsem jsem tam tu listu mel...odstranit jsem ji musel patchem.
C65 ma mensi displej,takze bez listy je to lepsi...a na co ji tam vlastne potrebujes?
Co myslis,tim Prijate?Joystick doprava = Dorucene,tak to mi funguje. _________________ Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->
Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ??? |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 6:30 am Post subject: |
|
|
Mikeee wrote: | Prijate?Joystick doprava = Dorucene,tak to mi funguje. |
to by si moh i zmenit kdyby mu to nevyhovovalo, ale tady je jiný problém |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 8:31 am Post subject: |
|
|
Mikeee wrote: | C65@FW50
C65 ma mensi displej,takze bez listy je to lepsi...a na co ji tam vlastne potrebujes?
Co myslis,tim Prijate?Joystick doprava = Dorucene,tak to mi funguje. |
no nepotrebujem tie okraje surne, ale ked tam mam tie okraje, je to prehladnejsie (ukazovatel baterii a signalu na vrchu a rychla volba naspodu su lepsie vyditelne...)
myslel som Dorucene. proste to tam mam prazdne furt :-( |
|
Back to top |
|
 |
Mikeee pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri May 27, 2005 9:12 am Post subject: |
|
|
Anonymous wrote: | Mikeee wrote: | C65@FW50
Co myslis,tim Prijate?Joystick doprava = Dorucene,tak to mi funguje. |
no nepotrebujem tie okraje surne, ale ked tam mam tie okraje, je to prehladnejsie (ukazovatel baterii a signalu na vrchu a rychla volba naspodu su lepsie vyditelne...)
myslel som Dorucene. proste to tam mam prazdne furt :-( |
Tak ukazatele signalu a beterie jsou samozrejmosti...ale rychle volby prece staci vedet a uz to tam zacne prekazet
Jinak patch na to asi neni,zkus pres Winswup podflashovat a pak tam muzes hodit treba orig 43 nebo 47... _________________ Ericsson T10-->S.S25-->S.C55-->S.M55 FW91:Patches:27-->
Siemens C65 FW12-->C65 FW25:Patches:8-->FW43CZ-->FW50CZ patched--> ??? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|