clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Rozsirenie disku A u M55 FW10 na 3,6MB!!!
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Rozsirenie disku A u M55 FW10 na 3,6MB!!!
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 26, 2004 10:55 am    Předmět: Rozsirenie disku A u M55 FW10 na 3,6MB!!! Odpovědět s citátem

http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_upravy/m55disk-Afw10.htm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dave
kolemjdoucí

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 4:26 pm    Předmět: A co disk B?? Odpovědět s citátem

Zdravím. Zkusil jsem podle návodu a výsledek byl, že na disk B, který jsem měl aplikován se nelze dostat. Tzn. že návod na 3,6 MB jako by zruší disk B a je všechno jen na A a oba disky vedle sebe nemůžou existovat jako doposud??? Díky Dave
_________________
M55 fw10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Little_S
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 05. 2004
Příspěvky: 733
Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si aplikoval ten patch na patch vytvorenie disku B velkosti ....?
este mi povedz na co by si chcel pristup na disk B, ked ma len 64kB
ten patch 3,6MB disk B nezrusi, len ho zmensi na spominanych 64kB, ale pristup k nemu ten patch neobsahuje, je to zbytocne
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Dave
kolemjdoucí

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 22

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 4:45 pm    Předmět: Hm Odpovědět s citátem

Aha tak já myslel, že mi ten disk B zustane jako doposud a k tomu bude ještě větší Ačko. No teď mi dochází, že je to blbost protože ty jazyky už jsou smazany. Takže musim aplikovat patch na zformatovaní B, nahrát zálohu bez disku B a pak zvětšit jenom A...jo? Páč sem někde u vás čet, že pokud mám disk B 1,63 mb a nahraju tam zálohu bez B, tak mi kiksne mobil.
_________________
M55 fw10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lightning
začátečník
začátečník

Založen: 27. 06. 2004
Příspěvky: 36
Bydliště: Příbram

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak já tomu nerozumím - Má se ten postup aplikovat na úplně čistý FW10, nebo má být napřed aktivované Béčko? Mimochodem, nevíte, kde stáhnout Fullflash M55 FW10 jaz. verze 313 bez T-Mobile?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Little_S
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 05. 2004
Příspěvky: 733
Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2Dave
teraz som si nie isty, ale sformatovat disk B musis len ked chces dat FW
ved predsa ked davas do telefonu FF, prepisuje sa vsetko, aj disk B, ci tam uz je alebo nie

2Lightning
doporucujem davat ten patch na uplne cisty FW10
zbytocne nenahravaj Fullflash FW10, musel by si odblokovavat a menit IMEI
radsej si stiahni oficialny update FW10
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lightning
začátečník
začátečník

Založen: 27. 06. 2004
Příspěvky: 36
Bydliště: Příbram

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už jsem vyhrabal zakopaného psa Very Happy - ten ofiko update mi nešel spustit a až pak jsem si všiml, že se ta potvora musí spouštět při ZAPNUTÉM telefonu a ne při vypnutém jako všechny flash. programy. Takže doufám, že to vyjde, protože 3,6MB paměti je naprosto bezkonkurenčních a odpadá zdlouhavé přehazování disků, kvůli kterému jsem nešel do disku B. BTW nevíte, proč se mi jednou za čas při prohlížení siemensmanie zaseknou všechny animované gify na stránce a nehnou se až do obnovení? Ale jinak thanx za skvělé stránky, řek bych, že nejmíň zdvojnásobují užitnou hodnotu M55 a to nemluvím o vychytávce jménem AC55 (už jsem rodině taky jednu vyrobil) a horách dalších serepetiček... Ale no nic, FW už bude updatnutý, tak já pokračuju ve výrobě velkého disku A.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lightning
začátečník
začátečník

Založen: 27. 06. 2004
Příspěvky: 36
Bydliště: Příbram

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to nevyšlo. Sad Všechny kroky byly podle návodu a když ten foun zkusím zapnout, tak na mě jenom blikne displejem, cvakne a zase zhasne. S V_KLayem se ale v tomhle stavu spojí, takže úplně tuhej asi neni. Poradil by mi někdo, co mám udělat? Čekat, řešit, nebo vrátit zpátky zálohu? A jestli řešit, tak jak?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hrdlo
začátečník
začátečník

Založen: 25. 03. 2004
Příspěvky: 67
Bydliště: Kutná Hora

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To obvykle dělá, když je potřeba změnit IMEI a odblokovat, třeba M55 toolem. A ktěm gifům, ty se přestanou hýbat,jakmile něco stáhneš, nevím proč, ale je to tak.
_________________
No, a teď mi poraď.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Little_S
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 05. 2004
Příspěvky: 733
Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 27, 2004 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, tak ako pisal Hrdlo skus to odblokovat a zmenit IMEI cez Freia alebo M55tool
ale ak si daval len update FW, este k tomu ofcialny, mal by stacit len odblok
to mi nejde do hlavy, ze sa ti fon normalne nazapne
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 28, 2004 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som si to robil teraz v sobotu,takze popisem svoje skusenosti,ak vam to pomoze.
Takze mal som tam disk B a okolo 50 patchov. nechcel som prist o patche,tak som to skusil tak,ze som iba sformatoval disk B a skusil rozsirit disk A.Neslo to,pisalo chybu v adresovani.Tak som to prehral originalom 100313 a potom som tam nahral patch,LGP a T9...vsetko v pohode.Vratil som naspat zalohu card exploreru a vsetkych 50 patchov...a telefon ma FW10 disk A 3.625MB a slape ako hodinky,sa mi zda,ze este lepsie,ako predtym,ked som mal disk B.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Little_S
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 05. 2004
Příspěvky: 733
Bydliště: 48° 45'N 18° 36'E

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 28, 2004 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne funguje po tom patchi stabilnejsie najma komunikacia s siemensackym data suitom, nez ked som mal 1,5MB disk B
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lightning
začátečník
začátečník

Založen: 27. 06. 2004
Příspěvky: 36
Bydliště: Příbram

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 28, 2004 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ta záloha se úplně normálně vrátila, takže zkusím dneska zopakovat celej ten postup ještě jednou, a když to zase vytuhne (řek bych, že jo), tak se tu zeptám ne postup při odblokování - nemám s tím zkušenosti a se změnou IMEI už vůbec ne.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 28, 2004 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sformatuj si diskB,nahraj FW 100313,patch na zvacsenie,LGP,T9 a musi to slapat.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lightning
začátečník
začátečník

Založen: 27. 06. 2004
Příspěvky: 36
Bydliště: Příbram

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 28, 2004 3:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím, ale už jsem se tady na to ptal a asi jsem špatně formuloval otázku (tu první). V tom je ten zakopanej pes! Já nikdy disk B neaktivoval a tím to bude - tenhle postup přece nemaže jazyky (nebo snad jo? že bych byl slepej?) a v tom návodu se nepíše, že je to pro telefony s aktivovaným diskem B a to já nejsem. Takže mám provést postup pro aktivaci disku B o jaké velikosti? Mám používat potom ještě nějaký extra patch?

A jinak moc díky, že se na tomhle serveru skutečně řeší problémy a redaktoři nejsou jen němí náfukové co umí jen mazat příspěvky. Thanx.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 1 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group