clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Utility na pracu s patchmi pre SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Utility na pracu s patchmi pre SX1
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hsx1
kolemjdoucí

Založen: 01. 10. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 3:12 pm    Předmět: Potřeboval bych poradit s patchováním sx1 grafika Odpovědět s citátem

Potřeboval bych najít tady někoho kdo by mi dokázal poradit chtěl bych mít přes celej displej obrázek a nevím co všechno musím udělat nedokážu to pomocí zde přiložených návodů chtěšlůo by to něškoho kdo by mi radil slovo po slovu v reálném čase třeba po icq
Moje ICQ je 233 778 082 snad se někdo najde s pozdravem H2 Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 403
Bydliště: Zlín

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út říjen 04, 2005 4:32 pm    Předmět: Re: Potřeboval bych poradit s patchováním sx1 grafika Odpovědět s citátem

hsx1 napsal:
Potřeboval bych najít tady někoho kdo by mi dokázal poradit chtěl bych mít přes celej displej obrázek a nevím co všechno musím udělat nedokážu to pomocí zde přiložených návodů chtěšlůo by to něškoho kdo by mi radil slovo po slovu v reálném čase třeba po icq
Moje ICQ je 233 778 082 snad se někdo najde s pozdravem H2 Think


No asi tak, pokud to nepochopis s techle navodu, tak to ani nezkousej, pac je to vysvetleny dobre a jesli ti to nestaci, tak se mrkni na SF!

_________________
Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
madmike
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 28. 12. 2004
Příspěvky: 350

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 8:45 am    Předmět: Re: Potřeboval bych poradit s patchováním sx1 grafika Odpovědět s citátem

jaramara napsal:
hsx1 napsal:
Potřeboval bych najít tady někoho kdo by mi dokázal poradit chtěl bych mít přes celej displej obrázek a nevím co všechno musím udělat nedokážu to pomocí zde přiložených návodů chtěšlůo by to něškoho kdo by mi radil slovo po slovu v reálném čase třeba po icq
Moje ICQ je 233 778 082 snad se někdo najde s pozdravem H2 Think


No asi tak, pokud to nepochopis s techle navodu, tak to ani nezkousej, pac je to vysvetleny dobre a jesli ti to nestaci, tak se mrkni na SF!


předem sry za OT .. ale tenhle návod není pro lajka .. ale někoho kdo má zkušenosti .. občas by neškodilo vzít si niváčka na icq a poradit mu ... než ho tady zprcat... Evil or Very Mad

_________________
SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int



Fight for Freedom... Freedom forever

-------------------------------------------

freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 05, 2005 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak som trocha upravil FAQ, takze HSX1 skus sa pozriet tam.
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: st říjen 12, 2005 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a je nova utilitka. Vid prvy prispevok. PathChanger - vygeneruje patch na zmenu cesty.
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 403
Bydliště: Zlín

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2005 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sirus napsal:
Tak a je nova utilitka. Vid prvy prispevok. PathChanger - vygeneruje patch na zmenu cesty.


Je to pekny, ale asi jsem LAMA, pac jsem to nejak nepochopil, co tam mam napsat? Jako treba Avkon.mbm a ono mi to udela ten patch? Sry nejak to nechapu..... Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

_________________
Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2005 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jaramara napsal:
Sirus napsal:
Tak a je nova utilitka. Vid prvy prispevok. PathChanger - vygeneruje patch na zmenu cesty.


Je to pekny, ale asi jsem LAMA, pac jsem to nejak nepochopil, co tam mam napsat? Jako treba Avkon.mbm a ono mi to udela ten patch? Sry nejak to nechapu..... Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall
Musíš napsat původní a novou cestu: např. Z:\System\Data\Avkon.mbm do první kolonky a do druhé E:\System\Data\Avkon.mbm a pak si vygeneruješ patch.
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jaramara
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 30. 09. 2004
Příspěvky: 403
Bydliště: Zlín

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 13, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2Gwin: diky, sorrac jsem nemoznej

2Sirus: Fakt dost povedena vecicka! Mooc diky... Applause Applause Applause Applause Applause Applause
mel by si to prezentovat na SMO....

_________________
Siemens SX15en(czT9)/ja_ma mod 36patches core 168Mhz !!DEATH!! =); Trancend512MB; joy 6600 and Samsung X200 (vodafone)

NOW_NOKIA_ /\/70 _ rulezz =)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dps
pisatel
pisatel

Založen: 22. 09. 2004
Příspěvky: 247

676.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 9:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rozdíl je v těch slovech path a patch, ale jinak geniální program. V sobotu si zkusim přesměrovat kl. zkratky, kontakty a kalendář na E:

Edit: tak kontakty přesunout nešly Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 3:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dps napsal:

...
Edit: tak kontakty přesunout nešly Sad
...


Kdesi som cital, ze aj kontakty idu presunut na E, ale musi sa akosi editovat aj subor contacts.db. Ale fakt neviem kde som to cital a co sa tam musi editovat. Crying or Very sad

_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá říjen 21, 2005 2:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak a je von nova experimentalna verzia Patch Konvertora (vid prvy prispevok), dokaze extrahovat data z patchu. Napriklad vytiahnut spat mbm pouzite ako nove data. Funkcia nieje este plne otestovana. Pravdepodobne nebude fungovat na vsetky patche.

Testoval som to trochu a na patche vytvorene pomocou mojeho PatchGenu to funguje dobre...

_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
HDS
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 28. 12. 2004
Příspěvky: 394
Bydliště: OPawa

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po říjen 24, 2005 8:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Sirus napsal:

Kdesi som cital, ze aj kontakty idu presunut na E, ale musi sa akosi editovat aj subor contacts.db. Ale fakt neviem kde som to cital a co sa tam musi editovat. Crying or Very sad

BAvil jsem se se Zeeraxem a myslim ze on contacty ma na karte.. Tak so zkuste poresit s nim...

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 21, 2005 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak vdaka Cuirovi je na svete nova utilitka - vid prvy prispevok.
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Franta Hřídel
začátečník
začátečník

Založen: 10. 02. 2005
Příspěvky: 78
Bydliště: Č. Budějovice

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten PathChanger mi nefunguje, zkoušeli jste ho někdo? Patch vygeneruje, ale ten nejde aplikovat, nenajde to původní data co jsou v patchi. Crying or Very sad
_________________
N3310> ME45> C65 fw 4,12,25,33,41cz+ upravený joystick + 14 patchů>prodáno> CX65 fw25, 43cz, > SX1 , core 180MHz, 30 patchů/1GB MMC Pretec, joy N6600.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 29, 2005 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Franta Hřídel napsal:
Ten PathChanger mi nefunguje, zkoušeli jste ho někdo? Patch vygeneruje, ale ten nejde aplikovat, nenajde to původní data co jsou v patchi. Crying or Very sad

A su tie stare data vo winswupe? Ten progarm nevie overit ci ten patch ma zmysel, on len vytvori to co mu napises, ci bude fungovat je na tebe. Skus sa cez winhex pozriet ci tam naozaj tie data nie su. Ak budu pozriem sa na to.

_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group