View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mcbure kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue May 31, 2005 10:54 pm Post subject: Foceni s bleskem v S65 + IFL600 ... |
|
|
Nevite nekdo, jak fotit s bleskem? Me to blbne pri pouziti std. metody
videoControl = (VideoControl)(player.getControl("VideoControl"));
.....
.....
Fotka se udela, ale blesk neblyskne.
Cetl jsem clanek o Advanced Multimedia "http://www.javaworld.com/javaworld/jw-08-2004/jw-0823-multimedia.html", ale nejak mi neni jasne, jestli to uz v tlf je nebo ne, a pokud jo, tak jestli zrovna v s65. V api.jar sem potrebne classy nenasel...
Jinak teda uznávám, že na to, kolik mi dalo práce tento blesk sehnat, tak zas takový super výrobek to není... Všechno má automaticky, a je slabý, dosvítí tak cca 1,5 - 2 m... Ale obličeje jsou pak lepší, ale scény - (tedy více než jen detail v hluboké tmě) a tak... vůbec nejsou dobré ((
Chtělo by to více konfigurovatelnosti a větší výkon... Moje polovička má std. digi fotoaparát, ten má blesk velikostí menší ale výkonem 10x silnější.. čímpak to??? |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|