clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zväčšenie disku Data u CX65 FW50 na 14.74 MB
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zväčšenie disku Data u CX65 FW50 na 14.74 MB
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 7:53 pm    Předmět: Zväčšenie disku Data u CX65 FW50 na 14.74 MB Odpovědět s citátem

Po dlhšej odmlke vo veľmi populárnom zväčšovaní pamäte u telefónov Siemens sme sa konečne dočkali. V dnešnom návode si ukážeme, ako si zväčšiť miesto na disku Data u CX65 FW50 až na neuveriteľných 14.74 MB.

Arrow http://www.siemensmania.cz/content.php?id=418

Autor: Hanni
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bond
čestný člen
čestný člen

Založen: 11. 12. 2004
Příspěvky: 3289
Bydliště: Hradec Králové

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobry a snad to bude vsem fungovat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No,ja pevne verim ze vsetkym okrem mna....ja uz to nejako prezijem wink
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aáááá, to je dobrá věc... Měl bych to zkusit taky wink
_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
No,ja pevne verim ze vsetkym okrem mna....ja uz to nejako prezijem wink
Prehraj si cudziu FF a na nu daj patch.Urcite ti to pojde.Dieg0
Návrat nahoru
maskot
pisatel
pisatel

Založen: 04. 09. 2004
Příspěvky: 277
Bydliště: SR

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
hanni napsal:
No,ja pevne verim ze vsetkym okrem mna....ja uz to nejako prezijem wink
Prehraj si cudziu FF a na nu daj patch.Urcite ti to pojde.Dieg0

Alebo lepsie, nech si prehra cudziu FF s patchom Smile
Inak ten patch na Otvorenie diskov u mna nebolo potrebne aplikovat, pisalo, ze nove data su uz v telefone...

_________________
Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to mozne. Ale ja mam skor podozrenie, ze to bude tym, ze mam FlashID 0001,ktora je dost problematicka....
Uvidime. Dufam,ze moje problemy nikoho neodradia,lebo 99% ludom tento navod bez problemov funguje a to 1% som ja a jeden rus na jednom ruskom fore....takze smelo dotoho wink .

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 02, 2005 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

maskot napsal:

Alebo lepsie, nech si prehra cudziu FF s patchom Smile
Inak ten patch na Otvorenie diskov u mna nebolo potrebne aplikovat, pisalo, ze nove data su uz v telefone...


Ano,mas pravdu.Teraz mi aj jeden z tvorcov patchu Hynix potvrdil na ruskom fore,ze aj on osobne mal v rukach jeden kus,ktory sa po nahrati patchu nezapol,proste nedokazal zformatovat pamat. Vyriesit sa to da skutocne nahratim FF s uz zvacsenym diskom Data a je to v poriadku.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Onecar
veterán
veterán

Založen: 09. 03. 2005
Příspěvky: 1541
Bydliště: Ostrava

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 5:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen bych se chtěl ujistit, to zapínání mám dělat s odpojeným nebo připojeným telefonem k V-Klay?
_________________
Onecarovo Portfolio & Blog

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
maskot napsal:

Alebo lepsie, nech si prehra cudziu FF s patchom Smile
Inak ten patch na Otvorenie diskov u mna nebolo potrebne aplikovat, pisalo, ze nove data su uz v telefone...


Ano,mas pravdu.Teraz mi aj jeden z tvorcov patchu Hynix potvrdil na ruskom fore,ze aj on osobne mal v rukach jeden kus,ktory sa po nahrati patchu nezapol,proste nedokazal zformatovat pamat. Vyriesit sa to da skutocne nahratim FF s uz zvacsenym diskom Data a je to v poriadku.
Maskot sa trafil.Ja skoro.Som rad ze ti to uz uide.Este keby to bolo na C65 tak by som bol este radsej Very Happy.Dieg0
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 6:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A to ide udělat aj na C65ce Question
_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 6:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
Jen bych se chtěl ujistit, to zapínání mám dělat s odpojeným nebo připojeným telefonem k V-Klay?


Telefon moze byt kludne pripojeny,ale musis uvolnit COM potr cervenym tlacitkom vpravo hore,ten stvorcek vedla musi byt zeleny.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pepe7
začátečník
začátečník

Založen: 22. 02. 2005
Příspěvky: 46
Bydliště: okres SB

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 7:48 am    Předmět: Odstranenie Odpovědět s citátem

Chcem sa spytat ako sa da potom odstranit to zvacsenie keby som sa chcel vratit k povodnej pamati.Staci len nahrat fullflash alebo ako?Dakujem za odpoved Think[/img]
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bee
pisatel
pisatel

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 290
Bydliště: Žilina & B.B.

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 9:36 am    Předmět: Re: Odstranenie Odpovědět s citátem

pepe7 napsal:
Chcem sa spytat ako sa da potom odstranit to zvacsenie keby som sa chcel vratit k povodnej pamati.Staci len nahrat fullflash alebo ako?Dakujem za odpoved Think[/img]

Nahras naspat FF... wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2005 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano,presne tak...odstranis to nahratim zalohy,ktoru si urobis na zaciatku.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group