clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens Mobile Phone Manager
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens Mobile Phone Manager
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 28, 2004 11:07 pm    Předmět: Siemens Mobile Phone Manager Odpovědět s citátem

preview programu zde: http://www.mobilmania.cz/hosting/siemensmania/dir_clanky/mpmx55x65.htm
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
z_o_o_m
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 10:09 am    Předmět: Siemens MPM Odpovědět s citátem

Docela slusnej program, ma hodne funkci, je to ale dost pomaly a na Win98 mi to porad padalo Sad
Takze radeji budu pouzivat SiMoCo (neni nad ceskou vyrobu) Very Happy
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já teda nevím, ale mě to nevalí. Mám S55,servisní kabel,ale prohlížeč souboru se mi sice otevře,bohužel tam nic není. Samotný program mi píše že nemám připojený telefon. Nevím kde může být chyba, možná je na to patchovaná S55 moc stará wink
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem na tom stejne, nejede mi to. Pise ze neni pripojenej. Prisli jste nekdo na to kde se nastavuje druh spojeni?
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 2:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
taky me to nejde,kabel jsem nezkousel,jen infra. Zkousim to pod W98. Neni potreba nejaka knihovna?????
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten samý problém. Nenajde mě to S55 Evil or Very Mad
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam m65 a nejak mi nenechazi telefon, mam to pres USB
nevite co muze byt spatnyho??
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mi to nejede. Mam zatim M55 a nejede mi to. Kabel mam seriovy. Pry to funguje pro radu x55 a x65 a jak tak vydim, tak asi ne!
Návrat nahoru
Mady
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 6:06 pm    Předmět: screenshoty Odpovědět s citátem

Je škoda, že jste neudělali víc screenshotů, o proramu by to řekl více, než jen okénko s tlačítky. 70MB se nechce tahat každému jen proto aby si to prohlédl, zvlášť přes modem
Návrat nahoru
Danca
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 29, 2004 6:57 pm    Předmět: no v poho Odpovědět s citátem

Anonymous napsal:
mam m65 a nejak mi nenechazi telefon, mam to pres USB
nevite co muze byt spatnyho??


mam tez M65 a najde ho to v poho pres USB kabel DCA-510, ale krapet to trva - cca 40-50 sekund

D
Návrat nahoru
dj
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám S55, přes kabel ji program nenajde, ale přes infra ano. Sice dělá problémy - nenačte SMS, padá při zálohování Question - ale není to nejhorší počin. Chtělo by to vychytat mouchy.
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam M55 mám kabel od CPA MA-8720C a bez problému, jen jak bylo napsano mi padá pogram při zálohování. Zkuste si spustit Siemens GPRS Modem Assistant a tam nastavte na jakém portu to je a možná vám to půjde. Ten program nevypada špatně. Jdu si hrát s melodiema tak doufam, ze si tam neco nahraji z Cd v nějaké dobré kvalitě.
Návrat nahoru
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne to pres bluetooth jede v pohode, jenom jsem nejak neprisel na to, jakym zpusobem funguje synchronizace s outlookem. Kontakty jdou sice mezi sebou kopirovat, ale automaticka synchronizace mi nejak chybi... Jinak to vypada docela pekne. Jo a jeste mi to pada pri zalohovani - po dvou minutach to krachne.
Návrat nahoru
Fugas 66
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 2:17 pm    Předmět: S SX1 nefunguje! Jen GPRS Modem Assystant. Odpovědět s citátem

MPM s SX1 nefunguje! MPM chce stáhnout nějaký modul pro symbian. Po kliknutí na odkaz pro stažení program hodí hlášku "program provedl neplatnou operaci a bude ukončen" a dál se nic neděje. Dnes ho siemens stáhl z webu.. Včera byl ještě ke stažení u všech neu modelu siemens.
Funguje jen GPRS Modem Assystant.
Návrat nahoru
Keli
Anonymní




851.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červen 30, 2004 4:23 pm    Předmět: synchro Odpovědět s citátem

Proc radeji neudelaji synchronizaci nejen pro Outlook ale i pro ostatni kalendare/planovace treba pres iCal
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group