Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kjuba začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 12:09 pm Předmět: Orosím o pomoc z datovým kabelem DCA 510 |
|
|
Musel jsem přeinstalovat windows. Nainstaloval jsem ho pak ovladač na datovy kabel připojim mobil a kabel ani nenabiji ani se nespoji ze Simocem. Windows jsem restartoval a nic. Poraďte prosím někdo.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 12:27 pm Předmět: Re: Orosím o pomoc z datovým kabelem DCA 510 |
|
|
Kjuba napsal: | Musel jsem přeinstalovat windows. Nainstaloval jsem ho pak ovladač na datovy kabel připojim mobil a kabel ani nenabiji ani se nespoji ze Simocem. Windows jsem restartoval a nic. Poraďte prosím někdo.  |
No, s tímhle jsem si vždycky musel trochu vyhrát. Zkus ze "Správce zařízení" to zařízení odebrat, odpojit kabel a připojit měl by se znovu nainstalovat. Jinak možná taky zkusit ruční instalaci ovladače - tím myslím, abys ten ovladač nainstaloval přímo pomocí souboru ovladače.  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kjuba začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 12:35 pm Předmět: Diky moooooooc |
|
|
Tak jsem odebral USB, pak jsem zvolil ruční na instalovani a až si vybere ze složky kde jsem měl ten oivladač. Tak si ho našel a vše funguje jak ma. Díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 03, 2005 12:44 pm Předmět: Re: Diky moooooooc |
|
|
Kjuba napsal: | Tak jsem odebral USB, pak jsem zvolil ruční na instalovani a až si vybere ze složky kde jsem měl ten oivladač. Tak si ho našel a vše funguje jak ma. Díky  |
Vidíš, že to jde! Jinak - za málo!  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|