clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zväčšenie disku Data u C65 FW50 na 14.14 MB
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zväčšenie disku Data u C65 FW50 na 14.14 MB
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 09, 2005 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nestaci vam pamatovka?nejaki ste nenasytni
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
.-( napsal:
hm.....a m65 jako vždycky poslední...skvělí:-( a kdo ví jestli


Krokodyl testuje,zatial to nejde...akonahle to bude v poriadku,bude aj navod.Nechceme davat von nieco,co nie je funkcne.

Konkurence byla rychlejsi
http://www.beinspired.cz/index.php?s=info/ostat/4/&clanek=827

Tady ten navod pro M65 je pry overen.

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 10, 2005 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neviem,ktorym balickom to Grafic robil...ale ta verzia 1.4 Krokodylovi nesla...teraz testuje 2.0
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co SX1? Sice má pamětovky, ale 4MB interní je k ničemu...
_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lewa napsal:
A co SX1? Sice má pamětovky, ale 4MB interní je k ničemu...


Nemyslim si ze na SX bude take nieco. Bo je to mnohonasobne zlozitejsie a este k tomu to ma tie pamatovky.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lb01 napsal:
Lewa napsal:
A co SX1? Sice má pamětovky, ale 4MB interní je k ničemu...


Nemyslim si ze na SX bude take nieco. Bo je to mnohonasobne zlozitejsie a este k tomu to ma tie pamatovky.


Snad by tu ale nějakej machr byl ne? Ano, má MMC, ale stejně ne?

_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: so červen 11, 2005 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lenze rozsirenie pamati ziskas len tak ze ju odniekial "ukradnes". A preco by si sa mal niekde obmedzovat ked nemusis. wink
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 12, 2005 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne nesla zmenit patch baterka ale nastavenie hlasitosti hej.Prsote niektore nejdu.Dieg0
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Onecar
veterán
veterán

Založen: 09. 03. 2005
Příspěvky: 1541
Bydliště: Ostrava

10894.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč to cxku zvětší pamě't více?
_________________
Onecarovo Portfolio & Blog

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Onecar napsal:
Proč to cxku zvětší pamě't více?

Pravdepodobne má cx väčšiu voľnú pamäť pre grafiku.
Alebo nie sú využité všetky tie voľné bloky na zväčšenie

_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Grafic
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 04. 2004
Příspěvky: 1157
Bydliště: Usti nad Labem

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červen 13, 2005 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Panove, zkuste pls nekdo naplnit pamet az pookraj...Proste nacpat tam celych 14.14mb...Me to na M65 chcipne na 14.45 z 14.74...a asi nejsem sam...tak se chci zeptat co jiny mobily...dik za info
_________________
SXG75 FW22 + 1GB KingMax + DCA 540

M35i FW18 --> MT50 FW18 --> M55 FW10,11,91 --> M65 FW4,16,25,41,25,43,50,58,50 --> SXG75 FW22
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Me telefon umiera ked chcem dvihnut prichadzajuci hovor a nevyriesila to ani defragmentacia.Uz mam starych dobrych 10.32
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Morfeuss
kolemjdoucí

Založen: 07. 06. 2005
Příspěvky: 16
Bydliště: Všude kde jsem jsem rád.

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červen 14, 2005 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky nenaplním paměť úpně posledních 150 kb tam prostě nedostanu mobil chcípá. Občas se sám vypne není to nijak drastické beru to jako daň za větší paměť.
_________________
Koho to zajímá co jsem měl? Teď mám K700i.



Ať jen krásné sny vás provází.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
APOLLO
začátečník
začátečník

Založen: 22. 05. 2005
Příspěvky: 84
Bydliště: Havířov

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 8:27 am    Předmět: mrtvolka Odpovědět s citátem

mam C65 a podupal jsem s tím telefon...poradte mi pls co mám dělat...
ff nemám... na tomhle webu je ted nefunkcni odkaz... když chci winswupem prehrát fw píše mi to že není nabitá byterka pritom jsem ji pres noc nabijel... telefon nejde zapnout... SiMoCo se mi s tím nespoji..
jedine v_klay a ten pri delaní ff se haltne...(pred ripáním v mobilu)
jedine co udelá je , že se trochu rozsvití display (nesvítí ,ale je v nem proud protoze jdou videt ty body nebo pixely (nevim co z toho))poradte mi pls co s tím mám dělat...jsem zoufalý..už asi vživotě nebudu patchovat... Pray Pray

_________________
C65 DCA510 to je moje náčíníčko... :o))

Tak trochu jsem si pohrál s krytem::..

http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning.JPG http://zabavaprotebe.wz.cz/sm/tuning2.JPG

stavte se někdy: http://www.zabavaprotebe.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červen 26, 2005 1:23 pm    Předmět: Re: mrtvolka Odpovědět s citátem

APOLLO napsal:
mam C65 a podupal jsem s tím telefon...poradte mi pls co mám dělat...
ff nemám... na tomhle webu je ted nefunkcni odkaz... když chci winswupem prehrát fw píše mi to že není nabitá byterka pritom jsem ji pres noc nabijel... telefon nejde zapnout... SiMoCo se mi s tím nespoji..
jedine v_klay a ten pri delaní ff se haltne...(pred ripáním v mobilu)
jedine co udelá je , že se trochu rozsvití display (nesvítí ,ale je v nem proud protoze jdou videt ty body nebo pixely (nevim co z toho))poradte mi pls co s tím mám dělat...jsem zoufalý..už asi vživotě nebudu patchovat... Pray Pray


Sežeň si FF, ten dej pomoci V_Klay do founku, a pak ten mobil pomoci FREIa nebo SST 5.38 odblokuj...

_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 2 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group