clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Pracujeme s Jimm
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Pracujeme s Jimm
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 6:39 am    Předmět: Pracujeme s Jimm Odpovědět s citátem

Autor: Petr Bouchal (busch)

Protože má stále mnoho lidí problémy s funkčností aplikace Jimm pro ICQ komunikaci, přinášíme vám malý návod.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=441
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 6:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Super navod.

Jen par poznamek. Pokud nechcete pri kazdem spusteni JIMM odklikavat povoleni pripojeni, muzete JIMMa podepsat. Jak na to je tady:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699

Jen jedna vec me dela problemy. Jmeno uzivatele se zobrazi jen u jednoho kontaktu. Vsude jinde jsou jen ICQ cisla. Dela vam to taky? Stejne tak me blbne signalizace online/offline u kontaktu. Je tam jen vykricnik.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 2409
Bydliště: V srdci Evropy

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 7:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:
Super navod.

Jen par poznamek. Pokud nechcete pri kazdem spusteni JIMM odklikavat povoleni pripojeni, muzete JIMMa podepsat. Jak na to je tady:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699

Jen jedna vec me dela problemy. Jmeno uzivatele se zobrazi jen u jednoho kontaktu. Vsude jinde jsou jen ICQ cisla. Dela vam to taky? Stejne tak me blbne signalizace online/offline u kontaktu. Je tam jen vykricnik.


A používáš Jimm 0.4.0. FULL CZ??Tam je vše ok wink

_________________
Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 7:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jamaica napsal:
jdobry napsal:
Super navod.

Jen par poznamek. Pokud nechcete pri kazdem spusteni JIMM odklikavat povoleni pripojeni, muzete JIMMa podepsat. Jak na to je tady:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699

Jen jedna vec me dela problemy. Jmeno uzivatele se zobrazi jen u jednoho kontaktu. Vsude jinde jsou jen ICQ cisla. Dela vam to taky? Stejne tak me blbne signalizace online/offline u kontaktu. Je tam jen vykricnik.


A používáš Jimm 0.4.0. FULL CZ??Tam je vše ok wink

To jsem doufal, ze to 0.4.0 spravi. A nic. Dokonce jsem z telefonu vymazal nastaveni (data\system\java\cislo) a ani to nepomohlo

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Whitek
administrátor
administrátor

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 1015
Bydliště: Praha 8

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 7:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jdobry napsal:
jamaica napsal:
jdobry napsal:
Super navod.

Jen par poznamek. Pokud nechcete pri kazdem spusteni JIMM odklikavat povoleni pripojeni, muzete JIMMa podepsat. Jak na to je tady:
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=8699

Jen jedna vec me dela problemy. Jmeno uzivatele se zobrazi jen u jednoho kontaktu. Vsude jinde jsou jen ICQ cisla. Dela vam to taky? Stejne tak me blbne signalizace online/offline u kontaktu. Je tam jen vykricnik.


A používáš Jimm 0.4.0. FULL CZ??Tam je vše ok wink

To jsem doufal, ze to 0.4.0 spravi. A nic. Dokonce jsem z telefonu vymazal nastaveni (data\system\java\cislo) a ani to nepomohlo



Vsadim se, ze normalne pouzivas Mirandu, nebo neco podobneho - me to dela taky...(To same se ti zobrazi na icq2go(www.icq.com/icq2go) - to neni chyba Jimmu.) Ten vykricnik znamena, ze te neautorizoval, protoze Miranda aj. implicitne zadosti o autor. nezadaji... Takze po autorizaci bude vse OK, aspon doufam Smile

_________________


SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Whitek napsal:

Vsadim se, ze normalne pouzivas Mirandu, nebo neco podobneho - me to dela taky...(To same se ti zobrazi na icq2go(www.icq.com/icq2go) - to neni chyba Jimmu.) Ten vykricnik znamena, ze te neautorizoval, protoze Miranda aj. implicitne zadosti o autor. nezadaji... Takze po autorizaci bude vse OK, aspon doufam Smile

Sazku by jsi vyhral. Ale kontakty mam autorizovany (ted jsem zkusi u jednoho pozadat o autorizaci znova a dostal jsem ji). Navic ze seznamu mam momentalne 4 lidi online. Ale JIMM ukazuje vse jako Offline (prihlasen stridave pres JIMM a Mirandu). A s tema "offline" lidma normalne JIMM komunikuje. (nejsou v neviditelnem modu)

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chybička se mi vloudila, ten odkaz na ceníky pro Eurotel tarfy by měl být tehnhle: http://www.eurotel.cz/jnp/cz/tariffsAndPrices/tariff/cz-tariffsAndPrices-dataContainer-T2_data-jumpOffMain.html
tam si každý až vybere kterej používá, ten původní odkaz je přímo na tarif DATA.
Kdyžtak prosím někoho kompetentního o opravení.

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Pjootr
všeználek
všeználek

Založen: 05. 08. 2004
Příspěvky: 656

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A zkoušel někdo něco poslat? (jako nějakej soubor) mě to totiž nefunguje Evil or Very Mad
_________________
Nepřejte si znát můj inteligentní kvo kvo kvo kvo kvocient ...
Zímenz eM55 fw.9i 3712kB T9Cz - lost
Zímenz eM65 Reskjů+TestPojnt @ CéIks70 fw.5o+12,71MB+napáčováno.
Zímenz eSiksX1 fw.I5 512MB <III> MOD


Naposledy upravil Pjootr dne čt červen 16, 2005 3:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
OndraC
kolemjdoucí

Založen: 18. 09. 2004
Příspěvky: 8
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 1:50 pm    Předmět: SX1 !!! Odpovědět s citátem

Jede na SX1čce??? A mohl by mě někdo prosím zaslat .jar soubor protože když to stáhnu tak tam jich je hodně a nevím kterej, moc dík...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lukasisko
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 366
Bydliště: Opava,Žimrovice

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
Chybička se mi vloudila, ten odkaz na ceníky pro Eurotel tarfy by měl být tehnhle: http://www.eurotel.cz/jnp/cz/tariffsAndPrices/tariff/cz-tariffsAndPrices-dataContainer-T2_data-jumpOffMain.html
tam si každý až vybere kterej používá, ten původní odkaz je přímo na tarif DATA.
Kdyžtak prosím někoho kompetentního o opravení.


Opraveno.

_________________
Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i

BT GPS i-Tec 339

Wayfinder Navigator


Život je hořký. Bohudík.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marho
kolemjdoucí

Založen: 24. 03. 2005
Příspěvky: 17
Bydliště: Praha 8

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jimma používám se ženou, a běžně se nám stává, že půl dne funguje bez problému, a potom nejde jednomu z nás nebo obou několik hodin nahodit. Nejvíce pomáhalo úplně vypnout mobil.

Vůbec se mi ale zatím nepodařilo poslat fotku. Objeví se mi Inicializace a nic se neděje, a po stisknutí Zpět mám problémy s funkčností.
Nevíte někdo jak na to?

Martin

_________________
M65 fw50 + CX65 fw50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Boris008
kolemjdoucí

Založen: 20. 01. 2005
Příspěvky: 24
Bydliště: Ostrava

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 7:39 pm    Předmět: Help me PLZ!!! Odpovědět s citátem

Lidicky, mi to nejde...samotna aplikace se spusti, ale pak se mi nepodari pripojit. Napise mi to chybu: "Nemam odpoved od serveru (118.0).Mam Siemens M55 FW11 a operatora T-Mobile-Twist. Asi mam spatne nastavene internetove profily. Muzete mi nekdo, jak to mam presne nastavit? Na konfiguratoru je jen nastaveni wapu, ale to asi nestaci. Poradte prosim.Dekuji predem vsem.
_________________
Boris008 4EVR!!!



Bosch GSM607 >>> Alcatel OT311 >>> Siemens A55 >>> Siemens M55 FW11 patchovaný>>>FW91 patchovaný>>>TESTPOINT...Sad >>> Sony Ericsson K750i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
WarCharlie
začátečník
začátečník

Založen: 14. 02. 2005
Příspěvky: 45

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam podobny problem jako ma Boris008
dnes jsem si do mobilu nahral Jimm 0.4.0 a sel mi uplne v pohode kecal jsem se vsema... potom jsem ho vypnul a zapnul a porad sel... po asi dvou hodinach jsem vypnul mobil vytahl z nej baterku dal ji zpatky zapl mobil spustil jsem Jimm dam pripojit a napise mi to
cituji: "Chyba" "Nemám odpověď od serveru (#118.0)"
mam M55 fw10...
newim co s tim udelat jsem uz zoufaly... pls poradte mi nekdo....
predem dekuji WARCHARLIE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

WarCharlie napsal:
Mam podobny problem jako ma Boris008
dnes jsem si do mobilu nahral Jimm 0.4.0 a sel mi uplne v pohode kecal jsem se vsema... potom jsem ho vypnul a zapnul a porad sel... po asi dvou hodinach jsem vypnul mobil vytahl z nej baterku dal ji zpatky zapl mobil spustil jsem Jimm dam pripojit a napise mi to
cituji: "Chyba" "Nemám odpověď od serveru (#118.0)"
mam M55 fw10...
newim co s tim udelat jsem uz zoufaly... pls poradte mi nekdo....
predem dekuji WARCHARLIE

Nemáš nějaký jiný aktivní GPRS spojení?

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
WarCharlie
začátečník
začátečník

Založen: 14. 02. 2005
Příspěvky: 45

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

busch napsal:
WarCharlie napsal:
Mam podobny problem jako ma Boris008
dnes jsem si do mobilu nahral Jimm 0.4.0 a sel mi uplne v pohode kecal jsem se vsema... potom jsem ho vypnul a zapnul a porad sel... po asi dvou hodinach jsem vypnul mobil vytahl z nej baterku dal ji zpatky zapl mobil spustil jsem Jimm dam pripojit a napise mi to
cituji: "Chyba" "Nemám odpověď od serveru (#118.0)"
mam M55 fw10...
newim co s tim udelat jsem uz zoufaly... pls poradte mi nekdo....
predem dekuji WARCHARLIE

Nemáš nějaký jiný aktivní GPRS spojení?

nn nemam
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Strana 1 z 8

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group