clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Siemens již brzy nabídne update firmware přes GPRS
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Siemens již brzy nabídne update firmware přes GPRS
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 9:02 pm    Předmět: Siemens již brzy nabídne update firmware přes GPRS Odpovědět s citátem

Update firmware přes "vzduch" již brzy bude realitou. To bude možné díky patentované technologii vCurrent, jejíž autorem je společnost Red Bend Software.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=444
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
sustmi
badatel
badatel

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 154
Bydliště: Ostrava

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 9:44 pm    Předmět: No to sem zvědavej jak to vymakají Odpovědět s citátem

Může to být sranda, když třeba vypadne signál nebo dojde baterka Laughing
No bude to asi sranda ...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BEZY
čestný člen
čestný člen

Založen: 20. 07. 2004
Příspěvky: 4348
Bydliště: Karlovy Vary

79.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 9:58 pm    Předmět: Re: No to sem zvědavej jak to vymakají Odpovědět s citátem

sustmi napsal:
Může to být sranda, když třeba vypadne signál nebo dojde baterka Laughing
No bude to asi sranda ...

To určitě bude nějak opatřený

_________________
C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 22. 12. 2004
Příspěvky: 985
Bydliště: Bratislava , Petrzalka

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červen 16, 2005 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No podlamna sa ten FW najprv cez GPRS stiahne a potom ked to budes chcet flashnut ti to vipise aby si dobil baterku . A pri flashovani to asi zablokuje tlacitka aby si ani nahodou nemohol nic urobit atd. no proste taketo veci .
_________________
I have CX 65

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
weasel
pisatel
pisatel

Založen: 04. 12. 2004
Příspěvky: 248
Bydliště: Rousínov

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 12:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

O tom už jsme tu chtěli zavést diskusi, ne? Ale nějak se nám neujala Confused jinak je to super počin. A jak už jsem říkal, zase jde Siemens v něčem dopředu..jen ta zatr integrace s BenQem..pořád tomu nemůžu přijít na kloub Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No, ale mam neake otazky, ano vieme FW ma okolo 12MB, ak ho stiahnem, tak kam sa do telefonu ulozi, ak ma malo miesta?

Preco cez GPRS? Je to velmi pomale a stalo by to vela penazi stiahnut taky subor.

Mohol by sa potom FW dat aj z PC do mobilu a spustit?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
jdobry
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 22. 01. 2005
Příspěvky: 381

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
No, ale mam neake otazky, ano vieme FW ma okolo 12MB, ak ho stiahnem, tak kam sa do telefonu ulozi, ak ma malo miesta?

Preco cez GPRS? Je to velmi pomale a stalo by to vela penazi stiahnut taky subor.

Mohol by sa potom FW dat aj z PC do mobilu a spustit?

Prave proto tento upgrade pouziva system binarnich patchu aby se nemusel prepisovat cely FW. Zabezpeceni neni specifikovany, ale vypada to na nejaky digitalni podpis. Nic novyho to neni ( i kdyz to asi jeste nikdo nepouzil na telefon ). Dalsi dukaz, ze patentovat je mozny neoriginalni (neni to technologicka novinka) reseni, ktery uz je tu spustu let. Staci ho jen spravne nazvat a popsat. Chce se me zvracet

_________________
Philips Fizz -> ..... -> Siemens CX65

Děkuji všem, kteří tomuto fóru věnují svůj čas a píší se znalostí věci a k tématu. Specielně Krokodýlovi, Hannimu a dalším
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Whitek
administrátor
administrátor

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 1015
Bydliště: Praha 8

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dobra vychytavka az na ty prachy... doufam ze FW pujde i nadale nahravat pres PC Pray
_________________


SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
No, ale mam neake otazky, ano vieme FW ma okolo 12MB, ak ho stiahnem, tak kam sa do telefonu ulozi, ak ma malo miesta?

Preco cez GPRS? Je to velmi pomale a stalo by to vela penazi stiahnut taky subor.

Mohol by sa potom FW dat aj z PC do mobilu a spustit?


Je to jednoduche: najprv sa overi ci je dostupna nova verzia FW; potom sa stiahne a az pri samotnom update sa MT vypne a odhlasi zo siete, preto to nespadne ked nebude signal. A stahovane budu len opravne patche namiesto celeho FW do urcitej velkosti (pssst! Shhh ).
Návrat nahoru
peeero.p
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 21. 02. 2005
Příspěvky: 467
Bydliště: Praha

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to uz by mohl jit nahravat FW pres IrDA nebo BT ne? pujde pres GPRS i patchovat??
_________________
Siemens C65 -> MT50 -> C65 -> ME75

VODAFONE
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Borix
veterán
veterán

Založen: 10. 07. 2004
Příspěvky: 1861

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peeero.p napsal:
tak to uz by mohl jit nahravat FW pres IrDA nebo BT ne? pujde pres GPRS i patchovat??

Ono by to vlastne aj mohlo ísť Think .

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dp
kolemjdoucí

Založen: 13. 06. 2005
Příspěvky: 10

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 5:12 pm    Předmět: Alcatel Odpovědět s citátem

Think Alcatel má asi něco podobného pro OT535 ###337*201# po aktualizaci se MT restartuje. Že by to fungovalo takhle? Je to informace přímo z jejich stránek. Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
haldyr
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004
Příspěvky: 866
Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, nebylo by špatný, kdyby to stahovalo např. 100KB "záplatku"....Ale nesmělo by se toho stahovat moc, to by se na ně skoro všichni vyprdli...

Určitě nezrušej flashování přes kabel Think

_________________
5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
sustmi
badatel
badatel

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 154
Bydliště: Ostrava

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 9:42 pm    Předmět: WVKlay Odpovědět s citátem

Takovej wireless VKlay
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní





851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2005 11:42 pm    Předmět: Re: WVKlay Odpovědět s citátem

Heh lidi,ale premysleli jste nad tim, kolik stoji gprs data a ze ten update by cely mel prinejmensim tak 12MB? Kdo by to chtel platit...

Snad to maji hosi vyresene pomoci patchu,binarnich updatu bloku pameti. To by bylo inteligentnejsi.
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group