Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Seeker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt červen 16, 2005 10:21 am Předmět: SMS archiv z C55 |
|
|
Ahoj, vsichni.
Koukal jsem do historie, podobne tema se tu jen priblizne nakouslo..
Vymenuju svou starou C55 a rad bych vyexportoval SMS z archivu. Pouzival jsem ho celou dobu, ale to jsem netusil, ze s tim muze byt problem. Dlouho jsem shanel program, ktery to umoznuje, az jsem na lonskem Chip CD nasel Siemens Data Suite pro x55 (na webu Siemensu snad vubec neni). Pripojim pres Data Cable USB DCA-510. Tel. cisla bez problemu nactu, z fonu i ze SIM, ale kdyz dam nacist SMS, vyskoci chyba "There is no connection. Reconnect to the mobile telephone and try again". Samozrejme, ze toto nepomuze a dokonce tel. cisla jsou nadale pristupna. Mobile, ktere je zobrazeno v Tento pocitac jako dalsi disk take nefunguje, vyhazuje stejny error. Dalsi sw, ktere jsem zkousel zadne problemy nemely, ale zadny z nich nedokazal zobrazit a ulozit SMS archiv. Nevedel by prosim nekdo, co s tim? At uz kde hledat problem s Data Suite nebo jiny program, ktery SMS archiv otevre? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po červen 20, 2005 3:17 pm Předmět: |
|
|
Takze to asi nijak nejde, co..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cooler5 ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Zaslal: po červen 20, 2005 8:44 pm Předmět: |
|
|
jasnééé, že to ide. V Simoco, dáš prieskumníka a tam máš priečinok sms, a v ňom máš smsky, no ale najprv treba odblokovať "javu" cez Siemens Quick EEmprom, či tak nejak, ak chceš ti pomlžem, ja som to robil bráchovi. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st červen 22, 2005 11:05 am Předmět: |
|
|
To bys byl hodny. V pruzkumniku SiMoCo mam stranu Mobile uplne prazdnou a to i kdyz v setting zapnu zobrazovat systemove/skryte soubory. To je tou Javou? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Seeker kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: st červen 22, 2005 11:27 am Předmět: |
|
|
Je to tak! Unlocknul jsem fon Quick EEpromem a mam tam vsechno. Diky moc, nemas predstavu, jak jsi mi pomohl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|