clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Mrtvy S65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Mrtvy S65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Maznax
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2005 12:11 pm    Předmět: Mrtvy S65 Odpovědět s citátem

Potrebuji pomoc, chtel jsem provest odblok telefonu S65 z duvodu vymazani kodu pristroje, udelal jsem si zalohu eeprom,fullflash v programu SST v5.38, pak jsem dal unlock,vse probehlo ok ale po zapnuti telefon hlasi wrong software, zkousel jsem vratit zalohu eeprom, stale to stejne,pak i repair stale nic, tak jsem nahral zpet fullflash a od te doby uz neprejse ani do servisniho modu, napise jen reading a nic diky za pomoc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

10072.34 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2005 12:13 pm    Předmět: Re: Mrtvy S65 Odpovědět s citátem

Maznax napsal:
Potrebuji pomoc, chtel jsem provest odblok telefonu S65 z duvodu vymazani kodu pristroje, udelal jsem si zalohu eeprom,fullflash v programu SST v5.38, pak jsem dal unlock,vse probehlo ok ale po zapnuti telefon hlasi wrong software, zkousel jsem vratit zalohu eeprom, stale to stejne,pak i repair stale nic, tak jsem nahral zpet fullflash a od te doby uz neprejse ani do servisniho modu, napise jen reading a nic diky za pomoc
Zaujimave Sad No ked ti nahlasilo wrong software tak si ho mal este raz odblokovat. Ja som to spravil a bolo to ok. No teraz ti neporadim. Sad
roklseky
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2005 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedine co me jeste napada, zkus vytahnout baterii a potom to testni znovu. Nejlepe je vzdy udelat nejdrive toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322 bod 2. Pokud jsi to udelal, je sance tel ozivit. Podotykam ze v SST se ff zalohuje tlacitkem Read Flash na karte MAIN. Je potreba dosahnout toho, aby se tel spojil alespon s nejakym programem. Bohuzel pokud nemas path bootcore, nebo vygenerovane loadery, bude to ponekud slozitejsi. Potom jsi odkazan na SST. Jeste link na praci s programem SST http://www.siemensmania.cz/content.php?id=280&p=0
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2005 1:54 pm    Předmět: Re: Mrtvy S65 Odpovědět s citátem

Maznax napsal:

V sekcii FAQ som nedavno pisal:

""Najprv musíte aplikovať patch na otvorenie skrytých blokov EEPROM pre konkrétny telefón a verziu firmwaru. Jedná sa hlavne o bloky 0076, 5008, 5009, 5077. Potrebné patche nájdete v sekcii Patche. Potom pomocou programu EEPROM Tool zálohujte spomínané bloky.
Nahrajte do telefónu pomocou programu EEPROM Tool cudziu EEPROM. Nájdete ju v sekcii Zálohy paměti . Nahrajte bloky EEPROM 0076, 5008, 5009, 5077 a zapnite telefón. ""

Ak nepomoze nahratie EEPROM,musis tam nahrat celu cudziu zalohu FF a potom tie bloky EEPROM.

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá červen 24, 2005 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No uz jsem to zmak, s eeprom tool se neslo uz pak spojit ale swup to vzal,tak jsem tam nahral cizi flash, to jsem si oddych,zrejme cracknuta verze sst ma spatny write,pouzil jsem nizsi a uz se povedl i unlock dik za odpovedi
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: