Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Maznax kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 12:11 pm Předmět: Mrtvy S65 |
|
|
Potrebuji pomoc, chtel jsem provest odblok telefonu S65 z duvodu vymazani kodu pristroje, udelal jsem si zalohu eeprom,fullflash v programu SST v5.38, pak jsem dal unlock,vse probehlo ok ale po zapnuti telefon hlasi wrong software, zkousel jsem vratit zalohu eeprom, stale to stejne,pak i repair stale nic, tak jsem nahral zpet fullflash a od te doby uz neprejse ani do servisniho modu, napise jen reading a nic diky za pomoc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GgDag siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004 Příspěvky: 3548 Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One
10072.34 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 12:13 pm Předmět: Re: Mrtvy S65 |
|
|
Maznax napsal: | Potrebuji pomoc, chtel jsem provest odblok telefonu S65 z duvodu vymazani kodu pristroje, udelal jsem si zalohu eeprom,fullflash v programu SST v5.38, pak jsem dal unlock,vse probehlo ok ale po zapnuti telefon hlasi wrong software, zkousel jsem vratit zalohu eeprom, stale to stejne,pak i repair stale nic, tak jsem nahral zpet fullflash a od te doby uz neprejse ani do servisniho modu, napise jen reading a nic diky za pomoc | Zaujimave No ked ti nahlasilo wrong software tak si ho mal este raz odblokovat. Ja som to spravil a bolo to ok. No teraz ti neporadim.  _________________ Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black |
|
Návrat nahoru |
|
 |
roklseky (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 1:24 pm Předmět: |
|
|
Jedine co me jeste napada, zkus vytahnout baterii a potom to testni znovu. Nejlepe je vzdy udelat nejdrive toto http://www.siemensmania.cz/content.php?id=322 bod 2. Pokud jsi to udelal, je sance tel ozivit. Podotykam ze v SST se ff zalohuje tlacitkem Read Flash na karte MAIN. Je potreba dosahnout toho, aby se tel spojil alespon s nejakym programem. Bohuzel pokud nemas path bootcore, nebo vygenerovane loadery, bude to ponekud slozitejsi. Potom jsi odkazan na SST. Jeste link na praci s programem SST http://www.siemensmania.cz/content.php?id=280&p=0 _________________ Philips Fizz - Siemens C25 - Siemens C35i - Siemens S25 - Siemens ME45 (S45i) - Siemens S65 (fw43, patche) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 1:54 pm Předmět: Re: Mrtvy S65 |
|
|
Maznax napsal: | Potrebuji pomoc, chtel jsem provest odblok telefonu S65 z duvodu vymazani kodu pristroje, udelal jsem si zalohu eeprom,fullflash v programu SST v5.38, pak jsem dal unlock,vse probehlo ok ale po zapnuti telefon hlasi wrong software, zkousel jsem vratit zalohu eeprom, stale to stejne,pak i repair stale nic, tak jsem nahral zpet fullflash a od te doby uz neprejse ani do servisniho modu, napise jen reading a nic diky za pomoc |
V sekcii FAQ som nedavno pisal:
""Najprv musíte aplikovať patch na otvorenie skrytých blokov EEPROM pre konkrétny telefón a verziu firmwaru. Jedná sa hlavne o bloky 0076, 5008, 5009, 5077. Potrebné patche nájdete v sekcii Patche. Potom pomocou programu EEPROM Tool zálohujte spomínané bloky.
Nahrajte do telefónu pomocou programu EEPROM Tool cudziu EEPROM. Nájdete ju v sekcii Zálohy paměti . Nahrajte bloky EEPROM 0076, 5008, 5009, 5077 a zapnite telefón. ""
Ak nepomoze nahratie EEPROM,musis tam nahrat celu cudziu zalohu FF a potom tie bloky EEPROM. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 3:16 pm Předmět: |
|
|
No uz jsem to zmak, s eeprom tool se neslo uz pak spojit ale swup to vzal,tak jsem tam nahral cizi flash, to jsem si oddych,zrejme cracknuta verze sst ma spatny write,pouzil jsem nizsi a uz se povedl i unlock dik za odpovedi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|