View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Jiří Hemza (člen klubu SM) kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:04 am Post subject: Problém s ME45 - prosím poraďte |
|
|
Při ukládání nového kontaktu do adresáře mé ME 45 mi telefon nahlásil CHYBA JEDNOTKY. Od toho okamžiku se nemůžu dostat do seznamu (najedou přesípací hodiny a pořád přesípají). Ostatní funkce (ještě problém se seznamem SMS) běhají celkem OK. Začal se samovolně vypínat s krátkým zabzučením před vypnutím. Prosím poraďte co s tím. Podotýkám, že nemám žádnou zkušenost s flashováním a podobnými postupy. K propojrní s PC mám USB kabel. Pokud by mi nic jinýho než přehrátí softwaru nemělo pomoci, tak bych asi zkusil nahrát rovnou soft ME45i nebo S45 jak se píše v některých příspěvcích. Předem díky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Ano,prehratie FW je zaklad...a uz ked ho budes prehravat,mozes si ho urobit rovno na "i"cko _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:53 am Post subject: |
|
|
Díky. Podrobnej postup jak přehrát software a software samotnej tady někde najdu (nejlíp vč. upgrade na ME45i nebo S45i, co doporučujete)? Navíc ten kabel co mám (přes USB, bez napájení) mi na to stačí? Díky |
|
Back to top |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 11:58 am Post subject: |
|
|
Ano,navod na stranke mame...a co sa tyka kabla,pokial je servisny,tak to s nim pojde. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Back to top |
|
 |
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:50 am Post subject: ME 45 |
|
|
Jelikož to s mým kabelem nejde, obrátil jsem se včera na místní servis MT. Nahrání software není problém. Jenom jsem se chtěl zeptat, jestli mi může do mé ME 45 nahrát rovnou software S45i a bude to chodit nebo jaký je přesný postup v mém případě, kdy je původní software KO. Díky za radu. |
|
Back to top |
|
 |
Lukasisko čestný člen

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 9:08 am Post subject: |
|
|
Podle tohoto návodu jsem si mobil úspěšně přeflešoval já
změna me45 na s45i (teda podle originálu, ale ten už na těch stránkách není.
A tento máme u nás na stránkách. Taky funguje, ale připadá mi trošku složitější.
Změna ME45 na S45i _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Back to top |
|
 |
Whitek administrátor

41313.42 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 7:49 pm Post subject: Re: Problém s ME45 - prosím poraďte |
|
|
Jiří Hemza wrote: | Při ukládání nového kontaktu do adresáře mé ME 45 mi telefon nahlásil CHYBA JEDNOTKY. Od toho okamžiku se nemůžu dostat do seznamu (najedou přesípací hodiny a pořád přesípají). Ostatní funkce (ještě problém se seznamem SMS) běhají celkem OK. Začal se samovolně vypínat s krátkým zabzučením před vypnutím. Prosím poraďte co s tím. Podotýkám, že nemám žádnou zkušenost s flashováním a podobnými postupy. K propojrní s PC mám USB kabel. Pokud by mi nic jinýho než přehrátí softwaru nemělo pomoci, tak bych asi zkusil nahrát rovnou soft ME45i nebo S45 jak se píše v některých příspěvcích. Předem díky za radu. |
Me to taky napsalo "CHYBA JEDNOTKY" kdyz jsem najel na jeden zaznam v Adresari. A tak jsem rychle tam hodil FF z minuleho roku a vse bylo OK, tak nevim _________________
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 8:01 pm Post subject: |
|
|
A co to zkusit zformátovat přes Siemens data suite? |
|
Back to top |
|
 |
Haldy pisatel

Joined: 26 Mar 2004 Posts: 278 Location: Roznov p. Radh. / Brno
698.10 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:40 pm Post subject: |
|
|
To se u ME45 obcas stava . Melo by pomoct, zformatovat (smazat) cely adresar - myslim, ze tato funkce je i nekde v telefonu. Sice o cely Adresar prijdes a budes muset vsechno zapsat znova, ale melo by to pomoct. V servisu (pokud je to autorizovany) ti urcite software z S45i nenahrajou. Nejlepsi je poprosit nekoho, kdo uz to nekdy delal a hlavne si nezapomenout udelat zalohu, popr. si pujcit servisni kabel. _________________
Mobilní historie: Dancall => C35i@M35i => ME45@S45i => A55,A57@C55 => C65 => M75 (všechny Patchované) => E-Ten Glofish X500 (WM6 lite) |
|
Back to top |
|
 |
|