clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Ukoncenie hovoru FW50 + patch 14 MB

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Ukoncenie hovoru FW50 + patch 14 MB

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 25, 2005 11:52 am    Post subject: Ukoncenie hovoru FW50 + patch 14 MB Reply with quote

Dost nepravidelne mi MT po ukonceni hovoru cervenym tlacitkom pipne a pomaly mizne display (no klasika) . Raz mi to urobil asi trikrat posebe ale len pri hovore odchadzajucom a prichadzajucom z jedneho cisla . Mal som vtedy asi 20 hovorov za den dokopy . Myslel som si ze je to nahoda ze len pri tom cisle ale vecer zas len na tom cisle ked mi z neho volal a po par sekundach som zlozil alebo on mi to vyplo MT .
Pak som nato zabudol a dnes uz znva ale pri inom cisle to som dneskaj mal uz 3 hovory a nic a teraz pred pol hodinkou znovu . Ma to dost stve lebo v tom nieje ziadne pravidlo a mobil napise chyba cislo 201 : undefined instruction Brick wall .
Viem ze tam mam patche rôzne ale patchoval som 2 CX 65-ky zaroven . T.j. nahral nanovo zalohu ktoru som spravil po kupe obidvoch . Nahral WINSWUP FW50 , najprv som zvecsil pamet na jednej a potom na druhej v obidvoch je ten isty config co som upravil a potom som tam daval aj tie iste patche vsetky este aj v tom istom poradi kedze som robil vsetko zaroven na dvoch mobiloch . Obidva funguju len moj robi toto .
Jeden jediny rozdiel je ze na tom druhom je volnych 11 MB pamete a na mojom nejakych 6 no ale robilo mi to este aj ked som nemal zaplnenu pamet . Vypis z (S)Exit ...

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
View user's profile Send private message
maskot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 25, 2005 8:21 pm    Post subject: Reply with quote

To je tym patchom, mne par dni vsetko fungovalo v pohode, potom sa vypinal po kazdom ukonceni hovoru, tak som vratil spat FF, lebo sa s tym nedalo existovat Sad
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

19990.28 SMM
PostPosted: Sat Jun 25, 2005 9:22 pm    Post subject: Reply with quote

Stale lepsie ako na C65.Mne to robilo tak ze som prijal hovor (nemam CLIP) a vyplo mi fon takze som bol odpojeny od sveta.Dieg0
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 25, 2005 10:09 pm    Post subject: Reply with quote

PARADA ... ako tak pozeram niesom natom este najhorsie . Mne to vypina telefon tak raz za cas dnes som prijal uz par dalsich hovorov a uplne v pohode . On sa vzdy vypne ked to najmenej ocakavam .
Hmm uz som zase cakal ze budem sam komu sa vypina telefon . Inak sa cudujem ze aj s tym zvysenim pamete je ten telefon celkom stabilny cakal som ze sa bude vypinat pri kazdej blbosti mno . Uvidim teda dalej ze ako to s nim dopadne , zatial to s tym vypinanim nieje az take hrozne .

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Back to top
View user's profile Send private message
maskot
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 8:57 am    Post subject: Reply with quote

Mne to tiez spociatku islo v pohode (nevypinal sa vobec a to som pamat zaplnil tak, ze ostalo 40KB volnych), ale dal som tam patch na mini gps a to dost pracuje s filesystemom, takze mu to pomohlo k vypinani. Trochu tomu pomaha casta defragmentacia, ale tiez len do urcitej miery... Osobne si myslim, ze caste vypinanie je len otazkou casu a zavisi od intezity pouzivania (prace s filesystemom).
Inak neviete, ci toto nie je novsia verzia toho patchu: www.asterix.com.ru/download.php?X65/IncFlex_CX65v5003.rar?

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum