View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 11:52 am Post subject: Ukoncenie hovoru FW50 + patch 14 MB |
|
|
Dost nepravidelne mi MT po ukonceni hovoru cervenym tlacitkom pipne a pomaly mizne display (no klasika) . Raz mi to urobil asi trikrat posebe ale len pri hovore odchadzajucom a prichadzajucom z jedneho cisla . Mal som vtedy asi 20 hovorov za den dokopy . Myslel som si ze je to nahoda ze len pri tom cisle ale vecer zas len na tom cisle ked mi z neho volal a po par sekundach som zlozil alebo on mi to vyplo MT .
Pak som nato zabudol a dnes uz znva ale pri inom cisle to som dneskaj mal uz 3 hovory a nic a teraz pred pol hodinkou znovu . Ma to dost stve lebo v tom nieje ziadne pravidlo a mobil napise chyba cislo 201 : undefined instruction .
Viem ze tam mam patche rôzne ale patchoval som 2 CX 65-ky zaroven . T.j. nahral nanovo zalohu ktoru som spravil po kupe obidvoch . Nahral WINSWUP FW50 , najprv som zvecsil pamet na jednej a potom na druhej v obidvoch je ten isty config co som upravil a potom som tam daval aj tie iste patche vsetky este aj v tom istom poradi kedze som robil vsetko zaroven na dvoch mobiloch . Obidva funguju len moj robi toto .
Jeden jediny rozdiel je ze na tom druhom je volnych 11 MB pamete a na mojom nejakych 6 no ale robilo mi to este aj ked som nemal zaplnenu pamet . Vypis z (S)Exit ...  _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 8:21 pm Post subject: |
|
|
To je tym patchom, mne par dni vsetko fungovalo v pohode, potom sa vypinal po kazdom ukonceni hovoru, tak som vratil spat FF, lebo sa s tym nedalo existovat  _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
Dieg0 siemensmaniak

Joined: 08 Nov 2004 Posts: 2937 Location: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65
19990.28 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 9:22 pm Post subject: |
|
|
Stale lepsie ako na C65.Mne to robilo tak ze som prijal hovor (nemam CLIP) a vyplo mi fon takze som bol odpojeny od sveta.Dieg0 _________________ ...odstraneno - prilis velky obrazek... |
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Sat Jun 25, 2005 10:09 pm Post subject: |
|
|
PARADA ... ako tak pozeram niesom natom este najhorsie . Mne to vypina telefon tak raz za cas dnes som prijal uz par dalsich hovorov a uplne v pohode . On sa vzdy vypne ked to najmenej ocakavam .
Hmm uz som zase cakal ze budem sam komu sa vypina telefon . Inak sa cudujem ze aj s tym zvysenim pamete je ten telefon celkom stabilny cakal som ze sa bude vypinat pri kazdej blbosti mno . Uvidim teda dalej ze ako to s nim dopadne , zatial to s tym vypinanim nieje az take hrozne . _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
maskot pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 8:57 am Post subject: |
|
|
Mne to tiez spociatku islo v pohode (nevypinal sa vobec a to som pamat zaplnil tak, ze ostalo 40KB volnych), ale dal som tam patch na mini gps a to dost pracuje s filesystemom, takze mu to pomohlo k vypinani. Trochu tomu pomaha casta defragmentacia, ale tiez len do urcitej miery... Osobne si myslim, ze caste vypinanie je len otazkou casu a zavisi od intezity pouzivania (prace s filesystemom).
Inak neviete, ci toto nie je novsia verzia toho patchu: www.asterix.com.ru/download.php?X65/IncFlex_CX65v5003.rar? _________________ Motorola T2288 -> A50 -> CXT65 fw. 16 -> fw. 25 -> fw. 36 -> fw. 25 -> fw. 43 -> fw. 50 + patch na 14,74MB (odstraneny) -> prerobeny na CX70 fw. 56 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|