View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Yanou kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 7:29 pm Post subject: M55 - vibrace a melodie u příchozí SMS |
|
|
Zdravím a chci se zeptat - je možný u M55 nastavit nějak inteligentně vyzvánění upozorňujcící na SMSku? Potřeboval bych nejlépe jednoduchý pípnutí. A to samý u vibrací, postačilo by jedno zavrnění.
Hledal jsem kdejaký nastavení v mobilu, pročítal si celý fórum a nic jsem neobjevil. Budu vděčnej za každou radu
Díkes Petr |
|
Back to top |
|
 |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:30 pm Post subject: |
|
|
Sehnat ti proste nejakou kratickou melodii,ja mam ted velmi kratkou,pri zapnutejch vyibrich mi zavibruje pouze trikrat. Nebo jestli mas kabel,tak si v jakymkoliv programu treba v Siemens Mobile Control vytvorit vlastni melodii,tedy jen pipnuti. A nebo co sem taky mel. V mobilu v aplikace CubasisMobile si muzes vytvaret melodie,tak si vytvor neco jako pipnuti a mas to. _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Back to top |
|
 |
Vladoss kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jul 04, 2005 11:31 pm Post subject: |
|
|
Omlouvam se za chyby v textu  _________________ M35i -> M55 fw91 + patche |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|