View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mkm65 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Jan 02, 2005 11:46 pm Post subject: Prasknuty kryt na m65 |
|
|
Dnes som objavil prasklinu na kryte, pri hviezdicke.
Je to mozne?
Niesom si vedomi, ze mi telefon spadol. Bol som sa len lyzovat, ved je to telefon do prirody.
Stali sa niekomu nieco podobne? |
|
Back to top |
|
 |
yxyxyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 4:47 pm Post subject: RE: Kryt na M65 |
|
|
Ahoj, me se stalo to samy, akorat to bylo z padu, ale stejne je to OUTDOOR, tak by mel neco vydrzet, je fakt ze ho mam uz 3/4 roku, ale vis co praskl mi kryt v zadu u diod a taky se mi rozlamaly oba zavity na srouby, ktery drzi nahore telefon... Tedkon je chudak povolenej a mam tam zhruba 1mm mezeru, coz neni malo. Jenon sem se chtel zeptat, jestli nekdo nahodou nevi, kde sehnat kompletni kryt na m65... Na internetu i forech sem nasel pouze rady ohledne predniho krytu, ale k zadnimu se nikdo neozval  |
|
Back to top |
|
 |
black007 začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:46 pm Post subject: |
|
|
koukni se na www.kryty.cz , tam maj na M65 něco málo krytů.
Black |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 15, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
Hm, diky moc, jenze to sou presne ty kryty, ktery sou k sehnani, potrebuju, aby tam byla i ta "stredova" cast. Mas predni kryt, pak je tesnici gumicka, stredova cast a zadni kryt na baterii, ja potrebuju tu nejvetsi, ta se mi zda u tech krytu neni stejne jako tesnici gumicka(orandzova k cernymu krytu,nevim nevim). PLS, poradte. |
|
Back to top |
|
 |
R.I.P ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 10:28 am Post subject: |
|
|
Zkusil si http://google.com??? _________________ Sony Ericsson ??? -->Blokia 3410 --> Siemens CX65 - orig. FW 43CZ , TENHLE foun ---všem doporučuju---
Než se zeptáte na debilní otázku, tak se podívejte sem --> http://google.com |
|
Back to top |
|
 |
Johny-D badatel

261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 16, 2005 11:05 am Post subject: Re: RE: Kryt na M65 |
|
|
yxyxyx wrote: | Ahoj, me se stalo to samy, akorat to bylo z padu, ale stejne je to OUTDOOR, tak by mel neco vydrzet, je fakt ze ho mam uz 3/4 roku, ale vis co praskl mi kryt v zadu u diod a taky se mi rozlamaly oba zavity na srouby, ktery drzi nahore telefon... Tedkon je chudak povolenej a mam tam zhruba 1mm mezeru, coz neni malo. Jenon sem se chtel zeptat, jestli nekdo nahodou nevi, kde sehnat kompletni kryt na m65... Na internetu i forech sem nasel pouze rady ohledne predniho krytu, ale k zadnimu se nikdo neozval  |
Ale to je velice zajímavé taky mi prakl kryt u diody a telefon mi ani nespadl :'( _________________ M65 FW: 04,08, 16, 25 docela dobrej postup:-) S 04 to bylo o nervy ;-)
SX1 -> FW12 |
|
Back to top |
|
 |
JaRaN začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 12:45 pm Post subject: |
|
|
No tohle je uz na netu nekolikata stiznost na praskliny krytu m65. NEMOZNE,radsi se poradne podivejte, urcite to nejsou praskliny, je to tak supr odolny mobil Omlouvam se za tu ironii.. |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 10:03 pm Post subject: |
|
|
Se to řešilo ne? http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=12733  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|