clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Práca s programom VNavigator Siemens Flex Explorer
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Práca s programom VNavigator Siemens Flex Explorer
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 5:37 pm    Předmět: Práca s programom VNavigator Siemens Flex Explorer Odpovědět s citátem

Dnes vám predstavím menej známy program pre prácu s pamäťou telefónov x55 až x75. Jeho obrovskou výhodou oproti ostatným prieskumníkom v programoch SiMoCo alebo MPM je, že dokáže pracovať aj s neupravenými neoriginálnymi káblami – obsahuje totiž v AT Enabler.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=477
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Bonfire
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 03. 2004
Příspěvky: 3887
Bydliště: Brno, Viničné Šumice
Telefon: HTC HD2
9259.32 SMM

Příspěvky na SM: 110,-
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zajimavy, ale spise nez nove programy by to chtelo nejaky ten zdrojak...
_________________
C1,C2,C3,C4,C5,P1,S3,S3plus,S3com,S4,S6,S8,C10,E10,S10,S10active,SL10,U10,S15,C25,C28,S25,C30,M30,A35,A36,C35,M35,S35,S40,S42,
S45,S46,SL42,SL45,ME45,A50,M46,M50,MT50,C55,A60,C60,C62,CF62,M55,MC60,S55,SX56,A57,A65,C65,CFX65,CX65,CX70,M65,S65,SF65,SX1,
A75,AX75,C75,CC75,CF75,CF75B1,CL75,CX75,SL75,SG75,SXG75,E61,E71,CF110,CL85,EF61,EF81,EF82,EF91,SLV140,SL98
Xelibri X1,X3,X4,X7,X8

>> Siemens Museum <<

Koupím Siemens, který nemám.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
alkaba
čestný člen
čestný člen

Založen: 15. 01. 2005
Příspěvky: 1618
Bydliště: 0x0000FFF Telefon: S75

10903.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 09, 2005 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobré Applause Applause
_________________
»HTC Rose S740 with WM 6.5.3
»HP iPaq 514 with WM6.5.3
»Siemens C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
*DaN*
začátečník
začátečník

Založen: 07. 01. 2005
Příspěvky: 33

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 1:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak musím říct, že je to supeeeeeer. Dík. Applause Applause Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Darklord45
pisatel
pisatel

Založen: 23. 04. 2005
Příspěvky: 294
Bydliště: Slovensko, okres PO, J9 KE

670.04 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teraz som to skúšal a neviem v tom nájsť nijakú výhodu oproti SiMoCo. Hlavne mi vadí že nikde nevidím koľko pamäte mi ostáva...

btw:urobil som si servisny kábel na COM port-nedal by sa používať ako dátovy (SiMoCo nenájde mobil...)

_________________
CX65 fw16 by Orange -> fw50 -> 14,75MB+patche -> fw16 by orange - kvôli záruke (išiel mame)

S65 fw25 by Orange -> fw50 -> fw58 -> masterpatch+patche -> išiel mame :-(

K800i
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 05. 03. 2004
Příspěvky: 505
Bydliště: Brno

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na C55 mi to teda bohuzel nefunguje. Pise to jakousi chybu. d'oh!
_________________
Musim, musim, dokud to jede...

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
callop
začátečník
začátečník

Založen: 01. 12. 2004
Příspěvky: 86

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mne zasa nejde nastavit port. V moznostiach nemam nic a ked dam spojit napise mi port 2 nenajdeny ale na USB mam len porty 5,6,7 a 8.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darklord45 napsal:
Teraz som to skúšal a neviem v tom nájsť nijakú výhodu oproti SiMoCo. Hlavne mi vadí že nikde nevidím koľko pamäte mi ostáva...


Tento program je len na vymenu dat a ked to porovnam so SiMoCo zda sa mi to sikovnejsie.
Hned po pripojeni si v okne na vymenu. Ostatne funkcie SiMoCa som aj tak moc nevyuzival.
Zda sa mi ze tento program ma aj trosku rychlejsi pohyb na disku telefonu.

EDIT: Velku vyhoda moze byt ze aj otvara skryte disky. wink

_________________
C(ME)75
Lasky


Naposledy upravil lacibogi dne ne červenec 10, 2005 4:11 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

XXX napsal:
Na C55 mi to teda bohuzel nefunguje. Pise to jakousi chybu. d'oh!

Kedy pise chybu?Pri snahe o spojenie s telefonom?Mas vsetko poriadne nastavene ?

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 2:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

callop napsal:
mne zasa nejde nastavit port. V moznostiach nemam nic a ked dam spojit napise mi port 2 nenajdeny ale na USB mam len porty 5,6,7 a 8.


Mam COM kabel,takze na USB som to bohuzial nemal ako otestovat...neviem,kde moze byt problem...

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2005 2:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

callop napsal:
mne zasa nejde nastavit port. V moznostiach nemam nic a ked dam spojit napise mi port 2 nenajdeny ale na USB mam len porty 5,6,7 a 8.


Ak si neprehliadol ponuku COM portov problem moze byt vo WIN. Napr. aj screenshooter neponuka COM porty na win98se. Aky mas win?
Ale pre istotu si to pozri este raz.

EDIT: Ja mam USB kabel.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
XXX
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 05. 03. 2004
Příspěvky: 505
Bydliště: Brno

3062.50 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
XXX napsal:
Na C55 mi to teda bohuzel nefunguje. Pise to jakousi chybu. d'oh!

Kedy pise chybu?Pri snahe o spojenie s telefonom?Mas vsetko poriadne nastavene ?


Chybu mi to pise pri zapinani programu, tedy pri spojovani s telefonem. Nastevny to mam stejne jako Simoco. Napise to chybu: Nelze iniciovat OBEX!:AT^SQWE=3

_________________
Musim, musim, dokud to jede...

Siemens CX6570 (fw 56) - Vodafone
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tuto chybu som mal na mysli v clanku.Robilo mi to pri snahe dostat sa hned po nastaveni programu do telefonu.Po vypnuti a zapnuti programu uz bolo vsetko v poriadku.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Borix
veterán
veterán

Založen: 10. 07. 2004
Příspěvky: 1861

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Presne tuto chybu som mal na mysli v clanku.Robilo mi to pri snahe dostat sa hned po nastaveni programu do telefonu.Po vypnuti a zapnuti programu uz bolo vsetko v poriadku.

U starších modelov treba aj vytiahnuť a zasunúť kábel.
Ku COM-u: Ten istý problém mal kámoš. Nedá sa to vyriešiť jedine, že by sa ti aspon jeden USB dokázal presmerovať do COM-u maximálne 4.

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Borix
veterán
veterán

Založen: 10. 07. 2004
Příspěvky: 1861

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2005 3:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darklord45 napsal:
Teraz som to skúšal a neviem v tom nájsť nijakú výhodu oproti SiMoCo. Hlavne mi vadí že nikde nevidím koľko pamäte mi ostáva...

štvalo to aj mňa, ale za 2 minúty som to "odhalil": Stačí ak si v koreňovom adresári a nemáš nič označené. Tam dáš pravé tlačítko myši a potom Vlastnosti. Alebo len ľavý Alt+enter

_________________
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group