clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Rozšíření paměti MC60 na 3,75 MB
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Rozšíření paměti MC60 na 3,75 MB
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 12, 2004 9:22 am    Předmět: Rozšíření paměti MC60 na 3,75 MB Odpovědět s citátem

www.siemensmania.mobilmania.cz/dir_upravy/mc60-3.75mb.htm

autorem tohoto návodu je náš vývojář Pluto. Díky za super práci.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pluto
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 15. 02. 2004
Příspěvky: 489

2061.00 SMM

Příspěvky na SM: 351,-
PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2004 4:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koukam ze zatim pamet rozsiruji spis ve spanelsky mluvicich zemich :-))))
http://cs1.comunidad-siemens.com/viewtopic.php?t=31884
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Honza911
kolemjdoucí

Založen: 13. 07. 2004
Příspěvky: 5
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2004 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A neslo by ten patch treba jeste nejak predelat,aby tam bylo 3.6MB ,ale byla tam i ceska T9?Treba u M55ky to jde,ze tam je 3.6MB s ceskou T9 a 3.75MB bez ceske T9. Neutral
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Xfantasy
(člen klubu SM)
všeználek
(člen klubu SM)<br>všeználek

Založen: 28. 04. 2004
Příspěvky: 713
Bydliště: Most

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2004 11:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čistě teoreticky by tam ta CZ T9 měla jít nahrát po formátu....
_________________
C35i;ME45@S45i;CF62

nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pluto
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 15. 02. 2004
Příspěvky: 489

2061.00 SMM

Příspěvky na SM: 351,-
PříspěvekZaslal: út červenec 13, 2004 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

t
Xfantasy napsal:
Čistě teoreticky by tam ta CZ T9 měla jít nahrát po formátu....

ee covece, to neni moc dobry napad.. Virtualni disk telefonu se sklada ze 128kB bloku a zkraje kazdyho je hlavicka, kterou kdyz mu preflaknes tak se celej telefon slozi. Nemluve o tom, ze i kdyby jsi hlavicku nejak zazracne minul, tak by to cely zacalo delat psi kusy jakmile by telefon zkousel do tehle casti disku cokoliv zapsat..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2004 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pluto napsal:
Koukam ze zatim pamet rozsiruji spis ve spanelsky mluvicich zemich :-))))
http://cs1.comunidad-siemens.com/viewtopic.php?t=31884


Ako pozeram,tak aj spanieli nas pozorne sleduju wink

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Galthran
badatel
badatel

Založen: 02. 07. 2004
Příspěvky: 131

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2004 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle navodu jsem si rozsiril pamet u MC60 fw10, ale uz se mi nepodarilo nakopirovat zpet soubor s SMS (taky podle navodu) a nejde mi spustit ani jedno JAVA aplikace. Nevite nekdo cim to muze byt (hlavne ta JAVA)? (Pouzil jsem i ten posledni patch graphcash) Dik
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Galthran
badatel
badatel

Založen: 02. 07. 2004
Příspěvky: 131

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2004 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po odstraneni patche graphcach uz JAVA funguje bez problemu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pluto
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 15. 02. 2004
Příspěvky: 489

2061.00 SMM

Příspěvky na SM: 351,-
PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2004 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Galthran napsal:
...se mi nepodarilo nakopirovat zpet soubor s SMS (taky podle navodu) a nejde mi spustit ani jedno JAVA aplikace. ...Pouzil jsem i ten posledni patch graphcash


zajimave, patch graphcach by nemel mit na Javu zadny vliv.. Jak se projevovalo to ze nesly Java aplikace spustit? Nenastartovaly vubec, nebo za chvili spadly? A kdyz tedka zase patch graphcach do telefonu vratis, prestanou opet fungovat?

U tech SMS - nesly ti nakopirovat kvuli tomu ze uz tam ten soubor byl a nebylo ho mozne prepsat, nebo z nejakyho duvodu? Kam az jsi se dostal?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
spot
kolemjdoucí

Založen: 14. 07. 2004
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2004 4:57 pm    Předmět: mě to nejde Odpovědět s citátem

zkoušel jsem to dělat přesně podle návodu ale těsně před začátkem nahrání patche do telefonu mi to hodí tuto hlášku:
A hardware I/O error was reported while accesing COM1 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_Bootcorebug.bin
----nevíte čím to může být?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Galthran
badatel
badatel

Založen: 02. 07. 2004
Příspěvky: 131

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2004 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pluto napsal:
Galthran napsal:
...se mi nepodarilo nakopirovat zpet soubor s SMS (taky podle navodu) a nejde mi spustit ani jedno JAVA aplikace. ...Pouzil jsem i ten posledni patch graphcash


zajimave, patch graphcach by nemel mit na Javu zadny vliv.. Jak se projevovalo to ze nesly Java aplikace spustit? Nenastartovaly vubec, nebo za chvili spadly? A kdyz tedka zase patch graphcach do telefonu vratis, prestanou opet fungovat?

U tech SMS - nesly ti nakopirovat kvuli tomu ze uz tam ten soubor byl a nebylo ho mozne prepsat, nebo z nejakyho duvodu? Kam az jsi se dostal?


Aplikace se zacaly nacitat, ale i kdyz jsem to nechal treba 15 minut nacitat tak nic. Napr.u hry Wappo, kde se po chvili nacitani spusti hudba, tak tentokrat se neozvala ani hlaska. Jj, kdyz patch znovu aplikuju, opet nejde nic spustit a po odstraneni je zase vse OK.

Soubor v telefonu se mi podarilo smazat bez problemu, ale nesel mi tam nakopirovat ten ze zalohy na disku. Soubor lze nakopirovat kamkoli do telefonu (napr.\PersistentData), ale do \PersistentData\SMS nikoliv. Ohlasi to: Chyba pri stahovani souboru - sms.dat
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pluto
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 15. 02. 2004
Příspěvky: 489

2061.00 SMM

Příspěvky na SM: 351,-
PříspěvekZaslal: st červenec 14, 2004 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Galthran napsal:

Aplikace se zacaly nacitat, ale i kdyz jsem to nechal treba 15 minut nacitat tak nic. Napr.u hry Wappo, kde se po chvili nacitani spusti hudba, tak tentokrat se neozvala ani hlaska. Jj, kdyz patch znovu aplikuju, opet nejde nic spustit a po odstraneni je zase vse OK.

Soubor v telefonu se mi podarilo smazat bez problemu, ale nesel mi tam nakopirovat ten ze zalohy na disku. Soubor lze nakopirovat kamkoli do telefonu (napr.\PersistentData), ale do \PersistentData\SMS nikoliv. Ohlasi to: Chyba pri stahovani souboru - sms.dat


zajimave zajimave.. jediny co me napada, je zkusit nechat defragmentovat disk a kdyz to nepomuze, tak ho jeste sformatovat. Ale bacha, smazou se pritom data.
Je mozny ze by se ti ty SMS nedarily prekopirovat kvuli tomu ze tam uz ten soubor SMS.dat je? Pozor, normalne je hidden. Zkus tam nakopirovat soubor pod jinym nazvem. Jenom jako test jestli to jde.
V nejhorsim udelej FuBu a posli mi ho, abych s tim mohl vic zaexperimentovat a zkusit jestli neobjevim pricinu..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2004 7:05 am    Předmět: Re: mě to nejde Odpovědět s citátem

spot napsal:
zkoušel jsem to dělat přesně podle návodu ale těsně před začátkem nahrání patche do telefonu mi to hodí tuto hlášku:
A hardware I/O error was reported while accesing COM1 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot_Bootcorebug.bin
----nevíte čím to může být?


Napriklad kablom..musis pouzit servisny.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Honza911
kolemjdoucí

Založen: 13. 07. 2004
Příspěvky: 5
Bydliště: Brno

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 18, 2004 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to opravdu zajimave, protoze me taky nsli hry spustit na M55ce, kdyz jsem patchem odstranil graphcach.Tak jsem ten patch zrusil a nechal si tam soubor graphcach s tim, ze mi sice oskrabne 350KB,ale zase mi bude vsechno fungovat (pujdou spoustet JAVA aplikace).Takze to uz blbne i u MC60ky? Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Myth
badatel
badatel

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 106

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 02, 2004 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak uz jste to nekdo vyresil stou CZ T9???
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Strana 1 z 5

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group