clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - 1,2Mpx foto na SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

1,2Mpx foto na SX1
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 9:16 am    Předmět: 1,2Mpx foto na SX1 Odpovědět s citátem

Photo Acute je programek pro foceni,ktery vyfoti fotku v rozliseni 1280x960 to znamena 1,2Mpx. Rikal sem si ,ze je to programek ,ktery sem uz potkal a ktery nesel ani nainstalovat,ale vyzkousel sem ho a tenhle nainstalovat sel a dokonce i funguje:)...sice ne uplne na 100% ,ale jede to a ve vysledku to vyflusne obstojnou fotku Smile kdyz ste v modu foceni tak to vydite jakoby termokamerou,ale fotka z toho vyleze naprosto v poradku....tudiz fotit s tim je trochu prekvapeni Smile program ve vysledne fazi vyfoti jakoby dve fotky jedna 1280x960 a druha standardni 640x480
a tady pro nazornost je par fotek
na tomto odkazu je fotka 1280x960
www.cuir.wz.cz/image6.jpg
na tomto odkazu je fotka 640x480
www.cuir.wz.cz/image6_std.jpg
a tady abych se presvedcil ,ze ten program jen tupe nezvetsi fotku tak sem pomoci photoshopu rucne zvetsil fotku ja z rozliseni 640x480 na rozliseni 1280x960 a opravdu tam rozdil je Smile
www.cuir.wz.cz/image6_stdu.jpg

_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tronda
badatel
badatel

Založen: 18. 04. 2004
Příspěvky: 131

280.76 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To je softwarově zvětšený. Je to na prd. Takhle si to můžeš zvětšit i v počítači...
_________________
C35 + S35 -> M35 + ME45 -> ST55 + S55 -> A55 + S55 -> S65 + SX1 -> S75 + SXG75
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guiksilver
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 30. 01. 2005
Příspěvky: 397

1262.50 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 9:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se teda víc líbí ta fotka s rozlišenim 640*480.
_________________
Lidi máme rádi kvůli jejich schopnostem, ale milujeme je kvůli jejich slabostem...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

zvetseny to je ,ale kdyz se podivas na to jak sem to zvetsil ja a jak to zvetsil ten program tak tam rozdil uvidis....fotka je vic ostrejsi.nerikam ,ze je to dokonaly ,ale me se to docela libi Smile ..ten program to proste zvetsi a kapku tomu prida i na kvalite.Stahnete si ty fotky do PC a rychle si mezi nimi preblikavejte a uvidite rozdil.
_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
AndyS
pisatel
pisatel

Založen: 13. 04. 2005
Příspěvky: 271
Bydliště: Ostrava

670.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no, vypadat to mozna vypada lip, ale to je pouze subjektivni. me se to vic libi z kompu, pac pouziva lepsi filtr...

TEORETICKY by bylo mozne napsat program, ktery by "fotil" ve vyssim rozliseni a to diky chveni ruky - obraz se pri snimani neznatelne hybe a minimalne jeden pixel vzdy prekroci... samozrejme ze pres ten pixel prejde i bod obrazu, ktery by normalne nebyl videt (diky rozliseni) tudiz napsat program, ktery toto chveni vyuzije a z takto ziskaneho obrazu dopocita mezibody ktery by vlastne nebyly interpolovany, ale skutecne nasnimane. jen by to trvalo krapet (o par ms) dyl.

_________________


(r)evolution:

Philips Savvy > Motorola V100 > Sony Ericsson Z200 > Siemens SX1 FW15CZ skinned + 512 PQI
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AndyS napsal:
no, vypadat to mozna vypada lip, ale to je pouze subjektivni. me se to vic libi z kompu, pac pouziva lepsi filtr...

TEORETICKY by bylo mozne napsat program, ktery by "fotil" ve vyssim rozliseni a to diky chveni ruky - obraz se pri snimani neznatelne hybe a minimalne jeden pixel vzdy prekroci... samozrejme ze pres ten pixel prejde i bod obrazu, ktery by normalne nebyl videt (diky rozliseni) tudiz napsat program, ktery toto chveni vyuzije a z takto ziskaneho obrazu dopocita mezibody ktery by vlastne nebyly interpolovany, ale skutecne nasnimane. jen by to trvalo krapet (o par ms) dyl.

no myslim ,ze tohle presne ten program dela...,ale nejsem si tim jistej..vyzkousej ho a uvidis....vyfoceni trva dost dlouho....snima to asi tri obrazky a pak to ulozi...aby si z toho dostal rozliseni 1280x960 tak to v tom programu musis prevest ...na to prijdes jak a pak to z toho vyleze...bohuzel je to asi nedokonale...to prevadeni trva taky docela dlouho

_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mio
čestný člen
čestný člen

Založen: 22. 11. 2004
Příspěvky: 1690
Bydliště: UL, jinak vsude jako doma

10930.24 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz se na to clovek podiva technicky, SX1 umi fotit 640x480 jak ve svislem tak ve vodorovnem rezimu, Chip ma tedy parvdepodobne rozliseni neco kolem 640x640 pix.

sice by bylo fajn kdyby mel vic, ale myslim ze Siemens vzdy vyuziva maximum z danych prostredku.

jinak fotky s vyssim rozlisenim se obvyhle delaji sejmutim vice v nizsim rozliseni a prepocitanim jejich kombinace na vyssi rozliseni.
takovyhle foceni je v lepsi kvalite, ale je vetsinou pouzitelny pouze na staticke objekty. jak se to hejbe, je to rozmaznute.

_________________
SX1 - Silver (15CZ+1GB PRETEC+ Mio v1.62 + 11,8MB C)
N95-8GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

miosmobile napsal:
Kdyz se na to clovek podiva technicky, SX1 umi fotit 640x480 jak ve svislem tak ve vodorovnem rezimu, Chip ma tedy parvdepodobne rozliseni neco kolem 640x640 pix.

sice by bylo fajn kdyby mel vic, ale myslim ze Siemens vzdy vyuziva maximum z danych prostredku.

jinak fotky s vyssim rozlisenim se obvyhle delaji sejmutim vice v nizsim rozliseni a prepocitanim jejich kombinace na vyssi rozliseni.
takovyhle foceni je v lepsi kvalite, ale je vetsinou pouzitelny pouze na staticke objekty. jak se to hejbe, je to rozmaznute.

jo presne tak

_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dafko
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 16. 10. 2004
Příspěvky: 580

3061.00 SMM
PříspěvekZaslal: so červenec 16, 2005 10:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tiez som si vsimol, ze troska prespievana tema no co uz stava sa Smile Vsetci vieme ze maximalne dosielime surove zvacsenie rozlisenia co sa prejavy na kvalite. Confused
_________________
† I-Am-Lost



Nokia 3510i -> Siemens SX1 FW13 -> Siemens SX1 FW15 -> Nokia 7710

----------------------------
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2005 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Program pracuje skvěle a ty fotky jsou opravdu dobré! Zkuste to taky...

Upravene - Sirus

_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2005 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A sakriš, vypnul a zapnul jsem mobil a najednou, když chci zapnout ten program, tak píše chybu (něco s vytvořením složky nebo co) a program se vypne... co s tím?
_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2005 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lewa napsal:
A sakriš, vypnul a zapnul jsem mobil a najednou, když chci zapnout ten program, tak píše chybu (něco s vytvořením složky nebo co) a program se vypne... co s tím?

nevim tohle se mi nestalo...zkus odinstalovat prez manager a znova nainstaluj.Jinou radu nemam

_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lewa
táta fóra
táta fóra

Založen: 30. 12. 2004
Příspěvky: 1037
Bydliště: ČR -> České Budějovice

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2005 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cuir napsal:
Lewa napsal:
A sakriš, vypnul a zapnul jsem mobil a najednou, když chci zapnout ten program, tak píše chybu (něco s vytvořením složky nebo co) a program se vypne... co s tím?

nevim tohle se mi nestalo...zkus odinstalovat prez manager a znova nainstaluj.Jinou radu nemam


Všem jsem smazal přes FExplorer a stejnej problém přetrváva Sad achjo a já se tešil z interpolace známé u SE K700i ...

_________________

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cosinusX
kolemjdoucí

Založen: 18. 04. 2005
Příspěvky: 21
Bydliště: Ostrava-Poruba

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2005 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nato že to dělá tak dlouho ať s tím dělá co s tím dělá mi to přijde jako obyčejný zoom ve Winu a možná i tam je jemnější. Confused
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
madmike
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 28. 12. 2004
Příspěvky: 350

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pls to ALL : program mi neustále resetuje telefon .. a má rozhozený barvy .. nevíte někdo co s tím ?THX ALL
_________________
SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int



Fight for Freedom... Freedom forever

-------------------------------------------

freedoomm@seznam.cz blackmike@centrum.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Siemens SX1 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group