clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Pameti pro M75, lze pouzit jen MMC misto RS-MMC
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Pameti pro M75, lze pouzit jen MMC misto RS-MMC

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Xabatcha
kolemjdoucí

Založen: 20. 07. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 2:16 pm    Předmět: Pameti pro M75, lze pouzit jen MMC misto RS-MMC Odpovědět s citátem

Podporuje M75 pouziti MMC pameti?
- z hlediska ceny je to znacny rozdil.....

_________________
Xabatcha...Test the Best
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarous1
badatel
badatel

Založen: 25. 05. 2005
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 2:22 pm    Předmět: Re: Pameti pro M75, lze pouzit jen MMC misto RS-MMC Odpovědět s citátem

Xabatcha napsal:
Podporuje M75 pouziti MMC pameti?
- z hlediska ceny je to znacny rozdil.....


Teoreticky asi ano. Tady je snad rozdíl jen ve velikosti. Takže pokud je to datově a napěťově stejné, tak Ti maximálně bude ta klasická MMC čouhat ze slotu... To je ale akorát tak o ulomení, i s tím konektorem ve founu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samozřejmě, že podporuje MMC karty. Ale prostě se tam nevejdou a koukají ven...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Master1
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 399
Bydliště: Morava :)

230.74 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nekde sem cet, ze M75 musí mít zaklaplou tu záslepku na kartu jinak to nejede Rolling Eyes
_________________
Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
romulus
VIP
VIP

Založen: 14. 02. 2004
Příspěvky: 1867
Bydliště: Jizni Morava

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Master1 napsal:
nekde sem cet, ze M75 musí mít zaklaplou tu záslepku na kartu jinak to nejede Rolling Eyes
Musí mít zaklaplou záslepku jinak netěsní, ale jede...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jarous1
badatel
badatel

Založen: 25. 05. 2005
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 20, 2005 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Master1 napsal:
nekde sem cet, ze M75 musí mít zaklaplou tu záslepku na kartu jinak to nejede Rolling Eyes


To teda nevím, kdo by takovouhle ...píp... napsal... Ta záslepka je jenom kus umělé hmoty kombinované s gumou, kvůli těsnění. A vůbec se tam "nezaklapává", je tam jenom nastrčená, jeden výčnělek se zasune do datového/napájecího konektoru a druhý utěsňuje ten otvor pro kartu. Teď na to zrovna koukám... A jak bys tam pak ládoval data na kartu v telefonu přes kabel ? Ta záslepka se při připojení kabelu musí odstranit... A jako třeba i při nabíjení pak nemůžeš procházet soubory na té kartě...? To asi ne...

Spíš Tě asi spletlo to, že ta karta samotná se tam musí "zaklapnout". Aby se pak dostala zase ven, tak se nejdřív musí trochu zastrčit dovnitř a pak se teprve uvolní. Tohle je ale dáno samotným typem karty. Takhle fungují MMC, RS-MMC, xD i SD... V mém digitálu na SD mi to funguje úplně stejně...


Naposledy upravil Jarous1 dne čt červenec 21, 2005 3:13 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarous1
badatel
badatel

Založen: 25. 05. 2005
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 21, 2005 3:10 pm    Předmět: Re: Pameti pro M75, lze pouzit jen MMC misto RS-MMC Odpovědět s citátem

Xabatcha napsal:
Podporuje M75 pouziti MMC pameti?
- z hlediska ceny je to znacny rozdil.....


Pro názornost, jak to bude vypadat, když se tam strčí MMC...
Tahle fotka je sice s S65, ale u té M75 to bude úplně stejné...

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group