clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Ako unlocknut A57 ked mi pise boot file is not akcept ?
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Ako unlocknut A57 ked mi pise boot file is not akcept ?

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dobrotka
začátečník
začátečník

Založen: 27. 03. 2005
Příspěvky: 90
Bydliště: Slovensko

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 3:41 pm    Předmět: Ako unlocknut A57 ked mi pise boot file is not akcept ? Odpovědět s citátem

Brick wall hm ? robim to cez freia ako A55 vlastne myslim ze to je to iste nie ? treba rezat TESTPOINT ?
_________________
Lepsie je mlčat a vypadat ako blbec, nez prehovorit a potvrdit to!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Bond
čestný člen
čestný člen

Založen: 11. 12. 2004
Příspěvky: 3289
Bydliště: Hradec Králové

14861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo u A57 je třeba TP a potom musis nahrat FF z A55 Exclamation
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
dobrotka
začátečník
začátečník

Založen: 27. 03. 2005
Příspěvky: 90
Bydliště: Slovensko

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a presny uplne navod ? co mam spratit prve ? najprv rezat ? potom nahravat ? alebo ako ?
_________________
Lepsie je mlčat a vypadat ako blbec, nez prehovorit a potvrdit to!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po červenec 25, 2005 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemusis nahravat FF z A55,to je zbytocne...staci urobit testpoint a potom odblok cez Freiu s nastavenim A55.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Nemusis nahravat FF z A55,to je zbytocne...staci urobit testpoint a potom odblok cez Freiu s nastavenim A55.


Ano přesně jak píše Hanni, tento postup jsem již několikrát s úspěcherm aplikoval. Testpoint je stejný jako u A55.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group