clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Datovy kabel a x75
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Datovy kabel a x75
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 15. 07. 2005
Příspěvky: 314
Bydliště: Brno

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 8:39 am    Předmět: Datovy kabel a x75 Odpovědět s citátem

Zdravim, zajimalo by mne, zda jde pouzit datovy kabel z x55 na serii x75?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasně, nevidim důvod proč by to nešlo.
_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozno bude potrebna uprava pomocou odporov.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 15. 07. 2005
Příspěvky: 314
Bydliště: Brno

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Diky, ja jenom ze jsem si vcera koupil cx75 a nejak se mi nechce ten prilozeny soft spojit s telefonem, a to ani pres datak a ani pres bluetooth Sad Takze asi budu muset cekat na novejsi softy ...... aaach jo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jarous1
badatel
badatel

Založen: 25. 05. 2005
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 9:31 am    Předmět: Re: Datovy kabel a x75 Odpovědět s citátem

Gianni83 napsal:
Zdravim, zajimalo by mne, zda jde pouzit datovy kabel z x55 na serii x75?


Mám nějaký noname už od dob M55 a funguje i s M75.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cez bluetooth neviem,kde je problem...ale ak sa nechce spojit cez kabel,moze byt chyba v kabli...skusil by som tam pridat tie odpory.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 15. 07. 2005
Příspěvky: 314
Bydliště: Brno

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 9:42 am    Předmět: Re: Datovy kabel a x75 Odpovědět s citátem

Jarous1 napsal:
Gianni83 napsal:
Zdravim, zajimalo by mne, zda jde pouzit datovy kabel z x55 na serii x75?


Mám nějaký noname už od dob M55 a funguje i s M75.


Hele a co pouzivas za soft??
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja pouzivam SiMoCo.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jarous1
badatel
badatel

Založen: 25. 05. 2005
Příspěvky: 127
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 10:20 am    Předmět: Re: Datovy kabel a x75 Odpovědět s citátem

Tu první verzi TC pluginu VSOFS a MPM, který byl na CD u M75. Verze je 3.05.22.31.0.3.

Ta starší od řady x65 (3.04.40.48.4) mi narozdíl od jedné nejmenované české recenze nechodila... Nepoznala a ani nepřipojila telefon.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gianni83 napsal:
Diky, ja jenom ze jsem si vcera koupil cx75 a nejak se mi nechce ten prilozeny soft spojit s telefonem, a to ani pres datak a ani pres bluetooth Sad Takze asi budu muset cekat na novejsi softy ...... aaach jo.


Jenom takové OT: Kde a za kolik prodávají cx75 ?? Shocked wink Smile

_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 26, 2005 4:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
Jenom takové OT: Kde a za kolik prodávají cx75 ?? Shocked wink Smile


Tu najdes nejake info o predaji.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Gianni83
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 15. 07. 2005
Příspěvky: 314
Bydliště: Brno

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 27, 2005 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
Gianni83 napsal:
Diky, ja jenom ze jsem si vcera koupil cx75 a nejak se mi nechce ten prilozeny soft spojit s telefonem, a to ani pres datak a ani pres bluetooth Sad Takze asi budu muset cekat na novejsi softy ...... aaach jo.


Jenom takové OT: Kde a za kolik prodávají cx75 ?? Shocked wink Smile


Koupil jsem ji za 6600,- + 1000,- 256 Mb karta + 700,- bluetooth, a vsechno v Brne Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kesu
čestný člen
čestný člen

Založen: 24. 10. 2004
Příspěvky: 2669
Bydliště: Cheb,Praha

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2005 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gianni83 napsal:
Darth PZ napsal:
Gianni83 napsal:
Diky, ja jenom ze jsem si vcera koupil cx75 a nejak se mi nechce ten prilozeny soft spojit s telefonem, a to ani pres datak a ani pres bluetooth Sad Takze asi budu muset cekat na novejsi softy ...... aaach jo.


Jenom takové OT: Kde a za kolik prodávají cx75 ?? Shocked wink Smile


Koupil jsem ji za 6600,- + 1000,- 256 Mb karta + 700,- bluetooth, a vsechno v Brne Smile


Napiš sem kdyžtak nějaký praktický zkušenosti,KLADY a ZÁPORY.

_________________
http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa


SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne červenec 31, 2005 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kesu napsal:
Napiš sem kdyžtak nějaký praktický zkušenosti,KLADY a ZÁPORY.


Tohle ale patří snad někam jinam, ne? Doporučil bych kdyžtak spíš jinou diskusi... Shame on you

_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mareka
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 21. 09. 2004
Příspěvky: 416
Bydliště: Prágl

2106.96 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: po srpen 01, 2005 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, myslim že sem slyšel, že někne v Kralupech nad Vltavou se dá koupit datovej kabel DCA-510, ale nevim kde.
Nevíte někdo na jakých www to je?
Dík

_________________
Erics GA628->A1018s->T10->Sie. MT50->CX65->M75fw25+DCA 510+Kingston 512+M65+Bike-o-Meter
Loox 718->Loox N560 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group