clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Rozbalenie FFS Init
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Rozbalenie FFS Init
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
So subormi .sba pracuje program SB Athor...k stiahnutiu u nas v Utilitach.


Dik Hanni,ako vzdy si mi pomohol.A teraz mam opat hlavu plnu otazok.Takze,pokial by som vymenil tie obrazky *.sba,a nahral ten FFS Init tak ako bolo popisane v clanku na siemensmanii s pouzitim WinSwup,znamenalo to,ze by sa zmenili aj ikony v menu a aj ikony pri odosielani SMS a ostatne veci,ktore su tam zobrazene?
To potom by trebalo aj pepisat vo FFS Tool/2__/Configuration/hmi/OEMConfig.pd aj nazvy tych obrazkov.Asi ano.A ak by mohol niekto,napr.Krokodil o tom pisal,tak nech zisti,ako sa volaju aj dalsie obrazky z menu.Dik moc Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drobcek9056 napsal:

Dik Hanni,ako vzdy si mi pomohol.A teraz mam opat hlavu plnu otazok.Takze,pokial by som vymenil tie obrazky *.sba,a nahral ten FFS Init tak ako bolo popisane v clanku na siemensmanii s pouzitim WinSwup,znamenalo to,ze by sa zmenili aj ikony v menu a aj ikony pri odosielani SMS a ostatne veci,ktore su tam zobrazene?
To potom by trebalo aj pepisat vo FFS Tool/2__/Configuration/hmi/OEMConfig.pd aj nazvy tych obrazkov.Asi ano.A ak by mohol niekto,napr.Krokodil o tom pisal,tak nech zisti,ako sa volaju aj dalsie obrazky z menu.Dik moc Razz


Bohužel CF62 nemám k dispozici takže tyto otázky jsou spíše na šiokvné majitele tohoto telefonu, nebo si všeodzálohuj a testuj.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnes som skusal pustit WinSwup a potom rozbalit FFS Init,ale po nahravani WinSwup sa nic z FFS Init nenatiahlo.Vie niekto,akoby to malo spravne fungovat,alebo aspon vie niekto,ako potom take FFS Init zbalit spat aj s novymi vecami?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group