clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - A55 -> C55
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

A55 -> C55

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bigicz
kolemjdoucí

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 7:16 am    Předmět: A55 -> C55 Odpovědět s citátem

Chci přehrát A55 na C55, ale pořád mi Freia píše "phone is not powered on". Musí být telefon na začátku vypnutý nebo zapnutý? A mám použít USB (dobíjí) nebo COM kabel? Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 7:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No musí být asi zapnutý a měl by být uplne nabitý.
_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 8:46 am    Předmět: Re: A55 -> C55 Odpovědět s citátem

bigicz napsal:
Chci přehrát A55 na C55, ale pořád mi Freia píše "phone is not powered on". Musí být telefon na začátku vypnutý nebo zapnutý? A mám použít USB (dobíjí) nebo COM kabel? Díky

Pri praci s Freiou musi byt telefon vypnuty a pre spojenie s telefon-program sa stlaca cervene tlacitko na telefone.
Je jedno,ci pouzijes COM alebo USB kabel,hlavne aby podporoval servisne operacie..

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
bigicz
kolemjdoucí

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 02, 2005 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď mi Freia píše že nemůže otevřít COM, přitom jsem s tím nic nedělal, takže mi zase nejde zálohovat flash, poradí někdo prosím co s tím? Díky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Odblokování Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group