View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 6:31 pm Post subject: vibrace |
|
|
mam otazku ..da se nejak umele vyvolat aby se vibracni motorek roztocil?? mam podezreni ,ze mi prestal fungovat a nebo se nejak zasekl ...jiz sem telefon rozdelal ,ale zadnou zavadu jsem nezjistil ...nebavi me si porad posilat sms z netu ...treba na S55 to slo pres *,mrizka06mrizka a pak se tam dobralo na test displaye ,zvuku a nakonec i vibrace ,ale u SX1 sem to nejak nenasel ...prosim poradte...zaruku sice mam ,ale nechci bejt bez telefonu ...pokud je to zpusobeno tim ,ze to o neco drhne tak to zvladnu opravit sam...menil sem totiz joy a je mozne ,ze sem treba moc dotahl sroubky ..nevim ,ale posilani sms je nesikovny zpusob ..diky
Edit:
tak já sem ti spravil aspoň vybrace na vibrace ;-)
busch
och dekuji jak laskav ..to vis v rozcileni to cloveku nemysli ....a nejak sem nabyl dojmu ,ze se tam pse tvrdy ..no nevadi :)diky...jinak to asi bude na reklamacku ...pac jednou to zavibruje a pak zas nic ..a i kdyz si volam z druhyho founu na SX1 tak to zacne vibrovat pak to prestane a az do telefonu klepnu tak se zase motorek roztoci ...dohaje ja to nechci reklamovat  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz |
|
Back to top |
|
 |
diablo táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:42 pm Post subject: |
|
|
Skus vypnut 3rd party aplikacie, ci ti nejaka nerobi bordel. Ak to nezaberie tak neviem, potom jedine asi servis, ak to teda predsalen nieje len nieco zle/malo dostiahnute. _________________ M35 upravena -> MT50 tuned-> MC60 -> M55 fw10 ->fw11 ->fw91 (+patche) ->dead -> SX1 fw13 ->fw15 uk-de-ru ->fw15 uk-cz-sk + themes +1GB Pretec
For Blood is Life... |
|
Back to top |
|
 |
jenpockej začátečník

61.00 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
duuri (člen klubu SM) řád zlaté antény

5874.50 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:05 am Post subject: |
|
|
skontroluj spojenie motorceka z doskou moze byt ze je tam niekde studeny spoj... |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 9:28 am Post subject: |
|
|
duuri wrote: | skontroluj spojenie motorceka z doskou moze byt ze je tam niekde studeny spoj... |
no spojeni bude asi dobre vzhledem k tomu ,ze se to nekdy toci a nekdy netoci ....dokonce nekdy to jen tak vrci ,ale netoci ....svedl jsem to zatim na slabou baterku...i kdyz je to divne ,ze by nedokazala roztocit motorek..proste divne ..zkuste si nekdy vsimnout az budete mit salabou baterku jestli vam ten motorek taky vynechava..diky..jinak diky za tu aplikaci ,ale nefunguje  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
Gianni83 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 9:34 am Post subject: |
|
|
Me to delalo u M55, vyresil jsem to koupi noveho telefonu ..... ale to jsem ti asi moc neporadil, co?
Ale na ten studeny spoj by ses mel kouknout, je docela mozny, ze je to ten problem ...... prave to by mohlo zpusobit, to obcasne toceni a netoceni. Studeny spoje jsou svinstvo. Pokud mas mikropajku, tak to zkus u motorku jenom trochu prohřát, snad to zabere. _________________ Sagem MC920 -----> Siemens M35 (s czT9) -----> M55 (fw.91 + tuna patchu) -----> CX75 (fw.25)
Gianni is BACK |
|
Back to top |
|
 |
lion rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 11:03 am Post subject: |
|
|
cuir wrote: | duuri wrote: | skontroluj spojenie motorceka z doskou moze byt ze je tam niekde studeny spoj... |
no spojeni bude asi dobre vzhledem k tomu ,ze se to nekdy toci a nekdy netoci ....dokonce nekdy to jen tak vrci ,ale netoci ....svedl jsem to zatim na slabou baterku...i kdyz je to divne ,ze by nedokazala roztocit motorek..proste divne ..zkuste si nekdy vsimnout az budete mit salabou baterku jestli vam ten motorek taky vynechava..diky..jinak diky za tu aplikaci ,ale nefunguje  |
Baterkou to asi nebude, telefon je nastavený tak, aby se vypínal při takovém napětí, kdy jsou jeho všechny funkce zachovány. Tedy že má i sílu vibrovat. _________________ Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche |
|
Back to top |
|
 |
vladis kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 11:48 am Post subject: |
|
|
Mě se to stalo už dvakrát a pokaždé bylo nutne telefon rozebrat a vyčistit napružené kontakty na vibračním motorku a taky kontaktní plochy na desce telefonu. Vždycky tam byli takové černé skvrnky (oxidace) . Lihem krásně pustili a bylo po problémů.  _________________ C35i >> M45 >> SX1 |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 12:01 pm Post subject: |
|
|
vladis wrote: | Mě se to stalo už dvakrát a pokaždé bylo nutne telefon rozebrat a vyčistit napružené kontakty na vibračním motorku a taky kontaktní plochy na desce telefonu. Vždycky tam byli takové černé skvrnky (oxidace) . Lihem krásně pustili a bylo po problémů.  |
no to jsem udelal ,ale nic tam nebylo ...,ale po rozebrani to zatim funguje ..uvidime ..jeste mam skoro dva roky na pozorovani:) teda pokud nepoznaji ,ze sem menil joystick to uz bych tu zaruku asi nemel:) kazdopadne diky moc a rady _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 5:30 pm Post subject: |
|
|
konec ...dosla mi trpelivost zejtra nesu SX1 do servisu ... ..na 14 dni odjizdim ay tak to bez toho preziju..snad..ten vybracni motorek porad vynechava a docela me to sere.Sem zvedavej co s tim provedou ..jeste musim vymenit zpet joystick a nahrat cistej FV a hura ...snad mi to opravi a ja si myslel ,ze to bude bezchybnej telefon  _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
http://cuir.wz.cz
Last edited by cuir on Thu Aug 11, 2005 6:22 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
cuir ostřílený diskusník

3072.76 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
jen mam jednu drobnou otazecku ...kdyz mam SX1 koupenou v normalnim obchode ...a reklamuju tam svuj telefon ..mam pravo na dobu co nebudu mit svuj mobil vyzadovat nejaky jiny na zapujceni?? jakykoli ,ale abych mel telefon...vim ,ze kdyz je telefon koupenej prez operatora tak tam na to pravo mam ,ale v tomhle pripade si tim nejsem jistej...
PS.:joystick uz je zase spatky vymenenej na original a FV je prepsanej ..tez na orig.(prepsal sem jen Z1 a Z2) a jeste sem udelal master reset. diky _________________ M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1
|
Back to top |
|
 |
CX65-ka řád zlaté antény

Joined: 22 Dec 2004 Posts: 985 Location: Bratislava , Petrzalka
5861.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 11, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
cuir wrote: | jen mam jednu drobnou otazecku ...kdyz mam SX1 koupenou v normalnim obchode ...a reklamuju tam svuj telefon ..mam pravo na dobu co nebudu mit svuj mobil vyzadovat nejaky jiny na zapujceni?? jakykoli ,ale abych mel telefon...vim ,ze kdyz je telefon koupenej prez operatora tak tam na to pravo mam ,ale v tomhle pripade si tim nejsem jistej...
PS.:joystick uz je zase spatky vymenenej na original a FV je prepsanej ..tez na orig.(prepsal sem jen Z1 a Z2) a jeste sem udelal master reset. diky |
Ja som si telefon kupoval u operatora CX65-ku a pri reklamacii som narok na nahradny mobil nemal oni ze to mam len ekd je reklamacia dlhsia ako 14 dni !!
t.j. dva tyzdne _________________ I have CX 65
DCA510 je zaklad , patche su zivot . |
|
Back to top |
|
 |
|