View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
chalmi začátečník

70.68 SMM
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 6:10 pm Post subject: M65 - Synchronizace |
|
|
Propojil jsem M65 kabelem s počítačem a v programu MPM jsem si chtěl provést úpravu dat v adresáři.Když jsem chtěl úpravu uložit,tak na displeji mobilu se objevila hláška: Aplikace v synchronizaci je zablokována!
Poraďte mi,kdo máte zkušenost,jak nastavit mobil,aby ukládání opravených dat probíhalo v pořádku. |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sun Aug 14, 2005 10:08 pm Post subject: Re: M65 - Synchronizace |
|
|
chalmi wrote: | Propojil jsem M65 kabelem s počítačem a v programu MPM jsem si chtěl provést úpravu dat v adresáři.Když jsem chtěl úpravu uložit,tak na displeji mobilu se objevila hláška: Aplikace v synchronizaci je zablokována!
Poraďte mi,kdo máte zkušenost,jak nastavit mobil,aby ukládání opravených dat probíhalo v pořádku. | Pokud vím, tato hláška není nic na škodu, jenom to upozorňuje že se s mobilem zrovna v tu chvíli nedá pracovat.... Alespoň mě se dycky i přes tuto hlášku změna provedly... _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
chalmi začátečník

70.68 SMM
|
Posted: Mon Aug 15, 2005 11:22 am Post subject: M65-synchronizace |
|
|
Jsem si mysleltaky,ze se mi to uklada,ale az jsem skonci,tak jsem zjistil,ze nic!! |
|
Back to top |
|
 |
pitrmuc kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 3:00 pm Post subject: synchronizace |
|
|
Mne to synchronizuje jen kontakty/adresar, kalendar/ukoly ignoruje a hlasi chybu. Existuje nekdo, komu tohle funguje? Kabel je ok, PC cerstve nainstalovane s W XP, MPM posledni ceska verze. _________________ OP |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:35 pm Post subject: |
|
|
Synchronizace je dosti ošemetná věc, hlavně musí být dobře nastavené parametry v nastevní v MPM.
Pro zálohování adresáře používám raději program SiMoCo. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
nostradameus začátečník

69.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 8:38 pm Post subject: |
|
|
Presne toto se mi take stavalo u M65 a ipak u S65,nikdy se mi nepodarilo udelat stimto MPM zalohu-proto pouzivam SiMoCo. |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 7:05 am Post subject: |
|
|
nostradameus wrote: | Presne toto se mi take stavalo u M65 a ipak u S65,nikdy se mi nepodarilo udelat stimto MPM zalohu-proto pouzivam SiMoCo. | Přesně taky sem dával by sem dával přednost SiMoCu.Neboť v MPM to často ani nefunguje  _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 7:57 am Post subject: |
|
|
DavidT wrote: | nostradameus wrote: | Presne toto se mi take stavalo u M65 a ipak u S65,nikdy se mi nepodarilo udelat stimto MPM zalohu-proto pouzivam SiMoCo. | Přesně taky sem dával by sem dával přednost SiMoCu.Neboť v MPM to často ani nefunguje  |
Musím se MPM zastat Všichni většinou MPM odsuzují, ale neopravněně Stačí mít aktualizovaný systém (SP2 atd.) a MPM Vám bude chdit bez problému. Je nesmyslné tvrdit že je to v nastavení a podobně MPM s automatickým rozeznáváním hravě nalezne všechny podporované telefony, i ty starší( oficiálně nepodporované) jako třeba MT50
Samozřejmě to chce taky mít poslední aktualizaci programu  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
DavidT táta fóra

Joined: 23 Mar 2005 Posts: 1088 Location: Čerčany(ČR) Telefon: Siemens M75
7861.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 8:17 am Post subject: |
|
|
mlcuchv wrote: | DavidT wrote: | nostradameus wrote: | Presne toto se mi take stavalo u M65 a ipak u S65,nikdy se mi nepodarilo udelat stimto MPM zalohu-proto pouzivam SiMoCo. | Přesně taky sem dával by sem dával přednost SiMoCu.Neboť v MPM to často ani nefunguje  |
Musím se MPM zastat Všichni většinou MPM odsuzují, ale neopravněně Stačí mít aktualizovaný systém (SP2 atd.) a MPM Vám bude chdit bez problému. Je nesmyslné tvrdit že je to v nastavení a podobně MPM s automatickým rozeznáváním hravě nalezne všechny podporované telefony, i ty starší( oficiálně nepodporované) jako třeba MT50
Samozřejmě to chce taky mít poslední aktualizaci programu  | Jo já vim i přesto dělá MPM porblémi _________________ Nikdo není dokonalý já jdu příkladem.
S: C65>M75 >Sony Ericsson P1i
Firmware:13
Operátor: Vodafone
Kabel: DCA-510
Stav telefonu: OK
Karta: RS-MMC DV 1024 MB |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
mlcuchv wrote: |
Samozřejmě to chce taky mít poslední aktualizaci programu  |
Já taky nemluvím o nastavení telefonů ale o nastavení synchronizace, pokud je vše dobře nastavené tak vše chodí. S úspěchem používám MPM na synchronizaci SX1, nic jiného pro SX1 ani není.
Ale přesto je SiMoCo pro klasické telefony pohodlnější a rychlejší. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
mlcuchv badatel

261.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 26, 2005 9:38 am Post subject: |
|
|
Krokodýl wrote: | mlcuchv wrote: |
Samozřejmě to chce taky mít poslední aktualizaci programu  |
Já taky nemluvím o nastavení telefonů ale o nastavení synchronizace, pokud je vše dobře nastavené tak vše chodí. S úspěchem používám MPM na synchronizaci SX1, nic jiného pro SX1 ani není.
Ale přesto je SiMoCo pro klasické telefony pohodlnější a rychlejší. |
Jo souhlas, rychlejší asi je, ale ale to ostatní podle vkusu. Jo a ještě není free což je další mínus pro simoco. Jinak já jsem s MPM absolutně spokojenej a myslím že ostatní mohou být také, pokud budou své systémy lépe aktualizovat  _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
|