clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Jednotky nebo Koruny??

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Jednotky nebo Koruny??

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dalibor45
začátečník
začátečník

67.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 3:11 pm    Post subject: Jednotky nebo Koruny?? Reply with quote

Mam Eurotel a nejde mi prehodit, na displeji, ukazovani creditu.... Mam tam automaticky dany jednotky a kdyz to chci zmenit tak mi to pise "pin2kod blokovan. zadejte puk dva"... a kdyz si nastavim v vseobecnem nasteveni jazyk automaticky tak mi to ukazuje v Korunach...NECHAPU.. Poradte pls nekdo jak to nastavit na koruny..
Back to top
View user's profile Send private message
Sirus
čestný člen
čestný člen

7910.50 SMM
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

Tak si pravdepodobne zablokoval PIN2, ked to pyta PUK2, ak ho nemas tak to asi nenastavis.

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

5874.50 SMM
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

niekedy je proste pin2 blokovany operatorom..takze si treba pytat tam.napriklad orange to tak ma...oni by to mali zmenit
Back to top
View user's profile Send private message
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Tue Aug 16, 2005 5:23 pm    Post subject: Re: Jednotky nebo Koruny?? Reply with quote

dalibor45 wrote:
Mam Eurotel a nejde mi prehodit, na displeji, ukazovani creditu.... Mam tam automaticky dany jednotky a kdyz to chci zmenit tak mi to pise "pin2kod blokovan. zadejte puk dva"... a kdyz si nastavim v vseobecnem nasteveni jazyk automaticky tak mi to ukazuje v Korunach...NECHAPU.. Poradte pls nekdo jak to nastavit na koruny..

Eurotel PIN2 a PUK2 nepodporuje.A mozna jsi zrovna narazil na Eurotelackou kartu,ktera nezobrazuje kredit v KC.I ja mam takovou Go.Kdyz dam do mobilu kamosovu Go tak me zobrazuje v KC a kdyz dam moji tak ani zanic.A nahrals na C:\system\bootdata\LocaleData.D25 tento opraveny soubor z diskuse?
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=9654&postdays=0&postorder=asc&start=465
nekde kolem prostredka.

KŘOVÁK
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Wed Aug 17, 2005 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Já mám ňákou novou SIm od Eurotelu a neukazuje mi to nic, šmejd. Předtím mi to ukazovalo jenom jednotky a to bylo asi 20x skutečných peněz. Think

(\__/)

(O.o )

(> < ) THIS IS BUNNY!

Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Back to top
paja_m55
badatel
badatel

261.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 18, 2005 9:03 am    Post subject: Reply with quote

KŘOVÁK wrote:
Já mám ňákou novou SIm od Eurotelu a neukazuje mi to nic, šmejd. Předtím mi to ukazovalo jenom jednotky a to bylo asi 20x skutečných peněz. Think

novy simky od etaka uz nemaji AoC (zobrazovani kreditu na displeji a tak ruzne) kvuli s**tovej nokiim se symbianem kerym tam finove nenahraly podporu pro todle a phone po tom nejel, resilo se to kdysi na mobilmanii,v mobilitach.....takze kredit s novou simkou se ti uz zobrazovat nebude asi nikdy...btw na tech starych se to da taky prej zrusit....

--== AMD 4evr ==--
Back to top
rcbandit
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PostPosted: Thu Aug 18, 2005 6:44 pm    Post subject: Reply with quote

paja_m55 wrote:
KŘOVÁK wrote:

novy simky od etaka uz nemaji AoC (zobrazovani kreditu na displeji a tak ruzne) kvuli s**tovej nokiim se symbianem kerym tam finove nenahraly podporu pro todle a phone po tom nejel, resilo se to kdysi na mobilmanii,v mobilitach.....takze kredit s novou simkou se ti uz zobrazovat nebude asi nikdy...btw na tech starych se to da taky prej zrusit....

Hlavne,ze bylo tolik kritiky na AOC u SX1.

Reply to topic     Forum Index -> Siemens SX1 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum