Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
marek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt srpen 11, 2005 9:27 am Předmět: M(T)50 - problém s ukazateli délky volání |
|
|
Mám tarif od Oskara a mobil Siemens M50 nemůžu donutit, aby mi ukazoval v menu SEZNAMY-DOBA/POPLATKY-VSECHNA ODCHOZI délku v minutách. Mám tam nějaké sprosté jednotky! U Oskara se vymouvají na verzi FW, ale já zkusil všechny verze FW - 17, 18 i nejnovější 19. Můžete mi někdo nějak poradit prosím? Třeba nějaký patch apod. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palec badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne srpen 14, 2005 12:54 pm Předmět: |
|
|
Podivej se v Seznamy/Nastav poplatku jestli nemas zafajfknute odch+pr.celk. nebo prichozi volani. Pak ti mobil bude zobrazovat jen to co provalas ty jinym. Mam MT50 s fm18 a tez oskar a nemam s tim zadny problem. Jake jednotky ti to pise? Normalne tam mam napr 4:04 Min. _________________ MT50->fw18 | ME75->fw22 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po srpen 15, 2005 10:12 am Předmět: |
|
|
Mám nový tarif Naplno50, ale na Oskarte mi to ukazuje správně v minutách. Ale se SIM, kterou jsem dostal k tarifu mi to ukazuje napr. odchozi hovory 8760 jednotek. Prichozí to ukazuje v minutách. V menu nemám zatrhlé Odch+př.celk. Tím to nebude :o( Zkoušel jsem se dívat na jiná fóra, tento problém má více lidí, ale řešení žádné. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|