clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nová prevratná verzia x65Flasher 1.071/1.072
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nová prevratná verzia x65Flasher 1.071/1.072
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
paris01
kolemjdoucí

Založen: 15. 08. 2005
Příspěvky: 3

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 5:25 pm    Předmět: Proc mi nejde standartni postup z uvedeneho clanku? Odpovědět s citátem

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=518

V tomto clanku je postup

1. je jasny.
2. je jasny.
3. Java aplikáciu nevypínajte , spustite x65 Flasher, vyberte СОМ port a kliknite na Connect - začne sa výpočet bootkey.
--- po me to chce kratke zmacknuti cerveneho tl. ale pokud ho zmacknu zavru java aplikaci. Nehlede na to ze se telefon spoji pouze pokud je vypnuty.

4 a 5 bod uz je mi jasny protoze jsem si opsal cisla co mi napsala java a zadal je rucne pri vypnutym phone

Co jsem delal spatne nebo proc mi nesel vas postup?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
novice
začátečník
začátečník

Založen: 17. 08. 2005
Příspěvky: 93

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 6:38 pm    Předmět: Re: Uspech Odpovědět s citátem

[quote="lapis"]Mam CX70 s FW50, kabel seriovy neoriginalni pro x55

Tiež mám takýto hardware . X65 Flasher sa mi s telefonom spoji, vygeneruje boot key vytvorí loader pre V_Klay. No Papua utils nedokáže načítať kódy z telefónu niečo vypisuje no je to nečitateľné.... Samozrejme Java aplikácia je v telefone sputená.
V klay vypísuje i/o error.
Co s tým ????
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sidbin
táta fóra
táta fóra

Založen: 12. 11. 2004
Příspěvky: 1193
Bydliště: jižní morava

7892.64 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 6:50 pm    Předmět: Re: Proc mi nejde standartni postup z uvedeneho clanku? Odpovědět s citátem

paris01 napsal:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=518

V tomto clanku je postup

1. je jasny.
2. je jasny.
3. Java aplikáciu nevypínajte , spustite x65 Flasher, vyberte СОМ port a kliknite na Connect - začne sa výpočet bootkey.
--- po me to chce kratke zmacknuti cerveneho tl. ale pokud ho zmacknu zavru java aplikaci. Nehlede na to ze se telefon spoji pouze pokud je vypnuty.

4 a 5 bod uz je mi jasny protoze jsem si opsal cisla co mi napsala java a zadal je rucne pri vypnutym phone

Co jsem delal spatne nebo proc mi nesel vas postup?

telefon vypni --a dej servise mod a hned stiskni cervene tlacitko a pak pokracuj dal

_________________
Uz jsem zradil, mam SE W810i

Užitečné java aplikace ZDE

MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu Dancing + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
besik33
začátečník
začátečník

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 56

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 7:47 pm    Předmět: service mode Odpovědět s citátem

super video len
som zakysol u toho service mode.Vygeneruju sa mi tie kluce.Len sa mi nedari ta cast co je v 3:13 videa a to je ten service mode.

Z titulkov som pochopil ze mam telefon vypnut a sputit v service mode ale ako to neviem.Telefon som vypol poklikal v papua a nic, Takl som ho zapol poklikal papua a nic.Prehladal som forum ako sputit do service mode a nic.

Inac trosku ten java program zlosti , lebo prave ked som mal vygenerovane tie kody, tak mi niekto zavolal a zacal ratat odznova.A pre istotu sa mi to potom znovu zopakovalo.
arghhhhhh

Inak som si porobil zalohy cez xflasher a urobil loader v papua utils kym som mal fw25. Teraz som nahral fw50 a chcel som si zkusit nejake patche....,ibaze ked som dal v x65flasher zalohovat nejaku cast pamati tak mi napisal ze chyba v prenose. Sad Pritom sa mi normalne napojil cez ten stary vygenerovany kluc.

_________________


besss


Naposledy upravil besik33 dne ne srpen 21, 2005 7:52 pm, celkově upraveno 2 krát
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lapis
badatel
badatel

Založen: 27. 02. 2005
Příspěvky: 116

291.18 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 7:48 pm    Předmět: Re: Proc mi nejde standartni postup z uvedeneho clanku? Odpovědět s citátem

paris01 napsal:

--- po me to chce kratke zmacknuti cerveneho tl. ale pokud ho zmacknu zavru java aplikaci. Nehlede na to ze se telefon spoji pouze pokud je vypnuty.

4 a 5 bod uz je mi jasny protoze jsem si opsal cisla co mi napsala java a zadal je rucne pri vypnutym phone


Taky mi to tak delalo ze se x65flasher nespojil, slo mi to az naponekolikate, a to kdyz jsem Java aplikaci spustil kdyz bylo spustene SiMoCo (ale zavreny spravce souboru), po dobehnuti aplikace jsem SiMoCo zavrel a x65flasher se spojil...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lapis
badatel
badatel

Založen: 27. 02. 2005
Příspěvky: 116

291.18 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 7:51 pm    Předmět: Re: service mode Odpovědět s citátem

besik33 napsal:
super video len
som zakysol u toho service mode.Vygeneruju sa mi tie kluce.Len sa mi nedari ta cast co je v 3:13 videa a to je ten service mode.

Z titulkov osm pochopil ze mam telefon vypnut a psutit v srvise mode ale ako ho spustim to neviem.Telefon som vypol , zapol prehladal som forum ale ako sputit do service mode tak to neviem.


Jo, po tom co zmacknes v Papua tlacitko Service Mode, musis hned na telefonu zmacknout cervene tlacitko, povedlo se mi to taky az na ponekolikate...Takze telefon vypnout,kliknout Service mode a hned zmacknout zapinaci tlacitko (ale mobil nezapinat)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lapis
badatel
badatel

Založen: 27. 02. 2005
Příspěvky: 116

291.18 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 21, 2005 7:54 pm    Předmět: Re: Uspech Odpovědět s citátem

novice napsal:

Tiež mám takýto hardware . X65 Flasher sa mi s telefonom spoji, vygeneruje boot key vytvorí loader pre V_Klay. No Papua utils nedokáže načítať kódy z telefónu niečo vypisuje no je to nečitateľné.... Samozrejme Java aplikácia je v telefone sputená.
V klay vypísuje i/o error.
Co s tým ????


S tim loaderem z x65flasheru by to melo jet, ne? Papua pry jede jen s Java aplikaci z x65flasheru 1071. Nebo muzes pouzit 1072, opsat si ty cisla a vlozit je do PapuaUtils (ESN prehazene, jak jsem psal)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
besik33
začátečník
začátečník

Založen: 16. 08. 2005
Příspěvky: 56

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 7:08 am    Předmět: Re: service mode Odpovědět s citátem

lapis napsal:
besik33 napsal:
super video len
som zakysol u toho service mode.Vygeneruju sa mi tie kluce.Len sa mi nedari ta cast co je v 3:13 videa a to je ten service mode.

Z titulkov osm pochopil ze mam telefon vypnut a psutit v srvise mode ale ako ho spustim to neviem.Telefon som vypol , zapol prehladal som forum ale ako sputit do service mode tak to neviem.


Jo, po tom co zmacknes v Papua tlacitko Service Mode, musis hned na telefonu zmacknout cervene tlacitko, povedlo se mi to taky az na ponekolikate...Takze telefon vypnout,kliknout Service mode a hned zmacknout zapinaci tlacitko (ale mobil nezapinat)


diky, presne tak to fungovalo Applause

_________________


besss
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OSC
badatel
badatel

Založen: 25. 03. 2005
Příspěvky: 117
Bydliště: Praha

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skvěléé:-) funguje to;)
_________________
N 5110->N 3310->3330->N 7650->N 3300->SE T610->M65-> poprvé utopen( crash test -> selhání fw 43+ patche-> verze fw 50-zvětšení paměti ->Siemens M75

Počet umrtvení M65: 23

Počet umrtvení M75: 0
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
StandaT
pisatel
pisatel

Založen: 13. 10. 2004
Příspěvky: 276
Bydliště: Olomouc

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vadí něčemu, že při záloze FF přes x65 flasher 1.072 při rychlosti 1228800 jsem měl 273 Faults(chyb)? Nebo to je jedno a můžu považovat zálohu za rovnocennou V-klayovské bez chyb? Přečte V-klay tuto zálohu?
_________________
M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička" Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie,nevadi to.Aj ked tych chyb je dost a nieco nie je v poriadku.Chyby pri nacitavani ale flashery opravuju,takze zaloha poskodena nie je.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
StandaT
pisatel
pisatel

Založen: 13. 10. 2004
Příspěvky: 276
Bydliště: Olomouc

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono to bude tím, že mám pomalej počítač (400MHz). Například přes V-Klay musím zálohu FF dělat na dvě půlky (jinak mám vždy error kvůli chybám)
_________________
M65 fw.12>25>43>25>44>43 + kabel od AAAmobil(Koracell) + "lampička" Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmmm,tam by som chybu nehladal....400MHz by nemal robit V_Klayu problemy...skor kabel,alebo loader...tazko takto povedat,kde je problem.To by chcelo skusit iny kabel,ine PC.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
GgDag
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 03. 07. 2004
Příspěvky: 3548
Bydliště: Taliansko Mobil:HTC One

10073.84 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 02, 2005 9:56 pm    Předmět: POMOOOC Odpovědět s citátem

Neviete preco mi Windows zahlasi xybu pri otvarani x65flashera? Doteraz to nerobilo a teraz to robi. Sad Aj som si to znova stiahol ale stale to nejde. Sad
_________________
Siemens->HTC Sensation ->HTC Sensation XE ->HTC Evo 3D White->HTC Evo 3D Black->HTC One X Black->HTC One X White->HTC One silver->HTC One Black
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
pluto3
všeználek
všeználek

Založen: 07. 04. 2005
Příspěvky: 739
Bydliště: Slovácko Vinné Sklepy
Telefon: SiemensSK65
9404.40 SMM
PříspěvekZaslal: st únor 15, 2006 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

en px65v3 se mě aplikoval 1 a půl hodiny a nic Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Strana 6 z 7

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group