View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 12:45 pm Post subject: Jimm 0.4.3 na S75 |
|
|
stale se mi odpojuje... nejak se nemuzu dopatrat tomu, jestli za to muze nejaky nastaveni, nebo jestli aplikace nekamaradi s telefonem.. nevite nekdo co s tim? nebo nevite nekdo neco k tomu vestavenymu inst.msg.?
wap mi funguje normalne.
email stahnu bez problemu ale nejde mi odeslat, smtp mam nastaveny dobre budu vdecnej za kazdou radu, predem dik. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:02 pm Post subject: Re: Jimm 0.4.3 na S75 |
|
|
wosuk wrote: | stale se mi odpojuje... nejak se nemuzu dopatrat tomu, jestli za to muze nejaky nastaveni, nebo jestli aplikace nekamaradi s telefonem.. nevite nekdo co s tim? nebo nevite nekdo neco k tomu vestavenymu inst.msg.?
wap mi funguje normalne.
email stahnu bez problemu ale nejde mi odeslat, smtp mam nastaveny dobre budu vdecnej za kazdou radu, predem dik. |
U těch e.mailů budeš mít zřejmě chybu v nastavení. Určitě máš správně smtp? a port? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:06 pm Post subject: Re: Jimm 0.4.3 na S75 |
|
|
kesu wrote: | wosuk wrote: | stale se mi odpojuje... nejak se nemuzu dopatrat tomu, jestli za to muze nejaky nastaveni, nebo jestli aplikace nekamaradi s telefonem.. nevite nekdo co s tim? nebo nevite nekdo neco k tomu vestavenymu inst.msg.?
wap mi funguje normalne.
U těch e.mailů budeš mít zřejmě chybu v nastavení. Určitě máš správně smtp? a port? | smtp.t-email.cz a port mam 25 |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:08 pm Post subject: Re: Jimm 0.4.3 na S75 |
|
|
wosuk wrote: |
na čem máš email?
zkus zadat u smtp autentifikace "nic", mě to takhle jede pres seznam.
S jiným nastavením než "nic" mě to nejelo... _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
pecaIII badatel

261.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:09 pm Post subject: Re: Jimm 0.4.3 na S75 |
|
|
wosuk wrote: | kesu wrote: | wosuk wrote: | stale se mi odpojuje... nejak se nemuzu dopatrat tomu, jestli za to muze nejaky nastaveni, nebo jestli aplikace nekamaradi s telefonem.. nevite nekdo co s tim? nebo nevite nekdo neco k tomu vestavenymu inst.msg.?
wap mi funguje normalne.
U těch e.mailů budeš mít zřejmě chybu v nastavení. Určitě máš správně smtp? a port? | smtp.t-email.cz a port mam 25 |
to máš dobře _________________ m35 -> mt50 -> m55 -> s75_fw17 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:12 pm Post subject: Re: Jimm 0.4.3 na S75 |
|
|
pecaIII wrote: | wosuk wrote: | kesu wrote: | wosuk wrote: | stale se mi odpojuje... nejak se nemuzu dopatrat tomu, jestli za to muze nejaky nastaveni, nebo jestli aplikace nekamaradi s telefonem.. nevite nekdo co s tim? nebo nevite nekdo neco k tomu vestavenymu inst.msg.?
wap mi funguje normalne.
to máš dobře |
JJ to je dobře.Zkus měnit další nastavení. (jak už zde bylo řečeno třeba autentifikace...) _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 2:57 pm Post subject: |
|
|
A u toho Jimma máš správný nastavení? Třeba zaškrtlý "ořidržet spojení",nebo zkusit nastavit typ spojení, _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:38 pm Post subject: |
|
|
ach jo. uz sem zkusil snad vsechno a porad nic.
email mam na t-zones, to mam nastaveny dobre. autentifikace mam nastaveny na "nic". napise mi to nelze odeslat. to bude urcite nejaka blbustka, ze nejde jen odesilat..
ten jimm: tam mam nastaveno pridrzet spojeni, stejne se po chvilce odpoji. vam funguje? nebo to nepouzivate? ja uz sem vazne zoufalej. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:44 pm Post subject: |
|
|
wosuk wrote: | ach jo. uz sem zkusil snad vsechno a porad nic.
email mam na t-zones, to mam nastaveny dobre. autentifikace mam nastaveny na "nic". napise mi to nelze odeslat. to bude urcite nejaka blbustka, ze nejde jen odesilat..
ten jimm: tam mam nastaveno pridrzet spojeni, stejne se po chvilce odpoji. vam funguje? nebo to nepouzivate? ja uz sem vazne zoufalej. |
To je vážně divný.Nemá možnost vyzkoušet třeba SIM oskara a nastavit jeho smtp? Jen na zkoušku jestli je to chyba mobilu.Jinak u toho Jimma nevím.Dělaj to všechny aplikace s přístupem na net? Jinak u SXG jede v poho,ale to ti moc nepomůže _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 3:53 pm Post subject: přesun |
|
|
koukam ze sem byl presunutej.. nevim jestli je lepsi resit nastaveni S75 v aplikacich..  |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 8:23 pm Post subject: |
|
|
wosuk wrote: | ach jo. uz sem zkusil snad vsechno a porad nic.
Cítím s tebou (dnes jsem všechny data, e-mail, wap i mms) konečně po třech dnech nastavil a fungují (bez pomoci podpory z infolnky siemensu bych to ale asi nezvládl), kdyby si s tím nemohl hnout ozvi se na icq. Jinak Operamini mi jede nějak pomalu, Jimm se mi vůbec nepřipojí (to jseš na tom lépe). Myslím, že od toho tam budou ty profily pro javu, javu1 až javu9. Mám slíbeno od siemense, že to vyzkouší a zítra se mi ozve, připustil i možnost, že by to třeba nemuselo jít vůbec, ale tomu se mi nechce věřit. _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Tue Jan 17, 2006 9:54 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: |
Cítím s tebou (dnes jsem všechny data, e-mail, wap i mms) konečně po třech dnech nastavil a fungují (bez pomoci podpory z infolnky siemensu bych to ale asi nezvládl), kdyby si s tím nemohl hnout ozvi se na icq. Jinak Operamini mi jede nějak pomalu, Jimm se mi vůbec nepřipojí (to jseš na tom lépe). Myslím, že od toho tam budou ty profily pro javu, javu1 až javu9. Mám slíbeno od siemense, že to vyzkouší a zítra se mi ozve, připustil i možnost, že by to třeba nemuselo jít vůbec, ale tomu se mi nechce věřit. | diky za soucit. opera 100%, wap 100%, email na 50%.. to je muj vysledek. ten jimm (100% ale na prd..) me trapi asi nejvic.
to icq beru, bude lepsi domluva.. ozvu se az budes online.. |
|
Back to top |
|
 |
wosuk věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Posted: Wed Jan 18, 2006 10:28 pm Post subject: Re: přesun |
|
|
wosuk wrote: | koukam ze sem byl presunutej.. nevim jestli je lepsi resit nastaveni S75 v aplikacich..  | kdyz uz sem tady skoncil z diskuze x75.. nevite nekdo co s tim jimmem a emilem? jimm se stale odpojuje at nastavim co nastavim, emil taky nespolupracuje.. jen sosa, vubec neposila. (odpovim si sam.. kdyby nekdo vedel, uz odpovedel)  |
|
Back to top |
|
 |
eross kolemjdoucí
16.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:00 am Post subject: Re: přesun |
|
|
wosuk wrote: | wosuk wrote: | koukam ze sem byl presunutej.. nevim jestli je lepsi resit nastaveni S75 v aplikacich..  | kdyz uz sem tady skoncil z diskuze x75.. nevite nekdo co s tim jimmem a emilem? jimm se stale odpojuje at nastavim co nastavim, emil taky nespolupracuje.. jen sosa, vubec neposila. (odpovim si sam.. kdyby nekdo vedel, uz odpovedel)  |
Mam podobny problem, mail mi jdou posilat i prijmat, ale jimm se taky odpojuje asi tak po necele minute co jsem pripojeny  _________________ S45 -> (S45i) -> S55 -> S75 -> EL71 |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Jan 20, 2006 11:08 pm Post subject: |
|
|
jirkab wrote: | Tak se mi podařilo rozchodit Jimma, aby se neodpojoval, ale nemám z toho dobrý pocit. V nastavení v aplikaci je nutné změnit číslo udržování připojení ze 120 na 29 (to je nejvyšší možné číslo při kterém se ještě neodpojuje). Zřejmě je to jen dočasné řešení, než to někdo upraví (podle fóra k jimovi toto není jediný typ telefonu, který má takové problémy. Bylo by dobré, kdyby někdo kdo vládne trochu lépe angličtinou než já to včetně tohoto dočasného řešení tam napsal. Myslím, že tvůrci by okamžitě věděli, kde nastává kolize, samozřejmě takové rady, které tam byly uvedené, jako dát tam verzi bez proxy jsem zkoušel bezúspěšně). Ale zřejmě tím, že se to asi častěji přihlašuje tak to bude pěkně vybíjet baterku. |
_________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|