View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
wotan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 11:18 am Post subject: Neustale vypinani S65 |
|
|
Zdravim vsechny,
mam problem - S65 mam skoro rok (hend co vysla, jsem ji kupoval) a celou dobu byla v pohode (obcas se kousla nebo vytuhla, ale vse bylo v norme). Postupne jsem daval vyssi firmware a od fw43 jsem zkousel i patchovat. Pri fw50 (dost patchovanym) se po cca 14-ti dnech bezproblemoveho uzivani telefon vypl a uz nesel nastartovat - pri zapinani se na displeji objevil jen tenky cerny prouzek (obcas se na chvili roznul displej, ale pak zase umrel) a tak porad dokola, telefon sel nastartovat jen v nabijecce. Downgradeoval jsem ho zpet na verzi 50 bez patchu, ale po jednom dni uzivani (a bez nabijeni) se stalo vzdy to stejne. Zkousel jsem prejit i na bezproblemovy fw43, ale problem stale pretrvava. Ted jsem ve fazi (fw50), kdy mi telefon bez nabijecky nefunguje a po jejim vyjmuti vzdy hned umre. Myslel jsem, ze je to baterii, ale daval jsem tam par mesicu starou baterku z M65 a dela to to stejne.
Zkousel jsem prohledavat forum, ale nenarazil jsem nikde na prispevek, ktery by toto resil - pokud existuje, tak se omlouvam za zbytecne vytvarene tema.
Predem vam dekuji za namety vedouci k vyreseni problemu. |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 1:45 pm Post subject: |
|
|
Skus sformatovat EEPROM cez program EEpromForm, najdes ho sem na siemensmanii _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
wotan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 16, 2005 9:39 pm Post subject: |
|
|
Diky za radu. Vyzkousel jsem a telefon se zatim tvari normalne. Uvidime jak se bude chovat za par dnu. |
|
Back to top |
|
 |
wotan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 8:31 am Post subject: |
|
|
Tak a je to zase zpatky...zase bez nabijecky nejede  |
|
Back to top |
|
 |
Sh@dy táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 11:09 am Post subject: |
|
|
wotan wrote: | Tak a je to zase zpatky...zase bez nabijecky nejede  |
Nemas nahodou zalohu (FullFlash) ktoru si spravil, ked bol este telefon v poriadku? _________________ A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65 |
|
Back to top |
|
 |
wotan kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 17, 2005 11:17 am Post subject: |
|
|
Mel bych mit tu nez jsem se pustil do flashovani, tak ji vyzkousim. Prave provadim kompletni zalohu stavajiciho telefonu...nerad bych na neco zapomel, tak to trva dyl. Jinak vzdycky, kdyz tam dam novej (jinej) firmware, tak ten telefon chvili jede sam. Za urcitou dobu (par hodin az den), ale bez nabijecky zase umira... Vyzkousim a uvidim... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|