View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:50 pm Post subject: zamrznutí CX65 |
|
|
Trochu jsem si dělal pořádek v telefonu přes kabel (mam ho už dlouho a jede v pohodě - koupený v aaamobil.cz), nahrával jsem obrázky, stahoval fotky atd. Když jsem pak skončil, restartoval jsem mobil a pak když jsem v menu vybral "Zprávy", tak dispej zčerná a nic se dál neděje. Zajímalo by mě, jestli jde jen o vadu softwaru nebo jestli jsem něco moch pokazit. Taky mam změněný menu (obrázky),tak by mě zajímalo jestli by to mohlo vadit při případné reklamaci (telefon je v záruce). Docela se bojim změnit FW sám abych tak o záruku nepřišel. Je to fakt tak těžký? Všude tady sice čtu jak to provádí skoro každý,ale stejně nevim.... Poraďte mi, nemůžu se rozhoupat jestli to mam risknout nebo ho jít reklamovat. Díky  _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
callop začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:54 pm Post subject: Re: zamrznutí CX65 |
|
|
daj naspät ikony a prehraj FW. ak ti to aj tak nepojde tak ho reklamuj. _________________ CX65 fw50 |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:55 pm Post subject: Re: zamrznutí CX65 |
|
|
lukaaash wrote: | Trochu jsem si dělal pořádek v telefonu přes kabel (mam ho už dlouho a jede v pohodě - koupený v aaamobil.cz), nahrával jsem obrázky, stahoval fotky atd. Když jsem pak skončil, restartoval jsem mobil a pak když jsem v menu vybral "Zprávy", tak dispej zčerná a nic se dál neděje. Zajímalo by mě, jestli jde jen o vadu softwaru nebo jestli jsem něco moch pokazit. Taky mam změněný menu (obrázky),tak by mě zajímalo jestli by to mohlo vadit při případné reklamaci (telefon je v záruce). Docela se bojim změnit FW sám abych tak o záruku nepřišel. Je to fakt tak těžký? Všude tady sice čtu jak to provádí skoro každý,ale stejně nevim.... Poraďte mi, nemůžu se rozhoupat jestli to mam risknout nebo ho jít reklamovat. Díky  |
určitě si přehraj fw.stáhni si nějakou originální verzi odsud ze SM a pusť se do toho.Je to hrozně jednoduchý.Prostě jen řiť tím co po tobě bude ten program chtít.O záruku nepřijdeš,protože je to originální fw _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Back to top |
|
 |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:59 pm Post subject: Re: |
|
|
No to znělo celkem přesvědčivě, tak já to teda asi zkusim. Mam tam starej fw 12. Tak mi ještě poraďte, jakej tam mam dát. Platí čim novější tim lepší? Měl by se přece jen vylepšovat ne? _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
LinuXrULz pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:59 pm Post subject: Re: |
|
|
lukaaash wrote: | No to znělo celkem přesvědčivě, tak já to teda asi zkusim. Mam tam starej fw 12. Tak mi ještě poraďte, jakej tam mam dát. Platí čim novější tim lepší? Měl by se přece jen vylepšovat ne? |
nahraj FW50  _________________ S55 fw91+patche+1,71MB =>CX65@CX70 fw56 (PTT,PP),+techfont,Caged Plasma Tuning,DCA-510=>NOKIA N70 |
|
Back to top |
|
 |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 6:24 pm Post subject: |
|
|
Dobře dobře, už stahuju fw50. Doufam, že jste mi dobře poradili :-) a že mi to půjde s tim kabelem co mam. Jen by mě ještě zajímalo, jestli už se vam někomu stala podobná závada a jestli je to normální, takovej druh vady fw. _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 9:35 pm Post subject: |
|
|
lukaaash wrote: | a jestli je to normální, takovej druh vady fw. |
Ziadna vada nemoze byt normalna. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
lukaaash kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
Tak vám děkuju, proběhlo to bez problémů, i když jsem celou dobu hypnotizoval PC a čekal na každý procento a čekal jestli se třeba nesekne komp atd. _________________ CX 65 fw.12 ->fw 50 ; DCA-540 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|