clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 8:19 pm    Předmět: Generovanie kódov u x65 FW 36+ a x75 bez testpointu Odpovědět s citátem

Michal Metke | Ján Matúška

Máte v telefón x65 s továrenským firmware vyšším ako 36 alebo telefón x75 a chcete patchovať alebo pracovať s flashermi? Už nemusíte robiť testpoint. Je tu návod, ako vygenerovať kódy a loader pre V_Klay bez použitia testpointu!

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=524
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wow tak to se hodí protože toho TP bych se fakt bál... wink
_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
dubas_
(člen klubu SM)
věrný diskusník
(člen klubu SM)<br>věrný diskusník

Založen: 12. 05. 2005
Příspěvky: 465
Bydliště: Kostlivec nad Mrtvicí

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
Wow tak to se hodí protože toho TP bych se fakt bál... wink


souhlasim wink

ale este mala technicka tu java aplikaci px65v4 mam vypnout az po vygenerovani a ulozeni kodu?

chapu to dobre Shocked Very Happy

_________________
MC920 => C45 => CX65 BEST

fw09 => fw25 a 20 patchu :-) => SX1 (úprava fw 15cz a Mio multipatch) nečekaná výhra co poteší !, děkuji p. Čápovi

Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Michal007
kolemjdoucí

Založen: 02. 09. 2004
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 9:11 pm    Předmět: poznámka k napájení Odpovědět s citátem

Zdravím, mě to s origoš kabelem funguje tak jak má i se zapnutým napájením na kabelu . Mám S65, FW 50
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dubas_ napsal:


ale este mala technicka tu java aplikaci px65v4 mam vypnout az po vygenerovani a ulozeni kodu?

chapu to dobre Shocked Very Happy


Ano...u x65 Flasheru po vygenerovani BKey a loaderu V_Klay...u Papua Utils po vygenerovani SKey a B_Key,vlastne uz by sa mohla aj po vytiahnuti IMEI,ESN a HASH...potom ju uz Papua nepotrebuje.

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zdatan
badatel
badatel

Založen: 04. 04. 2005
Příspěvky: 178

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
dubas_ napsal:


ale este mala technicka tu java aplikaci px65v4 mam vypnout az po vygenerovani a ulozeni kodu?

chapu to dobre Shocked Very Happy


Ano...u x65 Flasheru po vygenerovani BKey a loaderu V_Klay...u Papua Utils po vygenerovani SKey a B_Key,vlastne uz by sa mohla aj po vytiahnuti IMEI,ESN a HASH...potom ju uz Papua nepotrebuje.


a ze servisniho menu uz "nevyjizdim"??? tim skoncim? servisni mode,zapis skey, zapnout telefon???

_________________
M65 fw44res -> fw50cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 22, 2005 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie servisne menu,ale servisny mod...Skus v tom servisnom mode zapnut telefon,cize podrzat cervene tlacitko....

...ale vidim,ze pre tzv. stouralov a nechapavcov wink to radsej do navodu doplnim

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
zdatan
badatel
badatel

Založen: 04. 04. 2005
Příspěvky: 178

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
Nie servisne menu,ale servisny mod...Skus v tom servisnom mode zapnut telefon,cize podrzat cervene tlacitko....

...ale vidim,ze pre tzv. stouralov a nechapavcov wink to radsej do navodu doplnim


hanni..to neni ze bych byl stoural;) vy uz ste ostrileni borci..ja si prvne za svy koupil tel,a nechci si ho umrit vis:) takze to je jen a jen strach o nej:)
mam paniku z tech Topicu "umrel mi telefon" "telefon nefunguje po zasahu..."

_________________
M65 fw44res -> fw50cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jasne chapem,ja som tiez zacinal wink doplnene do navodu aj pre ostatnych
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ccrawler
začátečník
začátečník

Založen: 28. 04. 2004
Příspěvky: 65
Bydliště: Mladá Boleslav

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 4:25 pm    Předmět: :( Odpovědět s citátem

Udělal jsem vše podle návodu přes x65flasher( zadal jsem imei,hash i esn vygenerované java programem px65v4- všechno jsem dvakrát kontroloval), poté jsem nechal vygenerovat bootkey, zkopíroval*.vkd soubor do vklay/data/loaders, nastavil ve vklayi M65 password boot, dal spojit a.... nic:( Napíše mi to něco jako Hardware error,bla bla...ChaosKey2.bin ... Neví někdo, kde je chyba?Sad
_________________
Siemens M75

FW 13

Hardcore patched Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, loader M65(passwordboot) je loader generovany v_klayom. Skus najst v zozname M65 s tvojim IMEI alebo x65_imei alebo nieco take. Zisti nazov loaderu podla suboru vkd
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
ccrawler
začátečník
začátečník

Založen: 28. 04. 2004
Příspěvky: 65
Bydliště: Mladá Boleslav

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 23, 2005 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Orpheus napsal:
Mno, loader M65(passwordboot) je loader generovany v_klayom. Skus najst v zozname M65 s tvojim IMEI alebo x65_imei alebo nieco take. Zisti nazov loaderu podla suboru vkd

Ještěže na tomhle fóru jsou odborníci!!! Díky moc!!!!!

_________________
Siemens M75

FW 13

Hardcore patched Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Whitek
administrátor
administrátor

Založen: 06. 10. 2004
Příspěvky: 1015
Bydliště: Praha 8

41313.42 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz jsem myslel, ze se na sve budouci M75 rozloucim s patchema(TP bych asi nedal), ale moje kazdodeni modleni prineslo vysledky
Diky kluci Applause

_________________


SM
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie | twitter @VitekJezek
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
mobil_tuning_sk
kolemjdoucí

Založen: 05. 11. 2004
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim Vsetkych!

S akym kabelom to robite? Ja som skusal rozne kable, ci com ci usb a bohuzial papua neni schopny vycitat kody z tej java apliakcie. V com bude asi problem?
Dakujem, Jozef
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nostradameus
začátečník
začátečník

Založen: 19. 02. 2005
Příspěvky: 79

69.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nejlepsi kabel je original DCA-510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Další
Strana 1 z 16

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group