Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Michael začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so září 24, 2005 1:45 pm Předmět: PC mi nepošle SMS do SX |
|
|
Zdravím po dlouhé době všechny.Psal jsem nedávno o problemu s SX.A v tom smyslu,že po zapnutí chce udatovat pomocí USB.Po Vašich radách jsem došel do cíle a to bez návštěvy servisu.Rozebral jsem ho,vyčistil všechna zákoutíčka lihem pro elektroniku,smontoval zpět a ještě pozlobíval.Přistoupil jsem na FORMAT a hotovo,zatím chodí.Ani fotoaparát se již sám nespouští.
Ale,mám nyní jiný problém.
Pokud chci editovat SMS v compu a poté ji nakopírovat pomocí kabelu do SXa štěká to na mne : Parametr není správný!
Proč prosím?
Díky za radu a případné lichotky,že už to tu bylo.Došel jsem k 5 listu a nic jsem neobjevil.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madmike rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: so září 24, 2005 8:20 pm Předmět: Re: PC mi nepošle SMS do SX |
|
|
Michael napsal: | Zdravím po dlouhé době všechny.Psal jsem nedávno o problemu s SX.A v tom smyslu,že po zapnutí chce udatovat pomocí USB.Po Vašich radách jsem došel do cíle a to bez návštěvy servisu.Rozebral jsem ho,vyčistil všechna zákoutíčka lihem pro elektroniku,smontoval zpět a ještě pozlobíval.Přistoupil jsem na FORMAT a hotovo,zatím chodí.Ani fotoaparát se již sám nespouští.
Ale,mám nyní jiný problém.
Pokud chci editovat SMS v compu a poté ji nakopírovat pomocí kabelu do SXa štěká to na mne : Parametr není správný!
Proč prosím?
Díky za radu a případné lichotky,že už to tu bylo.Došel jsem k 5 listu a nic jsem neobjevil.  |
Tohle mě psalo taky když byla zpráva moc dlouhá nebo obsahovala háčky a čárky ! _________________ SX1 + 512mb Pretec , 5 Patche's, FW15Int
Fight for Freedom... Freedom forever
-------------------------------------------
[email protected] [email protected] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|