View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
uku (člen klubu SM) badatel

261.00 SMM
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:06 pm Post subject: C65 - zrusit kod pristroje - jak na to? |
|
|
Zdarec,
potrebuji zrusit kod pristroje (tel. je jinak neblokovany).
Mam C65 firm. 25 a USB kabel DCA 510.
Jiz jsem vygeneroval kody dle Papua. mam zazalohavanou FF (ale jiz s kodem pristroje)
SST nemuzu pouzit - nechce se pripojit (navod na zprovozneni USB kabelu nefunguje).
Zkousel jsem na odblokovani kodu pouzit papuu 0.4.8 (cetl jsem, ze to jde), ale nejak to nezvladam.
Jak tedy ulozit Bkey (nebo ktery kod) do telefonu a jak poznam, ze tam je (najdu ho tam napr. pomoci SiMoCa?)?
Prosim o nejaky navod pro absolutni laiky...
Diky vsem za trpelivost... _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 8:04 am Post subject: Re: C65 - zrusit kod pristroje - jak na to? |
|
|
uku wrote: | Zdarec,
Jiz jsem vygeneroval kody dle Papua. mam zazalohavanou FF (ale jiz s kodem pristroje)
SST nemuzu pouzit - nechce se pripojit (navod na zprovozneni USB kabelu nefunguje).
Zkousel jsem na odblokovani kodu pouzit papuu 0.4.8 (cetl jsem, ze to jde), ale nejak to nezvladam.
Jak tedy ulozit Bkey (nebo ktery kod) do telefonu a jak poznam, ze tam je (najdu ho tam napr. pomoci SiMoCa?)?
Diky vsem za trpelivost... |
Tak už jsi na velmi dobré cestě, jenom to dotáhnout. Pokud máš vygenerovaný soubor Freia.log /nebo si ho ještě vygeneruješ / a pokračuj podle http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333&p=2 bodu 8. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:32 pm Post subject: Re: C65 - zrusit kod pristroje - jak na to? |
|
|
Krokodýl wrote: | uku wrote: | Zdarec,
Diky vsem za trpelivost... |
OK, zkusim to, ale myslel jsem spis, jak to spachat pouze pomoci papui (nekde jsem tu videl navod a ted to nemuzu najit...)
Tak už jsi na velmi dobré cestě, jenom to dotáhnout. Pokud máš vygenerovaný soubor Freia.log /nebo si ho ještě vygeneruješ / a pokračuj podle http://www.siemensmania.cz/content.php?id=333&p=2 bodu 8. |
_________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 7:58 am Post subject: |
|
|
Na PapuUtils poor, pokud nevím přesně co děláš můžeš si hezky bloknout telefon.
Popsaá cesta je bezpečná a rychlá. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |

261.00 SMM
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 8:56 am Post subject: Uz to mam... |
|
|
Krokodýl wrote: | Na PapuUtils poor, pokud nevím přesně co děláš můžeš si hezky bloknout telefon.
Popsaá cesta je bezpečná a rychlá. |
mas recht, vcera jsem prisel domu, pouzil tvuj navod a bylo to v pohode... diky moc.
(Ten navod jsem cetl uz driv, ale vidim, ze pokud pouziji nove verze jednotlivych programu, tak obejdu kroky (patchovani bootcore)¨, ze kterych jsem mel obavy). _________________ S25 -> C65 / fw. 12 -> 16 -> 25 -> 56 + DCA-510 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|