clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Výmena displeje u x50
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Výmena displeje u x50

 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 6:32 pm    Předmět: Výmena displeje u x50 Odpovědět s citátem

Ak nemáte obe ruky ľavé a máte pokazený displej na telefóne z rady 50, tak právě pre vás prinášame návod od Halfspidera ako ho vymenit.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=527
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty voe, to většinou nic neni ale hlavní je překonat ten strach. A tohoto bych se fakt bál
_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Johny007
všeználek
všeználek

Založen: 27. 07. 2004
Příspěvky: 642
Bydliště: Olomouc

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 7:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darth PZ napsal:
Ty voe, to většinou nic neni ale hlavní je překonat ten strach. A tohoto bych se fakt bál

No a muzes mi rict ceho? Ja jsem na svoji M55 sundaval displey 10x a nic to neni.. akorat tady je ten kablik.. co ze dobre.. me blbly kontakty.. coz bylo dost akoze na pytel.. nefungovalo osvetleni..

_________________
M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
cuir
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

Založen: 14. 09. 2004
Příspěvky: 526
Bydliště: Brno

3072.76 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ulet navod ,ale kapku pozde:) teda pro me...uz tuto radu telefonu nemam a kdyz sem ji mel tak sem to zvladl i bez navodu ... snad se to nekomu bude hodit:) ,ale jinak pekne udelanej navod..nejlepsi na tehle navodech jak neco rozdelat je to ,ze jsou ukazany a zavcas upozorneny vsechny packy ,ktere by se daly ulomit ...to je podle me na tom to nejdulezitejsi...clovek to nemusi zjistovat a opatrne hledat.Gratuluji ..peknej navod
_________________
M35i->C45->M50->C55->S55->M55->SX1

http://cuir.wz.cz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lepidlor
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

Založen: 20. 11. 2004
Příspěvky: 816

13860.00 SMM
PříspěvekZaslal: st srpen 24, 2005 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

gg, někomu se to možná hodí, mě by se to hodilo tak před 3 lety, kdy jsme si jako 11letí s tehdejšími novinkami - MT50 a A50 hráli s kámošem u silnice a přijeli tam asi tak 14 letí kluci na skejtech, a co nechtěli? Při běhu mi spadl telefon na zem a bylo po displeji, tehdy jsem za to platil dost draze
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 5:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy ste vsetci skuseny uzivatelia a vymenu zvladnenete aj bez navodu. Ale su tu aj neskuseny uzivatelia, ktorym Halfspiderov navod pomoze. Apropo, nie kazdy, ma najnovsiu mobilnu novinku.
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Bigmac
(člen klubu SM)
kolemjdoucí

Založen: 29. 09. 2004
Příspěvky: 22

1.00 SMM

Příspěvky na SM: 200,-
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná na začátku mohlo být upřesněno, že řada x50 má dvě verze diplejů. A upřesnit jaký s kterým modelem.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sirus
čestný člen
čestný člen

Založen: 06. 08. 2004
Příspěvky: 1021
Bydliště: Vrutky

7909.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doplnim a opravim....
_________________
C35i>ME45>>S45i>ST55>S55+BT>SX1

SX1 + 1GB Pretec = > fw 12Sk>14Sk>15Ru>15It>15Gr>15CZ

"Ak mas raz SX1, uz nie je cesty spat!"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
cedric
kolemjdoucí

Založen: 01. 09. 2004
Příspěvky: 2

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1) verze disp jsou dvě ale přehrátím eeprom fungují na všech modelech
2) "odemykání zámků" , resp. zýápadek je lepší z vnitru přístroje
3) vyměněný lcd je evidentně neoriginální (spodní polovina hůře prosvícená), doporučuji z nového lcd vzít pouze lcd destičku, kterou vložíte do orig. kovovéhop rámečku, stejně tak použijte orig plast + světlovodnou folii, výsledek bude výrazně lepší
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kill_me604
začátečník
začátečník

Založen: 30. 11. 2004
Příspěvky: 31

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedavno jsem prendaval displej z A50 do MT50, takze bych nerekl , ze by ten navod mel patrit do historie. Jeste je techto telefonu mezi lidma dost, treba jako zalozni foun, nebo mezi stredne letymi co nemusi mit nejnovejsi mobil....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vision
začátečník
začátečník

Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 38

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 26, 2005 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

heledte, mam u m55 pres displej takovej modrej pruh, kdyz zapinam telefon tak je v ty sami barve... zkratka jako kdyz dam sporic setrit energii tak neni nic videt, ale jak se barva zmeni tak ten pruh tam je, stalo se mi to po hodu telefonem (at zijou rodice Smile) )

pridavam foto

myslite ze pomuze jen vymena displeje? .. nebo ze to pujde nak opravit, displey jsem vyndal a zandal a porad to sami Smile


kolik stoji takovej displej a kde se da poridit Smile


diky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sustmi
badatel
badatel

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 154
Bydliště: Ostrava

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cedric napsal:
1) verze disp jsou dvě ale přehrátím eeprom fungují na všech modelech
2) "odemykání zámků" , resp. zýápadek je lepší z vnitru přístroje
3) vyměněný lcd je evidentně neoriginální (spodní polovina hůře prosvícená), doporučuji z nového lcd vzít pouze lcd destičku, kterou vložíte do orig. kovovéhop rámečku, stejně tak použijte orig plast + světlovodnou folii, výsledek bude výrazně lepší


1/ s tím zkušenosti nemám
2/ jo jo
3/ to samý sem udělal taky. jak byla půlka osvětlená a druhá ne tak to bylo pěkně na <I> .
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
duuri
(člen klubu SM)
řád zlaté antény
(člen klubu SM)<br>řád zlaté antény

Založen: 07. 11. 2004
Příspěvky: 865

5874.50 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Vision mal som cosi podobne na S55 tiez taky pruh ale len ked som ho pustil zmizlo t samo ked som pisal sms:) ale ty ked ho tam mas aj ked je telefon vypnuty tak je urcite poskodeny display takze vymena
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Vision
začátečník
začátečník

Založen: 13. 05. 2005
Příspěvky: 38

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

duuri napsal:
@Vision mal som cosi podobne na S55 tiez taky pruh ale len ked som ho pustil zmizlo t samo ked som pisal sms:) ale ty ked ho tam mas aj ked je telefon vypnuty tak je urcite poskodeny display takze vymena



kdyz je telefon vyplej tak tam zadnej pruh neni, kdyz se telefon zapina, a zapne se z prvku nejdriv jen podsvetleni (ze je displey modrej) tak tam taky neni, ale jakmile se ma na displeji neco zobrazit v jiny barve tak tam je...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group