clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nový Siemens C72 - první fotografie a informace
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nový Siemens C72 - první fotografie a informace
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
busch
čestný člen
čestný člen

Založen: 29. 02. 2004
Příspěvky: 2675
Bydliště: Praha & Olomouc

27.84 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdatan napsal:


tak v rade m65 defaultne tam nebyl zadnej:) tady autor clanku pise ze tam neco je.

Původně byl, pak ho deaktivovali...patchem de aktivovat, ale je to úplně o ničem.
a už sme OT Shhh

_________________
Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.

Nokia 6234, Ericsson T65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 318
Bydliště: Ivančice (u Brna)

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 8:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle klasický Siemensovský design se mi na mobilech líbí nejvíc. Přijde mi rozhodně hezčí, než hranatá 75-ková řada. Bohužel, doba je taková, móda si žádá hrany. Brzo vytlačíme z garáží hundrty wink
_________________
Alcatel OTE > Sie C25 > MT 50 > M55 > SX1 FW15cz + 1 GB MMC plus Transcend + patche
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 25, 2005 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všimli ste si že na stránkach SM je rozlíšenie 130*130 a na tom datatsheet-e je 128*128 Think
_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
wizaard
táta fóra
táta fóra

Založen: 11. 09. 2004
Příspěvky: 1045
Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 27, 2005 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sssugi napsal:
Všimli ste si že na stránkach SM je rozlíšenie 130*130 a na tom datatsheet-e je 128*128 Think


To je více méně prapodivné... Think

_________________
Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny dizajn...
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
budik01
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 19. 09. 2004
Příspěvky: 309
Bydliště: Ostrava

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 7:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

za tri litry to je v pohode..
_________________
...........Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.............
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kenas
věrný diskusník
věrný diskusník

Založen: 01. 11. 2004
Příspěvky: 464
Bydliště: Siemensmania, Brno

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslite ze pujde nahrat FW z C72 do C65?
_________________
Warning: Parse error in /home/www/signature.php on line 144
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: ne srpen 28, 2005 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

.::kenas::. napsal:
Myslite ze pujde nahrat FW z C72 do C65?


Tak taketo otazky su uplne najlepsie.. Brick wall Brick wall Brick wall

d'oh!

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
sssugi
táta fóra
táta fóra

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 1028
Bydliště: Svit

667.50 SMM
PříspěvekZaslal: út srpen 30, 2005 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Veď tie dva telefóny majú iné rozlíšenie iný foťák atď Brick wall
_________________
Benq-Siemens EL71+DCA 110+Micro SD 512Mb
Siemens M65+S65+C55+DCA 510
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: so listopad 19, 2005 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

čím to je, že k C72 nie sú ani fw, ani patche?
Akoby ten mobil ani nebol, pričom JE,
a predáva sa v ČR i v SR a dokonca ho ponúka aj majoritný operátor Rolling Eyes
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2005 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Firmware sa už nájde. Číslo 16.

Zrejme nie je zaujímavý pre ľudí, ktorí vytvárajú a portujú patche.

_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stano.mania
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004
Příspěvky: 2128
Bydliště: okolie Senca (SK)

14311.82 SMM

Příspěvky na SM: 160,-
PříspěvekZaslal: st prosinec 07, 2005 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

celkom vydarený mobil a najmä keď ho jeden z operátorov dáva za 490 Sk na najnižší paušál...
Má všetko čo C65 a ešte naviac Applause
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pip@
administrátor
administrátor

Založen: 11. 08. 2005
Příspěvky: 5474
Bydliště: Olomouc
Telefon: SXG75
133074.34 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
.::kenas::. napsal:
Myslite ze pujde nahrat FW z C72 do C65?


Tak taketo otazky su uplne najlepsie.. Brick wall Brick wall Brick wall

d'oh!
myslím že půjde... (zdá se mi to že to bude jednodušší než C65-->SL65)
no a kdyby se do C72 dalo FW z SL65 tak by to mohlo video i nahrávat protože kamera je VGA...
a to rozlišení displeje je 128*128, takže v něm by problém nebyl...

a nebo by to nešlo? Rolling Eyes

_________________
Siemens: C35i, M35i, SL45i (aka U35), ME45 (aka Panther), C65 (aka Hera), M65 (aka X-cite), S75 (aka Minos), SG75 (aka Wolf4), SXG75 (aka Wolf5), EF81 (aka Kestrel)
HTC: TyTN II (aka Kaiser), Touch Diamond (aka Diamond), HD2 (aka Leo), Desire Z (aka Vision)
Samsung: Galaxy Note 10.1 (aka GT-N8000)

Pojďte pokecat na:
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jenda^^
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 5013
Bydliště: Nejdek

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt prosinec 08, 2005 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pip@ napsal:
a to rozlišení displeje je 128*128, takže v něm by problém nebyl...

Nemá náhodou C65 130*130? wink

_________________
Teď mám: Nexus S
Som vlastnil: HTC Touch Pro2, HTC Kaiser, HTC Vox, Siemens M75, Siemens A/C55, Siemens C65, Siemens MT50

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tecc
kolemjdoucí

Založen: 11. 05. 2005
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt květen 04, 2006 6:38 pm    Předmět: C72 video přehrává! Odpovědět s citátem

Tak Siemens C72 přehrává v poho .3GP videjka. Původně je "údajně" uměl i nahrávat (cca 10 sec sekvence), ale chtělo by to starší FW nebo patch, cjvím!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group