clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kábel na prepojenie dvoch telefónov x65, x70
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kábel na prepojenie dvoch telefónov x65, x70
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
taii
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 29. 07. 2005
Příspěvky: 322
Bydliště: Prague

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sh@dy napsal:
taii napsal:
hm... takze kdys budu chtit ten kabel Siemens-SonyEricsson tak proste ten druhej konektor dam Sonackej nebo je to slozitejsi Question Question Question Question

Podla toho, aky SE (K700i urcite nie)... Velmi malo telefonov podporuje pristup k seriovemu portu cez java aplikaciu. Zatial viem len o siemensoch. Ale ak by to druhy mobil podporoval, tak to pojde spojit. Ale presuvat subory nie, lebo (asi) len siemens ma pristup k disku cez java aplikaciu.


mno SE T630 tak nevim Sad takze asi ne?

_________________
A 50-> CT65-> CSLT65-FW53-DCA-510

Máme odpověď na všechny vaše otázky...

více na http://www.brambory.xf.cz ... wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taii napsal:

mno SE T630 tak nevim Sad takze asi ne?

Mozes to lahko zistit... Spustis na nom aplikaciu ComPort a ked bude v textovom okne nieco napisanie (najskor COM0) tak podporuje pristup k portu. Ked bude okno prazdne, tak nie.

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Shady ja ti moc moc moc gratulujem.Tato vecicka je velmi uzitocna.Vela ludi (vratane mna) si myslelo ze to je neuskutocnitelne ale ty si to predsalen dokazal.Mas moju velku poklonu.Mas moj respect
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Hynal
badatel
badatel

Založen: 16. 04. 2005
Příspěvky: 193

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych udelal trochu jasno v tom zapojeni. Nevedel sem ze to sh@ady vyda takhle brzo v clanku.
K zapojeni bez nabijeni neni asi skoro co dodat. Jedine to, ze by to chtelo opravdu pouzit stinenou dvojlinku!
Ovsem zapojeni s nabijenim...
Tam je hned nekolik problemu. Prvni znich je, ze to pravdepodobne nebude fungovat
Mam takovy tuseni ze mobil se nebude nabijet, protoze si zjisti ze na vstupu ma prilis male napeti(stim sem se uz setkal, ale nevim co to bylo za telefon Sad ). Nabijeni telefonu je zapojeno paralelne, tudiz napeti bude na obou telefonech stejny. Bude tam ale ubytek na diode.
Ovsem ted si vlastne vybavuju, ze sem meril vystupni napeti z nabijecky abylo tam neco okolo 8V. Takze sem ted vlastne dosel k zaveru, ze byto melo fungovat
Jo a ty diody budou stacit na 0,5A

_________________
Please God, let my soul burn in the Hell.



M65 Rescue - FW50 +patche Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jerry
badatel
badatel

Založen: 08. 03. 2004
Příspěvky: 102

19.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 1:12 am    Předmět: Jeste k te klavesnici.. Odpovědět s citátem

Jeste k te klavesnici. Ja myslim, ze by to nebylo nemozny. Komunikaci s klavesnici a vysilani AT prikazu by mohl obstarat nejaky jednocip (Intel 8051, Motorola HC11, HC12 nebo cokoliv jineho).
Otazka je spis, zda by takova klavesnice mela smysl, protoze podle toho co jsem vyzkousel jde AT prikazem opravdu jen simulovat stisk klavesy telefonu a nejde primo poslat pozadovany znak, takze by se znaky musely prekladat na sekvenci ciselnych klaves. A hlavne by problem byla velikost pisemen a T9. No budu o tom uvazovat, treba to postavim jako semestralni praci Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hans
kolemjdoucí

Založen: 19. 09. 2004
Příspěvky: 27

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 7:56 am    Předmět: Re: Jeste k te klavesnici.. Odpovědět s citátem

Jerry napsal:
Jeste k te klavesnici. Ja myslim, ze by to nebylo nemozny. Komunikaci s klavesnici a vysilani AT prikazu by mohl obstarat nejaky jednocip (Intel 8051, Motorola HC11, HC12 nebo cokoliv jineho).


Mám ten pocit, že starý Eric (T10) ke kterému jsem tu klávesnici měl, posílal taky počet stisků které to klávesy protože to bylo dost pomalý. Jinak ext. klávesnici dělá taky Alkáč pro 535 a 735... Stála asi pětikuli tak jsem ji oželel.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bbart
začátečník
začátečník

Založen: 13. 02. 2005
Příspěvky: 43
Bydliště: Praha

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

moc hezký a já myslel ze to nepujde... congratulations!!!

jo a da se ten konektor vubec sehnat v cesku ja sem to zkousel ale kde nic tu nic nebo si ho neak koupit ze slovenska... jen kdyby ta posta byla levnejsi Pray

_________________
a50 -> 9210 komunikátor -> c65 -> sx1(ma v háji joy tak kdybyste mneli.. tak napište -- n90
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
sustmi
badatel
badatel

Založen: 26. 09. 2004
Příspěvky: 154
Bydliště: Ostrava

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak sme na tom s vývojem aplikace na výměnu souborů?
Do něčeho bych se pustil, ale jestli už je to skoro hotové tak to nemá cenu...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sustmi napsal:
Jak sme na tom s vývojem aplikace na výměnu souborů?
Do něčeho bych se pustil, ale jestli už je to skoro hotové tak to nemá cenu...

Coskoro to bude hotove... Uz sa mobili spoja (jeden rozozna druhy...) a daju sa prezerat subory (disky). Vo vlastnom mobile je mozne prezerat vlastne disky aj disky druheho mobilu. Trochu mam problem s prezeranim diskov druheho mobilu, ale do hodiny by som to mal opravit. A potom uz "len" posielanie suborov. Ked budem mat cas na programovanie, tak do konca tyzdna bude aplikacia hotova.

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 06, 2005 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bbart napsal:
moc hezký a já myslel ze to nepujde... congratulations!!!

jo a da se ten konektor vubec sehnat v cesku ja sem to zkousel ale kde nic tu nic nebo si ho neak koupit ze slovenska... jen kdyby ta posta byla levnejsi Pray

Urcite sa da zohant aj v cesku... Skus si pozriet forum/hardware

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 07, 2005 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemam velmi cas na programovanie a chcem cim skor dokoncit aplikaciu na posielanie suborov, tak som sa rozhodol spravit najprv zjednodusenu verziu... O vyvoji aplikacie piste prosim do fora -> "Java hry a aplikace" -> Posielenie suborov medzi mobilmy....
_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
kratochvil
kolemjdoucí

Založen: 06. 12. 2004
Příspěvky: 1

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út září 13, 2005 7:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sh@dy napsal:
sidbin napsal:
michal napsal:
takze kdybych chtel spojit MC60 a C 60 tak to nepojede?? Ani na nejzákladnejsi hry a sms po drate??

pojede to tehdy kdyz bude jeden telefon z rady x65 (ten bude master)
k nemu muzete pak pripojit "jakykoliv" telefon siemens

proc?--protoze rada nizsi jak x65 nema v jave pristup ke konektoru

Ak bude jeden telefon SIEMENS x65+, tak by malo ist k nemu pripojit akykolvek telefon, ktory dokaze komunikovat s PC...


myslim ze by sel udelat "prevodnik" na BT, pokud bude umet mobil posilat AT prikazy, tak by melo jit rozchodit neco podobnyho tomuto http://www.wirelessfutures.co.uk/page.php?page=products
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kratochvil napsal:

myslim ze by sel udelat "prevodnik" na BT, pokud bude umet mobil posilat AT prikazy, tak by melo jit rozchodit neco podobnyho tomuto http://www.wirelessfutures.co.uk/page.php?page=products

Ano, dalo by sa to (Bluetooth™ Industrial RS232 Solutions by malo ist aj na seriovom porte mobilu)
Ale islo by to len cez java aplikaciu a bolo by to zlozitejsie. Je potrebne zistit ako to funguje... Ak by sa spojilo viac vyvojarov dokopy, tak by to bolo dobre - ak ma niekto zaujem, nech sa mi ozve.
Ma niekto z vas Bluetooth na seriovy port a SIEMENS s BT?

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Dieg0
siemensmaniak
siemensmaniak

Založen: 08. 11. 2004
Příspěvky: 2937
Bydliště: SR Lipt. Mikulas Telefon: Siemens C65

19990.28 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chlapi trebalo by ozivit sekciu Vyvoj prislusenstva.Toto je prislusenstvo a velmi uzitocne tak hor sa do presuvania Smile
_________________
...odstraneno - prilis velky obrazek...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Sh@dy
táta fóra
táta fóra

Založen: 26. 01. 2005
Příspěvky: 1275
Bydliště: Svidník

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dieg0 napsal:
Chlapi trebalo by ozivit sekciu Vyvoj prislusenstva.Toto je prislusenstvo a velmi uzitocne tak hor sa do presuvania Smile

To mas pravdu... A mohol by som aj mat napisane pod nickom take pekne, ze "vyvojar siemensmanie"

_________________
A35 -> C35i -> M35i -> C60 +4.14MB+patche -> C62 -> C65 - CsL65 +patche+elf - novy displej //DEAD CPU Sad -> C75 fw22+elf -> nokia 6300 + SIEMENS C65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Strana 4 z 6

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group