clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Zobrazení nákladů v měně pro SX1
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Zobrazení nákladů v měně pro SX1
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 5:59 pm    Předmět: Zobrazení nákladů v měně pro SX1 Odpovědět s citátem

Autor: Jiří Balcar

Jistě se již někteří z vás setkali při používání Go, Oskarty či Twist s potřebou zobrazení zbývajícího kreditu v měně na displeji. Jak na to si ukážeme v tomto článku.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=534
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Silencer
badatel
badatel

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 151

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 6:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me tam ta mena ani nejde nastavit zadam PIN2 a napise to obecny: chyba systemu. Mam Oskartu. Crying or Very sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
smaniak
kolemjdoucí

Založen: 02. 01. 2005
Příspěvky: 29

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Možná mi to někde na fóru uniklo,ale už někdo přišel na to, jak nastavit zbývající kredit v měně na displeji jiného přístroje? Mě konkrétně zajímá CX65...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Silencer napsal:
Me tam ta mena ani nejde nastavit zadam PIN2 a napise to obecny: chyba systemu. Mam Oskartu. Crying or Very sad


No právě proto jsem psal tento článek jak na to. Nastavit to nejde, tak musíš postupovat podle článku a bude tam měna.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Silencer
badatel
badatel

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 151

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Silencer napsal:
Me tam ta mena ani nejde nastavit zadam PIN2 a napise to obecny: chyba systemu. Mam Oskartu. Crying or Very sad


No právě proto jsem psal tento článek jak na to. Nastavit to nejde, tak musíš postupovat podle článku a bude tam měna.


Tak zmenit na menu se mi to podarilo ale ten prouzek s prachama tam stejne nemam. Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gasp0
začátečník
začátečník

Založen: 31. 05. 2005
Příspěvky: 49
Bydliště: trnava SR

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so září 03, 2005 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Možná mi to někde na fóru uniklo,ale už někdo přišel na to, jak nastavit zbývající kredit v měně na displeji jiného přístroje? Mě konkrétně zajímá CX65...


Mna by to tez zaujimalo hladal som po fore ale nenasel som da sa to vobec

_________________
ericsson A1018s -> nokia 3210 -> sony J70 -> siemens M55 -> cx65
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dit3
začátečník
začátečník

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 53

131.68 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě to šlo nastavit v pohodě Confused ,jako nemusel jsem přejmenovávat ty soubory.
_________________


MT50 fw18 --> M55 fw10 --> M55 fw11 tuning DEAD --> M55 fw91 --> SX1 fw15 :-)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
ZiChi
kolemjdoucí

Založen: 06. 02. 2004
Příspěvky: 19

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 10:51 pm    Předmět: Díky!!! Odpovědět s citátem

Tak na tohle sem čekal už od června 2004!!, kdy sem si SX1 kupoval. Už sem ani nedoufal, že na to někdo někdy příjde. Každej tvrdil, jak je to hrozně neřešitelný a že se tim nemá cenu ani zabývat a nakonec je řešení tak jednoduchý. Díkes moc, teď už nemusim kámošům vysvětlovat že opravdu nemám 6000 Kč kreditu Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Rady
začátečník
začátečník

Založen: 11. 08. 2004
Příspěvky: 76

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 7:53 am    Předmět: credit Odpovědět s citátem

Jde to u oskarty vůbec zobrazit??? Mě se tam tedy nic neobjeví Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 8:02 am    Předmět: Re: credit Odpovědět s citátem

Rady napsal:
Jde to u oskarty vůbec zobrazit??? Mě se tam tedy nic neobjeví Sad


Hm zajímavé, zkusím sehnat Oskartu a vyzkoušet to s ní a dám vědět.

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Silencer
badatel
badatel

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 151

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 10:06 am    Předmět: Re: credit Odpovědět s citátem

Rady napsal:
Jde to u oskarty vůbec zobrazit??? Mě se tam tedy nic neobjeví Sad


Me to praveze taky befunguje. Sad
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 4749
Bydliště: Velké Žernoseky

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 10:25 am    Předmět: Re: credit Odpovědět s citátem

Silencer napsal:
Rady napsal:
Jde to u oskarty vůbec zobrazit??? Mě se tam tedy nic neobjeví Sad


Me to praveze taky befunguje. Sad


A co máš za kartu?

_________________
Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Gwin
čestný člen
čestný člen

Založen: 27. 09. 2004
Příspěvky: 3485

0.84 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 11:27 am    Předmět: Re: Díky!!! Odpovědět s citátem

ZiChi napsal:
Tak na tohle sem čekal už od června 2004!!
Kdyby sis četl fórum, tak to tam najdeš mnohem dřív wink
_________________
Alcatel 301 => Alcatel 301 => Nokia 3210 => Nokia 3310 => Nokia 3410 => Siemens SX1 => Nokia E51-1 => HTC TyTN II => Samsung GT-I8190 Wink

SX1: FW15 Cz modded (75 patchů), 1GB MMC Transcend, Krussell obal

1x usmrcen, 1x výměna displeje, 2x výměna MMI desky, 1x výměna headsetu HHS-500 za headset HHS-700

SX1 momentálně (a definitivně) nefunkční
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Silencer
badatel
badatel

Založen: 28. 02. 2005
Příspěvky: 151

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 12:16 pm    Předmět: Re: credit Odpovědět s citátem

Krokodýl napsal:
Silencer napsal:
Rady napsal:
Jde to u oskarty vůbec zobrazit??? Mě se tam tedy nic neobjeví Sad


Me to praveze taky befunguje. Sad


A co máš za kartu?


Taky mam Oskartu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
W.I.KING
pisatel
pisatel

Založen: 02. 08. 2004
Příspěvky: 231

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na Symbianfóru je už dávno ke stažení opravený soubor. Tady se to myslím taky řešilo už hodně dávno... K tomu, aby se vám to na displeji zobrazovalo, musíte mít aktivní službu AoC, což nejsem si jistý, jestli Oskar k Oskartě umožňuje(k paušálům ano). Aktivovat to jde jenom na infolince, takže to můžete zkusit.

W.I.KING
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Diskuse k článkům Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group