clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Jak upravit grafický patch pro svůj telefon
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Jak upravit grafický patch pro svůj telefon
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
weitless
táta fóra
táta fóra

Založen: 25. 01. 2004
Příspěvky: 1248
Bydliště: Brno-nejkrásnější město na východ od Paříže

7981.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 9:30 pm    Předmět: Jak upravit grafický patch pro svůj telefon Odpovědět s citátem

Autor: Peter Grass (Nakashi)

Už se vám stalo, že jste viděli pěkný grafický patch, ale ten byl pro jiný telefon nebo firmware? Přečtěte si tento článek a přizpůsobte si grafický patch pro svůj telefon.

http://www.siemensmania.cz/content.php?id=535
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Orpheus
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 12. 2004
Příspěvky: 3637
Bydliště: Bratislava(SK)

14900.34 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 6:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, to som davnejsie casto krat potreboval! Krasa! Moc diky!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
staldax
kolemjdoucí

Založen: 14. 06. 2005
Příspěvky: 5

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 11:28 am    Předmět: Proč tak složitě?? Odpovědět s citátem

Proč tak složitě?? Shame on you

Stačí si ve v_klay otevřít mapu paměti a pomocí toho VKP Resolveru přesunout patch někam, kde máte místo.

Nemusíte dělat fullflash ani používat picture changer....

Dancing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 11:36 am    Předmět: Re: Proč tak složitě?? Odpovědět s citátem

staldax napsal:
Proč tak složitě?? Shame on you

Stačí si ve v_klay otevřít mapu paměti a pomocí toho VKP Resolveru přesunout patch někam, kde máte místo.

Nemusíte dělat fullflash ani používat picture changer....

Dancing


Priklad: Chcem si patch pre M65 FW25 prerobit pre svoj CX65 FW50...alebo,aby som to zbytocne nekomplikoval, chcem si patch pre CX65v43 prerobit pre CX65v50.

Mozes si vysvetlit postup,ako si toto urobim podla tohto Tvojho popisu?

_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Makavelina
mecenáš
mecenáš

Založen: 04. 07. 2005
Příspěvky: 510
Bydliště: Smržovka

3139.36 SMM

Příspěvky na SM: 400,-
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 12:16 pm    Předmět: Re: Proč tak složitě?? Odpovědět s citátem

staldax napsal:
Proč tak složitě?? Shame on you

Stačí si ve v_klay otevřít mapu paměti a pomocí toho VKP Resolveru přesunout patch někam, kde máte místo.

Nemusíte dělat fullflash ani používat picture changer....

Dancing


Vyplatí se občas si to vyzkoušet než to napíšeš SEM... :-&

_________________
HTC Touch Diamond -> HTC Wildfire, WildPuzzle ROM
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nakashi
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 20. 11. 2004
Příspěvky: 102
Bydliště: Hodonín

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 12:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom se mi zdá být složitá práce s tím vkp resolverem, nevím jestli je na to lepší program, nějaký jiný sem nenašel, je taky pravda že sem ani moc nehledal. Možná když bude víc času tak bych skusil něco napsat v delphi, tak složité to není...
_________________
Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!

C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VkpResolver je uplne jednoduchy a prehladny program.Nic lepsieho nenajdes,zato Ti rucim.Vsetky ostatne metody vytahovania obrazkov z patchu su omnoho komplikovanejsie.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nakashi
(člen klubu SM)
badatel
(člen klubu SM)<br>badatel

Založen: 20. 11. 2004
Příspěvky: 102
Bydliště: Hodonín

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
VkpResolver je uplne jednoduchy a prehladny program.Nic lepsieho nenajdes,zato Ti rucim.Vsetky ostatne metody vytahovania obrazkov z patchu su omnoho komplikovanejsie.


tak něco napíšu, nelíbí se mi třeba že pokaždé když se obrázky ukládají tak se musí celá cesta pro uložený vybírat znova, při otevírání taky, to mi nejvíc vadí...

_________________
Zahrávej si s nejlepšíma, stejně umřeš s ostatníma!

C35i, MC60, C65, S65 --> 510 (540)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pecanz
čestný člen
čestný člen

Založen: 12. 03. 2005
Příspěvky: 3706
Bydliště: Kostice

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nakashi napsal:
hanni napsal:
VkpResolver je uplne jednoduchy a prehladny program.Nic lepsieho nenajdes,zato Ti rucim.Vsetky ostatne metody vytahovania obrazkov z patchu su omnoho komplikovanejsie.


tak něco napíšu, nelíbí se mi třeba že pokaždé když se obrázky ukládají tak se musí celá cesta pro uložený vybírat znova, při otevírání taky, to mi nejvíc vadí...


Nemáš to jedno hlavně že z něj ty obrázky jdou vytáhnout ne?

_________________
-> SE S500i + 2GB M2 + Vodafone CZ <-
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
emil12
všeználek
všeználek

Založen: 20. 03. 2005
Příspěvky: 779
Bydliště: Prešov-Slovensko Telefon:CX65@50 Kábel:DCA-510

4264.00 SMM
PříspěvekZaslal: po září 05, 2005 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No davnejsie som chcel patch z s65ky a urobil som to podla toho.
Naozaj to funguje a je to super vec ked prerabate dajme tomu tuning wink

_________________
Simens CX65-->FW50+patche+DCA510=Super puper mobil Dancing

Môj E-Mail Arrow neviem nanho heslo Smile

Môj Web Arrow Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Wir-jin
začátečník
začátečník

Založen: 03. 11. 2005
Příspěvky: 48
Bydliště: Jihovýchod - Břeclav

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po duben 03, 2006 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neni tu napsáno jestli to valí i na x75 (včetně S/SL/SXG) Zkoušel jsem to s mou S75 a Picture changer se při pokusu otevřít FF ukončil...docela rád bych si vyměnil obrázky z patchů pro x 65 na svou S75 a tak vás poprosím o link nebo info kde bych sehnal PictureChanger (nebo něco jiného na výměnu obrázků) pro S75 díky předem Wink
_________________
C35i->ME45->M55--->S75 FW40+DCA-510+1GB SanDisk
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

Založen: 26. 01. 2004
Příspěvky: 13194
Bydliště: Trenčín

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 04, 2006 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre S/SL/SXG75 este SPC alebo nejaky iny program nie je.
_________________
Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Yurii
všeználek
všeználek

Založen: 01. 03. 2005
Příspěvky: 679
Bydliště: Praha (CZ)

3360.44 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 5:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela mi možnost upravovat v SPC obrázky pro svou S75 schází, nevíte nějáký způsob jakým by se to dalo udělat? Klidně i čistě manuální.
Hlavně jde o to na jakou adresu obrázek přesunout se zbytkem se porvu...

_________________
C10--CT65->C(SL)65--S75--S75--S75(fialová)
Teď už jen nokie E-series E50--E51--E52

MAOrh:"co jde zku*vit taky musi jit i napravit"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lacibogi
čestný člen
čestný člen

Založen: 25. 11. 2004
Příspěvky: 5171
Bydliště: LV<->BA

784.96 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 18, 2006 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale však sa tu písalo, že keď vyťiahneš len polovicu ff SPC ju otvorí. Eh?
_________________
C(ME)75
Lasky
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ricardo
začátečník
začátečník

Založen: 05. 12. 2006
Příspěvky: 46
Bydliště: PP, KE

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: po únor 05, 2007 4:53 pm    Předmět: Re: Jak upravit grafický patch pro svůj telefon Odpovědět s citátem

SPC mi nedokaze otvorit moju celu fullflash z mojej EL71, iba ked rozdelim na dve casti, ale po otvoreni nenajde ani v jednej z nich ziadne obrazky. Neviem niekto cim to moze byt?
_________________
Motorola T2288 -> Blokia 3310 -> CXT65v50+patche -> EL71v45 + Pretec 512MB microSD
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Patche -> Články Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům
Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group