View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
miras59 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 10:37 am Post subject: Nastavení m55 gprs pro java aplikace |
|
|
Mám problém s nastavením GPRS pro java aplikace dělal jsem nastavení podle operátora(eurotel).i podle siemensu i podle siemens manie a nikdy to nešlo.Předtim jsem měl T-mobile a všechno běhalo v pohodě tak už nevim co s tim mám dělat pomocte mi s tim prosim někdo. Dík |
|
Back to top |
|
 |
Jerry badatel

19.28 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 11:10 pm Post subject: |
|
|
No na M55 je to nastaveni docela jednoduche. Pises, ze mas eurotel, ale nevim zda tarif nebo GO kartu.
Kazdopadne potrebujes mit vytvoreny datovy profil pro internet. Je to menu datove sluzby (9-7-3), pak volbu Mail-java-rms. Nejspis si upravis nejaky prazdny. Nazev je libovolny, CSD nevyplnuj pokud ho nechces pouzivat (u ET absolutne k nicemu kdyz uctuje i za data).
U GPRS zaskrtni a nastav tam APN. Pro go kartu je to gointernet, pro pausal tusim internet. Jmena, hesla a DNS pokud vim nejsou potreba (ale nemely by tam byt nesmysly).
No a kdyz uz mas ten profil vytvoreny, tak ho vyberes jako HTTP profil (9-7-4). Jeste tam je nejaky nastaveni proxy, tak to nech vypnuty (Proxy deaktiv = ANO).
A ted by uz aplikace mely komunikovat
Mozna by to slo nastavit i pres SMS, ale kdo vi, co to eurotel posila...
PS: Matne si vzpominam, ze u nekterych telefonu dodanych Tmobilem byl s datovymi profily nejaky problem (prvni v seznamu se choval vzdy divne). Ale nejsem si jisty, zda to bylo u M55 nebo M50. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|