View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mirrco začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Tue Sep 06, 2005 10:36 pm Post subject: !ako citat na C60 *.txt? +ako si zmenit farebne schemy? |
|
|
Niekde som videl temu ako naucit siemesn cist TXtcka,ale neviem kde...aebo je to aj jedno proste nejaky textoy format co by vedel otvorit aj C60 aj pocitac,aby som si mohol do neho v tel nieoc nap a citat to v PC ked si to stiahnem cez kabel alebo naopak....
Daksia otazka sitahol som z netu frabene schemy, ma to pripnu *.col??ale kam s tym a co s tym???
 |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
Na to su viacere aplikacie a ja pouzivam MicroReader 1.4. Podporuje txt, aj pdb a myslim ze aj prc. A navod na tie far. schemy mas TU. Subor s priponou col musis najskor zmenit na bin- TU je navod.
EDIT: V tom micro readeri si dokument, ktory chces citat skopiruj do zlozky storage. _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |
mirrco začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Wed Sep 07, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Duku wrote: | Na to su viacere aplikacie a ja pouzivam MicroReader 1.4. Podporuje txt, aj pdb a myslim ze aj prc. A navod na tie far. schemy mas TU. Subor s priponou col musis najskor zmenit na bin- TU je navod.
EDIT: V tom micro readeri si dokument, ktory chces citat skopiruj do zlozky storage. |
Diky bracho.UZ som si dal ciernu farbu...Pocuj tam sa hanni sa pomylil ci ten obrazok toho deswithera nema byt na vrchu pri tom 1.vom navode ze?Neviem na co by bolo menenie disku pri zmene fareb stylo,ale pri zmene spustacie animacie sa musi pouzit...no neviem ale diky za pomoc.to bolo posledne co som potreboval a chcel vytalcit s toho telefonu 8) |
|
Back to top |
|
 |
Duku uživatel roka 2008

Joined: 18 Dec 2004 Posts: 1027 Location: Liptovský Mikuláš Phone: EL71v45 28.71 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 4:55 pm Post subject: |
|
|
jj, tie obrazky su tam dako poprehadzovane  _________________ EL71 Black FW45 + Kingston 2GB + DCA-110 + DCA-140 + HHS-150
>Daruj krv< |
|
Back to top |
|
 |
Palio veterán

Joined: 23 Nov 2004 Posts: 1525 Location: Velká Hradná (kúsok od TN)
10861.00 SMM
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
Duku wrote: | jj, tie obrazky su tam dako poprehadzovane  |
Pokial si ale človek dá 2 a 2 do kopy tak to pochopí aj s prehodenými obr. _________________ SGS2 |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|