View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Tricky kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:03 pm Post subject: Vypínání samo od sebe telefonu siemens cx65 |
|
|
Dobrý den ctěl bych se zeptat co mám delat kdyz se mi siemens cx65 postupne zniceho nic vypinal a najednou uz nejde spustit.Chci poprosit jestli by nekdo nemel poneti co to muze byt??predem dekuji |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Wed Jul 26, 2006 8:45 pm Post subject: |
|
|
Jestli máš fon už dlouho, může bejt špatná baterka... na druhým místě bych zkusil přehrát FW na nejnovější.
Úplně krajní možností by bylo přehrání EEPROM paměti (něco jako BIOS u PC, obsahuje mj. údaje související s baterkou), mohla se sama od sebe nějak poškodit (i když to se stávalo spíš fonům z áčkový řady), nebo servis. _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
paseka258 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 8:12 am Post subject: |
|
|
mě se taky sám vypíná. Baterku mám dokonce novou a vypíná se i když má zamknutá tlačítka. mám jej 6 měsíců. |
|
Back to top |
|
 |
mario_liptov administrátor

265151.79 SMM
|
Posted: Thu Aug 03, 2006 9:20 am Post subject: |
|
|
Mas odprasknute plosky pod procesorom. Znama chyba, aspon u mna... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|