clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

   Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - otazky okolo hardwaru,mechanicke zalezitosti,dat.kable
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

otazky okolo hardwaru,mechanicke zalezitosti,dat.kable
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mISHA
badatel
badatel

Založen: 25. 02. 2004
Příspěvky: 182

275.16 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: út prosinec 13, 2005 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem ke svemu kabelu pridal napajeni za pomoci druhe 7805ky ( uvazuji jeste o 7803 podlozene diodou pro zvyseni potencialu ). for je v tom, ze poprve mi telefon detekoval 510ku a zacal nabijet. byl jsem spokojeny. pak jsem prisel domu a kabel uz byl opet jen 500 ( coz zpusobuji prave a jen ty odpory ).

takze jsem se nastval a cely kabel jsem znovu postavil na plosnaku vcetne noveho napajeni. jelikoz nemam po ruce 7803, tak jsem srazil napeti do pinu 1 pomoci dvou diod ( tzn je tam realne 3.9-3.7V ) ale telefon stale a neustale detekuje jen 500ku. zdroj 5V je dostatecne tvrdy ( je schopny dat 1.4A ), takze zateze bych se nebal.

podezreni mam na konektor. pripadne mate nekdo zkusenost s pridanym napajenim ( ne tak blbe jako je pouziti externiho zdroje )?
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mISHA
badatel
badatel

Založen: 25. 02. 2004
Příspěvky: 182

275.16 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jsem se jen tak ze zvedavosti ( jeste si to poradne promerim se zatezi ) zmeril nabijecku a tam je 5V. me tak napada, jestli tam skutecne nema byt tech 5V, aby to bezelo ( coz by odpovidalo me teorii, kdyz jsem tam mel jen 2 diody na srazeni napeti, ze se to veslo do nabijeci tolerance ) - dnes vyzkousim.

nebo tu fakt neni nikdo, kdo dela hw? ci tu vseci kabely kupujete? Not talking
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 12:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde jsi vzal, že tam mají být 3V? To je nesmysl nech tam těch 5 to je tak akorát spodní hranice, když tam bude více nic se nestane. Maximum je 8V to se pak mobil vypne.
To, že skoro nikdo nerozumí hw to je obecná věc, které se projevuje nejenom zde. Ale zase na druhou stranu, každý nemůže umět všechno, dnes se klade důraz spíš na vědomosti z oblasti sw.

_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

Založen: 08. 05. 2005
Příspěvky: 1160
Bydliště: Košice

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mISHA napsal:
tak jsem se jen tak ze zvedavosti ( jeste si to poradne promerim se zatezi ) zmeril nabijecku a tam je 5V. me tak napada, jestli tam skutecne nema byt tech 5V, aby to bezelo ( coz by odpovidalo me teorii, kdyz jsem tam mel jen 2 diody na srazeni napeti, ze se to veslo do nabijeci tolerance ) - dnes vyzkousim.

nebo tu fakt neni nikdo, kdo dela hw? ci tu vseci kabely kupujete? Not talking


Ja mam kabel robeny a ked som si robil DCA540 tak mi ho detekoval ako DCA500. Problem bol v studenom spoji a v skratoch na konektore (myslim dotyk kontaktov, lebo je ich tam vela a nahusto). Tak si skus pozriet ci nemas nahodou studeny spoj na konektore a skus ich znovu priletovat. Potom som si postavil DCA500, aby mi fachala aj CF62-ka a s nim som spokojny a teraz zacinam uvazovat aj o DCA510.

_________________
momentalne SL55 Smile
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mISHA
badatel
badatel

Založen: 25. 02. 2004
Příspěvky: 182

275.16 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 1:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirkab napsal:
Kde jsi vzal, že tam mají být 3V? To je nesmysl nech tam těch 5 to je tak akorát spodní hranice, když tam bude více nic se nestane. Maximum je 8V to se pak mobil vypne.
To, že skoro nikdo nerozumí hw to je obecná věc, které se projevuje nejenom zde. Ale zase na druhou stranu, každý nemůže umět všechno, dnes se klade důraz spíš na vědomosti z oblasti sw.


kde jsem to vzal? normalne jsem kopiroval tento navod http://www.siemensmania.cz/content.php?id=9

paklize je to spatne, tak by se to melo opravit...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirkab
čestný člen
čestný člen

Založen: 28. 09. 2004
Příspěvky: 2051
Bydliště: Praha

4280.90 SMM
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je zřejmě míněný na flashování a tam asi stačí napětí alespoň nějaký. Jinak na nabíjení je to málo, protože baterka na 100 procent má lehce přes 4 volty, takže menším napětím ji těžko dobiješ.
_________________
Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
mISHA
badatel
badatel

Založen: 25. 02. 2004
Příspěvky: 182

275.16 SMM

Příspěvky na SM: 60,-
PříspěvekZaslal: st prosinec 14, 2005 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no jenze tady jde o to, ze mi ten telefon neustale hlasi 500 misto 510. a tu 510 mi zahlasil jenom tehdy, kdy to nabijelo. tudiz to otestuju a dam vedet.

EDIT: tak samozrejme. chce to 5V a zadny 4.5-3V jak je to psane v tom navodu.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Obiwankenobi
začátečník
začátečník

Založen: 25. 09. 2004
Příspěvky: 77

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 10, 2006 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za aky cas sa na CX65 zvykne uvolnit baterka az do stavu,ze sa telefon pri prudsom pohybe vypina,alebo ze po odstraneni krytu baterky ta nasledne sama vypadne?
Dufam ze sa to nestava tym cx65kam,o ktore sa majitelia dobre staraju a neutrpeli ziadny pad Think
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Stranger
badatel
badatel

Založen: 31. 08. 2004
Příspěvky: 197
Bydliště: 48.598530° N, 19.100260° E

276.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2006 10:34 am    Předmět: DCA510 vs DCA110 Odpovědět s citátem

zdravim... raz som tu nasiel topic kde sa preberalo zapojenie - zmena DCA510 na DCA110. problem je, ze uz to nedokazem najst Wink. mozem dostat link? a este jedna otazka. v pripade za sa mi podari zohnat konektor, da s vyrobit na originalnom kabli akasi spojka cez ktoru budem pripajat uz len koncovky? dakujem
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2006 12:25 pm    Předmět: Re: DCA510 vs DCA110 Odpovědět s citátem

Stranger napsal:
zdravim... raz som tu nasiel topic kde sa preberalo zapojenie - zmena DCA510 na DCA110. problem je, ze uz to nedokazem najst Wink. mozem dostat link? a este jedna otazka. v pripade za sa mi podari zohnat konektor, da s vyrobit na originalnom kabli akasi spojka cez ktoru budem pripajat uz len koncovky? dakujem


Tu to mas: http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=24208&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=d4facc197366816928f5de2fa4db44d8

_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mart22
elfmaster
elfmaster

Založen: 03. 05. 2005
Příspěvky: 1346
Bydliště: Tábor

56669.28 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

co si myslíte o přetaktování procesoru sgold? je to reálné?
http://linuxdevices.com/news/NS3445394744.html

kód:
                                   ARM 926EJ-S   Diamond 232L
Max Frequency (0.13u G) worst case,
optimized for speed               250 MHz   200-233 MHz
Dhrystone MIPS                     275   300
Area                                    1.68 mm-2   0.80 mm-2
mW per MHz (0.13u G) typical conditions   0.30   0.212
Zero-overhead looping              No   Yes
# Interrupts                                  3   15
Timers                                       No   Yes

_________________
Arrow E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
xXxTRA^^
řád zlaté antény
řád zlaté antény

Založen: 13. 07. 2006
Příspěvky: 871
Bydliště: Ostrava

5896.92 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 04, 2007 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mart22 napsal:
co si myslíte o přetaktování procesoru sgold? je to reálné?
http://linuxdevices.com/news/NS3445394744.html

kód:
                                   ARM 926EJ-S   Diamond 232L
Max Frequency (0.13u G) worst case,
optimized for speed               250 MHz   200-233 MHz
Dhrystone MIPS                     275   300
Area                                    1.68 mm-2   0.80 mm-2
mW per MHz (0.13u G) typical conditions   0.30   0.212
Zero-overhead looping              No   Yes
# Interrupts                                  3   15
Timers                                       No   Yes


jestli to opravdu funguje tak je to parada!

_________________

IMG Hosting | iProtebe
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DarkLegion
rozumbrada
rozumbrada

Založen: 23. 06. 2007
Příspěvky: 373
Bydliště: okr. Snina Telefon: BQS EL71

1453.28 SMM
PříspěvekZaslal: čt září 11, 2008 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

taka ot. pomimo http://www.gsm-shop.sk/prislusenstvo/vypredaj/datakable/datakabel-benq-a31,-s68,-ef81,-el71
toto je dca100? 140?

_________________
SIEMENS VEČNE ZIVÝ
EL71 Opal Black - Orange; Samsung Galaxy Ace - O2
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Estangol
badatel
badatel

Založen: 20. 08. 2005
Příspěvky: 123
Bydliště: Brno
Telefon: 720540366
346.10 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 2:19 pm    Předmět: DCA-510 Odpovědět s citátem

Zdravím. Sháním servisni kabel pro S75 a moje zoufalství mě zavedlo až na server Aukro, kde jsem našel tohle: http://www.aukro.cz/item614305750_datovy_kabel_siemens.html#gallery
Tušim, že to bude DCA-510, ale nevím jestli bude fungovat s s75 bez úprav. Jestli ho někdo máte doma nebo jste ho poznali, tak mi prosím napište jak to sním vypadá Smile. Dík moc

_________________
Mě nemůžete vystrašit, jsem zbabělec mam strach pořád - Rimmer, Červený Trpaslík, Pistolníci z Apokalypsy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
mario_liptov
administrátor
administrátor

Založen: 06. 09. 2004
Příspěvky: 2278

266181.87 SMM
PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 2:32 pm    Předmět: Re: DCA-510 Odpovědět s citátem

Ano je to DCA510 a je to origo. Fungovat ti bude na 100% so vsetkymi siemensami aj so S75. Tento kabel pouzivam aj ja a som spokojny.
_________________
S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?

Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
SMwmmania.cz
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Strana 3 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru
Můžeš k příspěvkům připojovat soubory
Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory



Powered by phpBB © phpBB Group