Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
frana (člen klubu SM) začátečník

91.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 6:33 pm Předmět: hlasovy zapis jako zvoneni |
|
|
je nejaky zpusob, jak nastavit (treba pomoci nejakeho patche, normalne to samozrejme nelze) nastavit hlasovi zapis jako vyzvaneni?
nahral sem si do mobajlu pisnicku (waw prevedenej z mp3) prave jako hlasovej zapis a nezni to spatne, takze bych to rad nako vyuzil  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

91.00 SMM
|
Zaslal: út září 13, 2005 9:01 pm Předmět: |
|
|
heeeeeeeeej no mrte husty, jde to nastavit normalne jako cokoliv (volani, sms, budik,...) nevim jestli pres menu/organizér/hlas.zápis, ale pres menu/explorer/voice memo mi to jde a fakt husty!!!
sice ke blby ze se tam vejde jenom jedna pisnicka (cca 2,5 min, puv v mp3), ale je to perfektní (neni to žádná hifina, ale v porovnaní s tim asi 8hlasym nebo jakym vyzvánením jaký tam je normálně je to absolutní bomba!!!)
A SIEMENS TO ZASE VYHRÁL ...béééé  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |

91.00 SMM
|
Zaslal: st září 14, 2005 3:09 pm Předmět: |
|
|
Jo ale tak mě napadá, jak zařídit, abxch mohl přehrávat WAVy i na druhym disku... normálně to nejde protože když chci otevřít složku hlasový zápis, napíše mi to nelze vytvořit složku  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|